10 Ocak 2021, Pazar 16:40:38

Görüntüler ortaya çıktı; Genç hostesin ölümünde şok detaylar!

Bir otel odasındaki küvette 23 yaşındaki hostes ölü bulundu, yanındaki üç erkeğin yanı sıra sekiz kişinin daha odaya girdiği belirlendi.
  • İnsan denen canlıda ne yazık ki çirkin çirkin işlerin bir sınırı yok. Bu yaşlar gerçekten de çok tehlikeli yaşlar. Araştırın bunu yapanların aile yapısında, eğitimlerinde mutlaka ciddi sorunlar görürsünüz. Bizde yok mu? Hemde daha neleri var. Sadece böyle trajik ve sansasyonel bir şekilde sonuçlanmıyor. Her yatıya gittiğimizde otel check in yaparken getirdiğimiz yolcuları da resepsiyonda görünce işkillenmiyor değiliz. Acaba kabindeki biri uçuşta yolculardan birine yeşil ışık mı yaktı diye. Elbette kimsenin özeli kimseyi ilgilendirmez. Ancak, eğer üzerinde üniforma taşıyorsan, bir görevi yapmak için bir araya geldiysen ve görevin yapılmasında sorun yaratacak bir işe bulaşırsan, ekibin yediğine de içtiğine de, nereye gittiğine, kiminle konuştuğuna da önce o ekibin başındaki, sonra diğerleri ve şirket, hatta uçuşu aksattığı için bir sonraki görevin yolcuları bile karışmalı. Bu mesleği yapacak olan, bilinçli olmak zorunda. Bu mesleğin çatısı altında kimse fantazi yapamaz. Bu çok çirkin.
  • Kabinle kokpit ayri yerlerde kalmali, kabinle ayni otelde kalmak istemiyoruz
  • Thy’de yok mu boyle hostesler? Soyleyince ‘ozelimize karisamazsiniz’ diyorlar :)
  • Bizim yatılarda da kimin hangi odada kaldığı belli değil ki. Kabin ve kokpit ekibinde olan mantık şu vegasta olan vegasta kalır. Şirket tarihinde yatılarda hotel odalarında neler olduğunun bir çok örneği yaşanmış hikayeleri var.
  • Allah ölümün de güzelini versin. Alah rahmet eylesin
  • Newyork oteldeki TK kabin memuru ve uçan şef arkadaşlarımın intiharlarına da inanmıyorum, mekanları cennet olsun
  • Kırılmış. Tecavüzcüler de idam edilsin.
  • Haber mi şimdi bu, sırf hostes diye cinayet haberini niye yayınlıyorsunuz?!!

Bir otel odasındaki küvette 23 yaşındaki hostes ölü bulundu, yanındaki üç erkeğin yanı sıra sekiz kişinin daha odaya girdiği belirlendi. Katillerin genç kadınla birlikte odaya çıktığı kamera görüntülerini ise yerel medya yayınladı.

23 yaşındaki hostes Christine Angelica Dacera, arkadaşlarıyla birlikte yılbaşı partisine katıldı ve daha sonra kaldığı otele geri döndü.

Filipinler'in başkenti Manila yakınlarındaki Makati kentinde sabah olduğunda, Christine küvette bilincini yitirmiş halde bulundu.

Genç uçuş görevlisini baygın halde bulan üç arkadaşı ve otel personeli, Dacera'yı hemen hastaneye kaldırdı.

Hastaneye getirildiğinde 23 yaşındaki uçuş görevlisinin bilinci halen kapalıydı, doktorlar genç kadının hastaneye ulaşmadan öldüğünü belirledi.

Christine Angelica Dacera'nın ölümünü soruşturan polis, yılbaşı gecesi otel odasında 11 erkeğin olduğunu belirledi.

General Santos Şehri uçuş görevlisinin yanındakilerden üçü arkadaşıydı, geri kalan sekiz kişinin ise kimliği bilinmiyordu.

Polis genç kadının üç arkadaşıyla birlikte City Garden Hotel'de oda ayırttığını tespit etti ve güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı.

Dört yıldızlı otelin güvenlik kamera kayıtlarına göre, uçuş görevlisi Christine Angelica Dacera önce 31 Aralık'ın son dakikalarında, 23.38'de koridorda görünüyor. Bir sonraki kayıt ise, gece yarısı saat 03.22'de.

Kayıtlara göre Dacera'nın yanında üç kişi var, aralarından birinin genç kadına sarılmaya çalıştığı kayıtlara yansıyor.

Christine'in vücudu "cinsel organında yırtıklar ve sperm" bulunduğu için 11 kişi tecavüzle suçlanıyor.

Üç erkek ve uçuş görevlisi asansöre doğru yönelirken, koridorun ucunda bekleyen diğer erkekler kadraja giriyor.

Polise göre, sekiz erkek daha sonra Dacera'nın bulunduğu odaya girdi. Toplu tecavüze uğrayan genç kadının vücudunda ve odanın birçok yerinde sperm örneklerine rastlandı.

Sabah otel odasında baygın halde bulunan kadının vücudu ayrıca morluklar ve sıyrıklarla kaplıydı.

Toplu tecavüzle suçlanan 11 erkekten biri yerel medyaya konuştu, kendisi ve arkadaşlarının eşcinsel olduğunu savundu.

Christine Angelica Dacera, Instagram hesabından son olarak 28 Aralık'ta uçağın kapısına yaslanmış bir fotoğrafını paylaşmıştı.(Milliyet)







Görüntüler ortaya çıktı; Genç hostesin ölümünde şok detaylar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Çirkin ~ 3 yıl önce
İnsan denen canlıda ne yazık ki çirkin çirkin işlerin bir sınırı yok. Bu yaşlar gerçekten de çok tehlikeli yaşlar. Araştırın bunu yapanların aile yapısında, eğitimlerinde mutlaka ciddi sorunlar görürsünüz. Bizde yok mu? Hemde daha neleri var. Sadece böyle trajik ve sansasyonel bir şekilde sonuçlanmıyor. Her yatıya gittiğimizde otel check in yaparken getirdiğimiz yolcuları da resepsiyonda görünce işkillenmiyor değiliz. Acaba kabindeki biri uçuşta yolculardan birine yeşil ışık mı yaktı diye. Elbette kimsenin özeli kimseyi ilgilendirmez. Ancak, eğer üzerinde üniforma taşıyorsan, bir görevi yapmak için bir araya geldiysen ve görevin yapılmasında sorun yaratacak bir işe bulaşırsan, ekibin yediğine de içtiğine de, nereye gittiğine, kiminle konuştuğuna da önce o ekibin başındaki, sonra diğerleri ve şirket, hatta uçuşu aksattığı için bir sonraki görevin yolcuları bile karışmalı. Bu mesleği yapacak olan, bilinçli olmak zorunda. Bu mesleğin çatısı altında kimse fantazi yapamaz. Bu çok çirkin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpit ~ 3 yıl önce
Kabinle kokpit ayri yerlerde kalmali, kabinle ayni otelde kalmak istemiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 3 yıl önce
Thy’de yok mu boyle hostesler? Soyleyince ‘ozelimize karisamazsiniz’ diyorlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CM6 ~ 3 yıl önce
Bizim yatılarda da kimin hangi odada kaldığı belli değil ki. Kabin ve kokpit ekibinde olan mantık şu vegasta olan vegasta kalır. Şirket tarihinde yatılarda hotel odalarında neler olduğunun bir çok örneği yaşanmış hikayeleri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320capt ~ 3 yıl önce
Yiyorsa su yaptiginiz berbat yorumlari yuz yuze yapin, burdan insanlari kotulemeye ne kadar da alismissiniz. Allahtan korkun biraz
Kötü İnsanlar ~ 3 yıl önce
Kötü ve ahlaksız insan her sektörde her meslekte var. Rumuz arkasına sığınarak yaptığınız bu terbiyesiz yorumla bir meslek erbabını zan altında bırakmak en hafif tabirle ahlaksızlıktır. Kötü söz sahibinindir, kötülük eden kötülük bulur. Sizi Allah'a havale ediyoruz.
A320 çik ~ 3 yıl önce
afrkalılarla maceralara ne demeli...bırrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yav bas git ~ 3 yıl önce
Ülkede neler dönüyor
CM6 ~ 3 yıl önce
Sen çok kaldın herhalde. Bu kadar bildiğine göre. Oda oda dolaşmışsın. Mantığı çözmüşsün kafanda.
Off of ~ 3 yıl önce
Allah ölümün de güzelini versin. Alah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rabbim ~ 3 yıl önce
Rabbim rahmet eylesin cennetine kabul etsin
NewYork ~ 3 yıl önce
Newyork oteldeki TK kabin memuru ve uçan şef arkadaşlarımın intiharlarına da inanmıyorum, mekanları cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Su testisi ~ 3 yıl önce
Kırılmış. Tecavüzcüler de idam edilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ayip ~ 3 yıl önce
Ne ayip yazdigin
Ne alaka ~ 3 yıl önce
Haber mi şimdi bu, sırf hostes diye cinayet haberini niye yayınlıyorsunuz?!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 3 yıl önce
onuda beğenmeyin hiçbir şey beğenmeyin
Çok alaka ~ 3 yıl önce
Ya anlamadığın ya da tekerine taş konsun istemediğin düşünülüyor. Yıllardır bu mesleğin içindeyiz. Nelerini gördük, nelerini duyduk. Ateş olmayan yerden duman çıkmıyor. Böyle musibetler bilinsin ki diğerlerine de ders olsun. Şirket içinde kaç pilotu idare eden, yolculardan telefon alıp kaldığı oteli tarif eden, arkadaşına bilet aldırıp ekip arkadaşının yan odasında sabahlara kadar çığlık çığlığa zaman geçiren, grup takılan, cinselliğini ve eşcinselliğini üniforma içindeyken yaşamak isteyen daha daha neler var. Sorun haberin servis edilmesi değil, hangi meslekten olursa olsun böyle bir çirkinliğin yaşanmış olmasıdır. Burada tepki göstereceğine, asıl mesleğin adını kötüye çıkaranlara tepki göstermen gerekmez mi? Burada tepki göstermek, yüzlerce beğeni almak rezaleti engellemiyor. Kol kırılsın yen içinde kalsın diyorsan, kırık kol yen içinde de kalmıyor. Sansür mantığı sizinki. Onun da kimin ekmeğine yağ sürdüğü malum.
Saçmalama ~ 3 yıl önce
Sadece hostes diye mi haber oluyor? Mesleği hostes olmasa, hatta bayan da olmasa, hatta insan da olmasa ve 11 erkekle bu yaşansa daha mı masum olacaktı?Fotoğraflar ortada işte. Aşağıda kızışmışlar, koridorda hem de birbirlerinin önünde girişmeye başlamışlar, sonrasında layığını bulmuşlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000