14 Nisan 2010, Çarşamba 01:53:43

GÖZALTILARLA İLGİLİ AIRPORTHABER'E AÇIKLAMA...

ATM Dalaman Havalimanı’nda yapılan operasyonla gözaltına alınan Genel Müdür Hamdi Güvenç ve Mali İşler Müdürü Tevfik Erdoğan ile ilgili olarak YDA İnşaat’tan AirportHaber’e bir açıklama geldi.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • ATM ve YDA şirketinin konuyla uzaktan yakından alakası olmadığı sadece eski bir danışmanlık şirketi hakkında bilgisine başvurulmak üzere mali biroya görüşmeye çağırılan insanlar gözaltına alındılar diye haber yapma çalışanlara yazılar olsun. Nedense haberin başlığı hayla göz altına alındılar diye geçiyor. Lütfen ön yargılı olmayalım.
  • açıklama ile konu da aydınlığa kavuşmuş oldu bence. sevgili yurdumda her zaman herkesin başına gelebiliyor bu tür işler. haberinizdeki gözaltı kelimesini de abartılı buluyorum. ifade vermek gözaltına alınmak değil ki:)))geçmiş olsun diyorum.

Dalaman Havalimanı’nda şok etkisi yaratan gözaltı olayı ile ilgili havacılık sektörünün tek haber kaynağı olan AirportHaber’e açıklama yapan YDA İnşaat Şirketi yetkilisi, “Yapılan gözaltı ile ilgili olarak ATM’nin herhangi bir ilgisi yoktur. Daha önce danışmanlık hizmeti aldığımız kişi ile ilgili bir soruşturma yürütülmektedir. Bu kişiden şirketimiz 6 ay önce bir danışmanlık hizmeti almıştır” dedi.

ATM Dalaman Havalimanı’ndan iki kişinin gözaltına alındığını belirten yetkili; “ Bizim danışmanlık aldığımız kişi başka davalarda da bilirkişilik yapmış. Başka firmalara yaptığı bilirkişiliği sürecinde takibata uğrayan bu kişinin, geriye dönük yaptığı işlerle ilgili iki yöneticimizin bilgisine başvurulacaktır. Söz konusu kişi şirketimizle ilgili herhangi bir davada bilirkişilik yapmamıştır” şeklinde konuştu.

Öte yandan ATM Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç’in sadece bilgisine başvurulacağı ve bu kapsamda Emniyete götürüldüğü ifade edildi.

 

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz… 

AirportHaber Özel

GÖZALTILARLA İLGİLİ AIRPORTHABER'E AÇIKLAMA...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ATM ve YDA şirketinin konuyla uzaktan yakından alakası olmadığı sadece eski bir danışmanlık şirketi hakkında bilgisine başvurulmak üzere mali biroya görüşmeye çağırılan insanlar gözaltına alındılar diye haber yapma çalışanlara yazılar olsun. Nedense haberin başlığı hayla göz altına alındılar diye geçiyor. Lütfen ön yargılı olmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
açıklama ile konu da aydınlığa kavuşmuş oldu bence. sevgili yurdumda her zaman herkesin başına gelebiliyor bu tür işler. haberinizdeki gözaltı kelimesini de abartılı buluyorum. ifade vermek gözaltına alınmak değil ki:)))geçmiş olsun diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000