29 Mayıs 2013, Çarşamba 14:30:05

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde Pakistan'ın Lahore kentinden Manchester'e gidecek Pakistan Havayolları'na ait yolcu uçağına yapılan operasyonun görüntüleri ortaya çıktı...
  • ben şuna bakarım yüzlerce yolcunun madur olmasına sebep oldu havayollarına binlerce dolara mal oldu tekrar yakıt aldı, tekrar yer hizmeti almıştır mecbur belki bir miktarda cezada almış olabilir havayolu şirketi.. insanın kılık kıyafeti, ırkı, dinine göre hareket edilmemeli. sakalsız, renkli gözlü bembeyaz tenli birileri de olabilirdi...tabi çok ciddi olan uçağın kokpit kapısını zorlamaları bu tehlike demektir kokpite girseler pilotlara dalacaklar sonrasını düşünmek istemeyiz herhalde.. bir kaç gün sorgudan sonra ayrıntılı olarak ya serbest kalır kefaletle ya da bir ay hapis verebilirler belk.. tabi ingiliz havacılık kanunlarını bilmiyorum yine de cezaların caydırıcı olması zorunlu yoksa her önüne gelen bu tip işler yapar..
  • tipe bak olduğu belli değil teröristmidir nedir.

Geçtiğimiz günlerde Pakistan'ın Lahore kentinden kalkarak Manchester'e gidecek olan Pakistan Havayolları'na (PIA) ait yolcu yolcu uçağı, yolculardan ikisinin uçağı patlatmakla tehdit ederek kokpite girmeye çalışması üzerine Essex’in Stansted Havaalanı’na zorunlu iniş yapmıştı.

Uçaktaki yolcular ve ülkeye büyük panik yaşatan olay nedeniyle İngiliz güvenlik birimlerine ait özel bir ekip uçağa girerek tehdit eden yolcuları gözaltına almıştı.

Uçak içindeki operasyonu kaydeden bir yolcunun çektiği cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.
 

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Yorumlar

camaroth ~ 11 yıl önce
ben şuna bakarım yüzlerce yolcunun madur olmasına sebep oldu havayollarına binlerce dolara mal oldu tekrar yakıt aldı, tekrar yer hizmeti almıştır mecbur belki bir miktarda cezada almış olabilir havayolu şirketi.. insanın kılık kıyafeti, ırkı, dinine göre hareket edilmemeli. sakalsız, renkli gözlü bembeyaz tenli birileri de olabilirdi...tabi çok ciddi olan uçağın kokpit kapısını zorlamaları bu tehlike demektir kokpite girseler pilotlara dalacaklar sonrasını düşünmek istemeyiz herhalde.. bir kaç gün sorgudan sonra ayrıntılı olarak ya serbest kalır kefaletle ya da bir ay hapis verebilirler belk.. tabi ingiliz havacılık kanunlarını bilmiyorum yine de cezaların caydırıcı olması zorunlu yoksa her önüne gelen bu tip işler yapar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
tipe bak olduğu belli değil teröristmidir nedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakikaten ~ 11 yıl önce
İnsanın tipine kılık kıyafetine göre davranmak hiç hoş değil ama sanki bundan sonra güvenlik birimi biraz secici olacak yada olması lazım. ( her kese potansiyel kötü diye bakmak hoş değil ama !! )
İmla. ~ 11 yıl önce
ifade gücünüze hayran kaldım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000