12 Temmuz 2009, Pazar 09:19:18

Golden Tours da iflasını açıkladı

Hollanda’da iflas eden tur operatörleri kervanına son olarak Türkiye’ye turist gönderen Golden Tours da katıldı. Kendi internet sitesinden kamuoyuna iflasını bildiren Golden Tours, bilgi için müşterilerini Hollanda Seyahat Sigorta Fonu SGR’ye yönlendirdi.
  • Hollanda demek ticaret demek. Topyekün bir devlet anlayışı. Adamın gözünün yaşına bakmazlar. Bakarsanız minnacık bir ülke amma, yüzyıllardır bu işi yapıyorlar. Biz öğreneli daha 30 yıl olmadı. Öğrendiğimiz de zaten başkalarını taklit etmekti. Dünya'ya satmak bir vizyon ve kişisel ilişki işi. O da bizde çok az. Başarabilenin de zaten burnundan getiririz. Verginin vergisini almayı düşünen bir anlayış varken, zaten durumumuz ümitsiz. Önce devlet yol gösterecek, teşvik edecek. Ticaretin yürümesi için her türlü engeli kaldıracak
  • Golden Tour Hollanda da 2000 - 2007 senelerindeki Türk operatörler halkasının sonuncularından dı hepsi iflas edip gitti. Geriye o dönemden 2-3 operatör kaldı. Hollanda da Türklerin artık Türkiye yi pazarlaması oldukça zor görünüyor. Hollandalı operatörler ise tüm dünyaya paket satıyorlar, pastadan Türkiye dilimi ne kadar alabilecek acaba?

Türkiye'nin Avrupa'daki kaynak pazarlarında Holanda'da Türkiye'ye turist gönderen tur operatörlerinin iflas serisi devam ediyor.

Son olarak Hollanda’dan Türkiye’ye turist gönderen tur operatörlerinden turizmci Bülent Dur'a ait olan Golden Tours da iflas ettiğini açıkladı. Kendi internet sitesinden kamuoyuna iflasını bildiren Golden Tours, bilgi  için müşterilerini Hollanda Seyahat Sigorta Fonu SGR’ye yönlendirdi.

Hollanda Seyahat Sigorta Fonu SGR’den yapılan açıklamada da, Golden Tours’un iflas ettiği ve Golden Tours’tan 9 Temmuz’a kadar tatil rezervasyonu yaptıranların paralarının fon tarafından geri ödeneceği bildirildi. SGR açıklamasında halihazırda 1750 kişinin Golden Tours’tan tatil satın aldığı ve bunlardan 150’sinin ise Türkiye’de oldukları belirtildi.

İflas

Golden Tours da iflasını açıkladı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Hollanda demek ticaret demek. Topyekün bir devlet anlayışı. Adamın gözünün yaşına bakmazlar. Bakarsanız minnacık bir ülke amma, yüzyıllardır bu işi yapıyorlar. Biz öğreneli daha 30 yıl olmadı. Öğrendiğimiz de zaten başkalarını taklit etmekti. Dünya'ya satmak bir vizyon ve kişisel ilişki işi. O da bizde çok az. Başarabilenin de zaten burnundan getiririz. Verginin vergisini almayı düşünen bir anlayış varken, zaten durumumuz ümitsiz. Önce devlet yol gösterecek, teşvik edecek. Ticaretin yürümesi için her türlü engeli kaldıracak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Golden Tour Hollanda da 2000 - 2007 senelerindeki Türk operatörler halkasının sonuncularından dı hepsi iflas edip gitti. Geriye o dönemden 2-3 operatör kaldı. Hollanda da Türklerin artık Türkiye yi pazarlaması oldukça zor görünüyor. Hollandalı operatörler ise tüm dünyaya paket satıyorlar, pastadan Türkiye dilimi ne kadar alabilecek acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000