12 Temmuz 2020, Pazar 11:08:14

Gölyaka Havacılık Şenliği Başladı

Pandemi ve kötü hava şartları yüzünden birkaç defa ertelenen “Gölyaka Hava Sporları Sezon Açılışı” bugün şenlik havasıyla başladı.
  • Ya hala maske kullanalim mesafe birakalim derken senlik falan deyip hala maskesiz insanlari toplamak insanlara haksizlik ve yanlis olmuyormu.

Pandemi  ve kötü hava şartları yüzünden birkaç defa ertelenen “Gölyaka Hava Sporları Sezon Açılışı” bugün şenlik havasıyla başladı.

Düzce’nin yeşillikler içindeki ilçesi Gölyaka’da düzenlenen Havacılık Şenliği bu haftasonu yapılıyor. Gölyaka Kaymakamlığı, Gölyaka Belediyesi, TULPAR Sportif Havacılık Kulübü ve Gölyaka Hava Sporları Derneği tarafından gerçekleştirilen şenliğe ilk gün 50’nin üzerinde sporcu katıldı. Sporcular aileleriyle piknik havasında günlerini geçirirken bir yandan da yamaç paraşütü atlayışlarını gerçekleştirdiler.

970 rakımlı Bakacak Takeoff alanından atlayan sporcular Kültür Park karşısındaki alana inişlerini gerçekleştirdiler.

Gölyaka Hava Sporları Derneği Başkanı Bilal Sarı; Tüm havacılık meraklılarını görsel şöleni, huzurlu bir piknik ortamında izlemeye davet ediyoruz, dedi.

Şenlik 12 Temmuz Pazar günü de devam edecek.

Gölyaka Havacılık Şenliği Başladı

Yorumlar

Senlik mi ~ 4 yıl önce
Ya hala maske kullanalim mesafe birakalim derken senlik falan deyip hala maskesiz insanlari toplamak insanlara haksizlik ve yanlis olmuyormu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000