12 Şubat 2013, Salı 14:00:00

GOOGLE'A ÖZEL HAVALİMANI

İnternetin devi Google’ın gücü gerçek dünyada da kendini gösteriyor. Çalışanlarının uçuşlarını rahat gerçekleştirmesini isteyen Google, 82 Milyon Doları gözden çıkardı.
  • Bunlar insana değer verdikleri için güçlüler,zirvedeler biz de değer vermediğimiz için yerin dibindeyiz...anlayana tabii...
  • takunyalılar görsünler de utansınlar!!!!!
  • adamlar biliyorlar şirketlere parayı ve başarıyı çalışanların getirdiğini....bizimkiler de tam tersi..o yüzden geriyiz ya!
  • Ar-Ge yapmak icindir. Google havacılık endustirisine girmek burda hizmetlerini gelistrimek istyor olabilir.
  • garajda başlayan serüvenleri ne noktaya geldi inanılır gibi değil.
  • Biz de istanbula meydan yapıyoruz diye hava atıyoruz.
  • Adamsınız helal olsun.
  • birde verdiği yemeklerle personelini mide kanseri olmaya teşvik eden şirketler var. ismi lazım değil : ) aleme ibret olsun işte... anlamadılar, şirketi şirket yapanın emekçi personel olduğunu.. Anladıklarında ise çok geç olcak...
  • vayyy beee..adamlar çalışanlarına ve insana değer verdikleri için neler yapıyorlar biz neler yapıyoruz???? koskoca thy daha çalışanına doğru düzgün yemek veremezken adam havalanı kiralıyor!!! sonuç..başarı,para,prestij!!!!

Google, adeta bir devlet gibi davranmaya ve imkanlarını konuşturmaya devam ediyor. İnternetteki yatırımları ve rüzgar enerjisi üretimiyle ilgili hamlelerinin ardından kendine özel havalimanı girişimiyle Google, bir kez daha gündem oluşturdu.

İnternetin en büyük arama motoru olan Google, büyük olmanın, ilk olmanın ve geliştirdiği teknolojiler ile yaptığı yatırımların meyvelerini toplamaya devam ediyor. Amerikalı şirket, son olarak Silikon Vadisi'nde bulunan San Josa Havalimanı'nın büyük bir bölümünü 50 yıllığına kiraladı.

Çok konuşulan merkezi ve ofislerini kendisine özel havalimanı ile daha da kıskanılası bir hale getiren Google, çalışanlarının havayolu ulaşımını daha rahat gerçekleştirmesini sağlamak amacıyla havalimanının bir bölümünü kiraladı. 8 özel jeti bulunan 1998'li Google'ın şirket çalışanları bundan böyle San Josa Havalimanında yer alan ve sadece Google'a ayrılan bölümden uçacaklar.

Söz konusu havalimanında 22 bin metrekarelik özel bir alan 82 milyon dolar karşılığında 50 yıllığına Google'a ayrıldı. Bu özel bölümde Google'ın üst düzey yöneticilerinin hizmetinde olan 8 jet ve Boeing 767-200 gibi uçaklar yer alacak. Google'a özel havalimanı bölümünde 40'a yakın kişi hizmet verecek.

GOOGLE'A ÖZEL HAVALİMANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

anlayana ~ 11 yıl önce
Bunlar insana değer verdikleri için güçlüler,zirvedeler biz de değer vermediğimiz için yerin dibindeyiz...anlayana tabii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
utanın ~ 11 yıl önce
takunyalılar görsünler de utansınlar!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun ~ 11 yıl önce
adamlar biliyorlar şirketlere parayı ve başarıyı çalışanların getirdiğini....bizimkiler de tam tersi..o yüzden geriyiz ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 11 yıl önce
Ar-Ge yapmak icindir. Google havacılık endustirisine girmek burda hizmetlerini gelistrimek istyor olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
azaam ~ 11 yıl önce
garajda başlayan serüvenleri ne noktaya geldi inanılır gibi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz de ~ 11 yıl önce
Biz de istanbula meydan yapıyoruz diye hava atıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eric ~ 11 yıl önce
Adamsınız helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yemek :D ~ 11 yıl önce
birde verdiği yemeklerle personelini mide kanseri olmaya teşvik eden şirketler var. ismi lazım değil : ) aleme ibret olsun işte... anlamadılar, şirketi şirket yapanın emekçi personel olduğunu.. Anladıklarında ise çok geç olcak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vayy bee ~ 11 yıl önce
vayyy beee..adamlar çalışanlarına ve insana değer verdikleri için neler yapıyorlar biz neler yapıyoruz???? koskoca thy daha çalışanına doğru düzgün yemek veremezken adam havalanı kiralıyor!!! sonuç..başarı,para,prestij!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000