11 Nisan 2009, Cumartesi 13:53:40

Grev, 6 bin yolcuyu mağdur etti

Almanya’da TUI’nin havayolu şirketi TUIfly personelinin dünden itibaren başlattığı grev sonucunda TUIfly’ın 40 tatil uçuşunun olumsuz etkilendiği ve yaklaşık 6 bin tatilcinin havaalanlarında 5-6 saat süreyle beklemek zorunda kaldığı bildirildi.
  • valla yorumlarınıza öldüm gülmekten bize gelmez bu yahu tekirdağda meydan yok meydan bi bana kalmış zaten.milletin paskalyasına da yazık ettiler tüh.keşke bizde de bi hava iş sendikası var olsaydı ama olamadı üyesine sahip çıkamadı başkanıda erken emekli olmuştur herhalde.ödediğim primleri afiyetle yesin ben helal ediyorum.atilayım çingenem tavşan hikayesini bilirmisin sen.sen kurtuldun da yazık üyelerine....
  • şereflikoçhisarada uçsun
  • TUI de Erzuruma uçsun, yeni apronda su tagı ile karşılansın!

Almanya’da TUI’nin havayolu şirketi TUIfly personelinin dünden itibaren başlattığı grev sonucunda TUIfly’ın 40 tatil uçuşunun olumsuz etkilendiği ve yaklaşık 6 bin tatilcinin havaalanlarında 5-6 saat süreyle beklemek zorunda kaldığı bildirildi. TUIfly yönetimi, uyarı grevlerinin Paskalya tatili süresince devam etmesinden endişe ediyor.

Ver.di sendikasına bağlı 190 çalışanın katıldığı uyarı grevinin özellikle Hannover, Hamburg ve Düsseldorf çıkışlı seferleri etkilediği belirtiliyor. Sendika, yüzde 5 ücret artışının yanı sıra ayrıca yaşlılık bakım aylığı ek primi de ödenmesini talep ediyor.

Grev, 6 bin yolcuyu mağdur etti

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
valla yorumlarınıza öldüm gülmekten bize gelmez bu yahu tekirdağda meydan yok meydan bi bana kalmış zaten.milletin paskalyasına da yazık ettiler tüh.keşke bizde de bi hava iş sendikası var olsaydı ama olamadı üyesine sahip çıkamadı başkanıda erken emekli olmuştur herhalde.ödediğim primleri afiyetle yesin ben helal ediyorum.atilayım çingenem tavşan hikayesini bilirmisin sen.sen kurtuldun da yazık üyelerine....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şereflikoçhisarada uçsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TUI de Erzuruma uçsun, yeni apronda su tagı ile karşılansın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000