17 Ağustos 2015, Pazartesi 17:24:19

Gölyaka'daki havacılık festivali sona erdi

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde düzenlenen "Havacılık Festivali" sona erdi.
  • Ben oradaydım. İlk kez yapılıyor olması nedenyle bazı organizasyonel eksiklikler vardı ama hangi organizasyon ilk defa yapılırken öylesi yoğun katılımda bu tür şeyler olmaz ki? Önemli olan bunlardan ders almak ve iradeyle bir sonrakine daha iyi hazırlanmak. Kaldı ki ilçe kaymakamı da bunu beyan ediyor zaten. Validen kayıt masasındai çocuklara kadar tüm organizasyon ekibini tebrik etmek lazım.
  • Çook güzel bir organizasyon olmuş.bütün katılanları tebrik ediyorum..keşke orada olsaydım..
  • Oğlum sen kimsin de burada isim yazıp karalama yapıyorsun? Okuyucu ile alakası nedir bu bayanın? Git erkek gibi suratına konuş. Bize ne aranızdaki husumetten? Ne mal beyinli adamlar var, yuh.
  • Havacılık ile hiçbir alakası olmayan bir bayan ortaya çıkıyor. Havacılık camiasından herkes ile kavgalı ve herkesle kavga eden Ankaraya gidecekmiş ! Festivalde misafirleri rezil eden Zeynep Kara ' yı kınıyoruz..
  • Ankara mı:)) bir kere de bilen biri konuşsun.
  • Hayırlı olsun Ankara seferleri. Galata kulesi Uskudar seferkerini vekliyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce Valiliği, Gölyaka Kaymakamlığı, Gölyaka Belediyesi, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu, Türkiye Hava Sporları ve Martı Havacılık Kulübü tarafından gerçekleştirilen ve iki gün süren festivale yaklaşık 400 sporcu katıldı.

Etkinliklerin ikinci gününde sporcular, 970 rakımlı Bakacak köyü mevkisinden atlayarak yamaç paraşütü yapmaya devam etti.

Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, gazetecileri yaptığı açıklamada, festivali bu yıl ilk defa gerçekleştirdiklerini belirtti.

Havacılık sektörüne yabancı olduklarını ancak festivale katılan sporcuların alanın çok güzel ve havacılık sporlarına elverişli olduğunu söylediklerini anlatan Akbulut, şöyle konuştu:

"Bundan sonraki etkinliklerin artarak devam edeceği kanaatindeyim. Bu sene biraz acemilik çektik. Altyapı ve sosyal tesis gibi yardımcı unsurlar konusundaki eksikliklerimizi önümüzdeki yıl için projelendirip, hayata geçireceğiz. Önümüzdeki yıl daha güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz."

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen festivalde microlight, ultralight, gyrocopter, paramotor, yelken kanat, yamaç paraşütü, serbest paraşüt, planör, mosquito, model uçak, model helikopter, multicopter uçuşları da gerçekleştirildi. 

“BURADAN ANKARA’YA YAMAÇ PARAŞÜTÜ YAPABİLİR”
Yamaç paraşütü yapılan tepenin konumu ve özelliklerinden de bahseden Kara, “Kuzey rüzgarlarına doğru olan bir tepe, güneyde bir tepe ve sıra dağlar şeklinde. Buradan kalkan bir paraşütçü, çok iyi termik yakalayabilir, 5 bin metreye kadar çıkabilir. Buradan Ankara’ya kadar yamaç paraşütü yapabilir ve rekorlar kırabilir. Böyle bir alana sahibiz” ifadelerini kullandı.















Gölyaka'daki havacılık festivali sona erdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 9 yıl önce
Ben oradaydım. İlk kez yapılıyor olması nedenyle bazı organizasyonel eksiklikler vardı ama hangi organizasyon ilk defa yapılırken öylesi yoğun katılımda bu tür şeyler olmaz ki? Önemli olan bunlardan ders almak ve iradeyle bir sonrakine daha iyi hazırlanmak. Kaldı ki ilçe kaymakamı da bunu beyan ediyor zaten. Validen kayıt masasındai çocuklara kadar tüm organizasyon ekibini tebrik etmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökçen ~ 9 yıl önce
Çook güzel bir organizasyon olmuş.bütün katılanları tebrik ediyorum..keşke orada olsaydım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kınıyormusun? ~ 9 yıl önce
Oğlum sen kimsin de burada isim yazıp karalama yapıyorsun? Okuyucu ile alakası nedir bu bayanın? Git erkek gibi suratına konuş. Bize ne aranızdaki husumetten? Ne mal beyinli adamlar var, yuh.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kınıyoruz ! ~ 9 yıl önce
Sen kimsin sorusu dünyadaki en berbat sorudur (!) Okuyucunun çoğunu ilgilendirmeyebilir sende oku geç ilgilenmek zorunda değilsin herkes yorum yazabilir. (2) Konuşup konuşmadığımızı , şikayet edip etmediğimi nereden biliyorsun ? (3) Hakaret içermeyen Bu 3 cevap size yeterli, aklıma size yazacak hakaret getiremiyorum (!)
Kınıyoruz... ~ 9 yıl önce
Havacılık ile hiçbir alakası olmayan bir bayan ortaya çıkıyor. Havacılık camiasından herkes ile kavgalı ve herkesle kavga eden Ankaraya gidecekmiş ! Festivalde misafirleri rezil eden Zeynep Kara ' yı kınıyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 9 yıl önce
Ankara mı:)) bir kere de bilen biri konuşsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OCC ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun Ankara seferleri. Galata kulesi Uskudar seferkerini vekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000