14 Eylül 2020, Pazartesi 12:21:31

Greenpeace'ten KLM'e dava!

Çevre örgütü Greenpeace, KLM'ye yapılan devlet yardımının geri çevrilmesini talep etmek için mahkemeye gidecek.
  • Şu iklim aktivistleri kadar komik insanlar yok. İşleri güçleri yıllık 0.05 derecelik ısınmayı tersine çevirmek. Uğraşmanıza gerek yok dünya milyarlarca yıldır var, her defasında bir şekilde dengesini bulmuş yine bulur sıkmayın canınızı bu kadar :))
  • Vay arkadaş insanlar nelerle uğraşıyor.

Çevre örgütü Greenpeace, KLM'ye yapılan devlet yardımının geri çevrilmesini talep etmek için mahkemeye gidecek.

Greenpeace, devlet eliyle yapılan yardımın KLM’i ayakta tutarken iklim krizini körüklediğini açıkladı. Bu yüzden de Hollanda Hükümeti’nin KLM’ye verdiği 3.2 milyar euroluk desteğinin geri çekilmesi için mahkeme yoluna gideceklerini bildirdiler.

Greenpeace sözcüsü Dewi Zloch, "Devlet yardımı bizi iklim krizinin derinliklerine sürüklüyor ve bu, Hollanda hükümetinin vatandaşları için sahip olduğu görevlere aykırı," dedi ve Yüksek Mahkeme'nin Hollanda hükümetini CO2 emisyonlarını azaltmaya mecbur ettiği Urgenda Kararına atıfta bulundu.

Greenpeace, hükümetin KLM'nin CO2 emisyonlarına bir sınır getirmesini ve her yıl bu sınırın azaltılmasını istiyor. Çevre örgütü ayrıca kısa mesafeli uçuşların da tamamen kaldırılmasını istiyor.

©️AirportHaber

Greenpeace'ten KLM'e dava!

Yorumlar

B777 Capt. ~ 4 yıl önce
Şu iklim aktivistleri kadar komik insanlar yok. İşleri güçleri yıllık 0.05 derecelik ısınmayı tersine çevirmek. Uğraşmanıza gerek yok dünya milyarlarca yıldır var, her defasında bir şekilde dengesini bulmuş yine bulur sıkmayın canınızı bu kadar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 4 yıl önce
Vay arkadaş insanlar nelerle uğraşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantık ~ 4 yıl önce
Hicmi dusunce yok onu yapmasa kapının onune koyacak seni
Taner Erkut ~ 4 yıl önce
bizde yabsan ya fedocu ya vatanhaini olursun avrupa baska bir medeni yer

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000