14 Ekim 2018, Pazar 19:29:12

Gösteri uçağı izleyicilerin arasına daldı!

Almanya’da Cessna tipi uçak gösteri uçuşu yaptıktan sonrasında piste iniş yaparken kontrolden çıkıp izleyicilerin arasına daldı.
  • Tamamen Pilotaj hatasi.... Defalarca indindim meydana.... 05 kalkis yönü ve baya bir düsüs var piste...24 inis yönü.... threshold dan baslayarak gittikce diklesiyor..... Ayrica ELEV 2958..... olay günü hava sıcak ....Density Altitude cok yüksek... Power idle mixture full rich ile imkandiz gibi C172 ile.... go around karari final da verilmesi lazim ....teker yere deydikten sonra cok zor.... ayrica nose down trim olunca imkansiz ... Daha cok sey sayabilirim....
  • Gecmis olsun.
  • O yuzden bu tür havacılık gösterilerine hayatta gitmem, benim canım kıymetli.

Almanya’da Cessna tipi uçak gösteri uçuşu yaptıktan sonrasında piste iniş yaparken kontrolden çıkıp izleyicilerin arasına daldı. Kaza 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Kaza, 15.45 sıralarında Hessen eyaletinin doğusunda bulunan Wasserkuppe Dağı’ndaki piste yakın seyir bölümünde meydana geldi. Gösteri uçuşu yapan Cessna tipi uçak piste iniş yaptığı sırada kontrolden çıkarak seyircilerin bulunduğu seyir bölümüne daldı.

Kazada 3 kişinin öldüğü 8 kişinin yaralandığı bildirildi. Yetkililerin kaza ile ilgili çok yönlü araştırma yaptığı kaydedildi.

Gösteri uçağı izleyicilerin arasına daldı!

Yorumlar

Ümit ~ 6 yıl önce
Tamamen Pilotaj hatasi.... Defalarca indindim meydana.... 05 kalkis yönü ve baya bir düsüs var piste...24 inis yönü.... threshold dan baslayarak gittikce diklesiyor..... Ayrica ELEV 2958..... olay günü hava sıcak ....Density Altitude cok yüksek... Power idle mixture full rich ile imkandiz gibi C172 ile.... go around karari final da verilmesi lazim ....teker yere deydikten sonra cok zor.... ayrica nose down trim olunca imkansiz ... Daha cok sey sayabilirim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ergen ~ 6 yıl önce
Sen bunu flight simulatör sandın galiba.
Technic ~ 6 yıl önce
Gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o yüzden ~ 6 yıl önce
O yuzden bu tür havacılık gösterilerine hayatta gitmem, benim canım kıymetli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000