02 Ocak 2011, Pazar 17:07:53

GÖKLERE VEDA ETTİ

1965 yılında mezun olduğu Hava Harp Okulu'nun ardından 2010 yılına kadar göklerde olan Fuat Erdem Kaptan emekli oldu.
  • ne kadar asker kökenli varsa alayına..tıpış tıpış..hadi canım hadi bakiimm yediniz yıllarca doymadınız..çekin gidin artık..yaşasın sivil iradeeeeeee
  • airport haber sana mı soracak neyi yayınlayıp neyi yayınlamayacagını..git den kendi işine bak tabiki onuda dogru düzgün yapabiliyorsan :))
  • Ey asker düüşmanı mahluk ben şahsen sivil kökenli bir pilot olarak böyle bir uğurlama olayında insanlar bir büyüğüne hocasına arkadaşına burada güle güle mesajları gönderirken senin yorumunu esefle kınıyorum tüm sivil kökenli pilotlar adına. Amacını anlamak mümkün değil. Ailenden herhangi bir kimse asker kökenli pilotlardan zararmı gördü. Bir yerinimi incitti bu askerler nediir bu nefretin. Airport directorlerinden özel olarak rica ediyorum bu tip adamların yorumlarını lütfen kısıtlayın. luzumsuz yere askerlerle sivillerin arasını germekten başka bir işe yaramıyor bu tip yorumlar Tüm asker kendine sakla burada insanların keyfini bozma
  • TÜM HAVACILIK ÇALIŞANLARINA SENİN GİBİ ONURLU VE SAĞLIKLI EMEKLİLİK TEMENNİLERİMLE, DARISI KIZLARININ BAŞINA FUAT ERDEM HOCAM..Ö.B
  • hadi yavaş yavaş kapı dışına dogru...sivil havacılıktan çekin elinizide ülkede birşeyler degişsin gelişme olsun...elinizi attıgınız yerde torpil,devre muhabbetinden geçilmiyor..az kaldı kısa devre yapmanıza :))
  • thy de son uçuşunu beraber yapmıştık.sağlık dilerim..
  • Arkadaşım (diyeyim hadi) asker pilotlarla ne alıp veremediğin var? Zamanı dolan emekli oluyor, siviller sanki ilelebet kazık mı çakacak kokpite? Asker pilot hiç olmayacağını sanıyorsan büyük yanılgı içindesin, başka derdin varsa da tedavi olmanı öneririm.
  • asker pilotlar teker teker tarih oluyor ne güzel :))
  • Sen adam ol,seni de yayınlarlar...ama önce adam ol...e mi?? FUAT KAPTANIM,SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM..İZ BIRAKTINIZ...ADAM YETİŞTİRDİNİZ...NE MUTLU SİZE..
  • Değerli hocam,biz THY personelinden sonra Tailwind çalışanlarının da gönlünde taht kurarak emekli olmuşsunuz.Size aileniz ile birlikte huzurlu,sağlıklı bir emeklilik hayatı dilerim.
Tailwind Havayolları'nın sevilen kaptan pilotlarından Fuat Erdem uçuculuk hayatına veda etti.

1965 yılında Hava Harp Okulu’ndan mezun olan Fuat Erdem Kaptan, yıllarca öğretmen uçucu olarak hizmet verdikten sonra Türk Hava Yolları ile sivil havacılık yaşamına başlamıştı.

2009 yılında Tailwind Havayolları'na katılan Fuat Kaptan 2010 yılının sona ermesiyle emekliye ayrıldı.

Tailwind Havayolları mutluluk diledi...
Tailwind Havayolları’nın Sabiha Gökçen - Zürih -Sabiha Gökçen uçuşu ile uçuculuk hayatına veda eden Fuat Erdem Kaptan’a Tailwind ailesi olarak bundan sonraki yaşamında eşi Fulya hanım ile birlikte kendisi gibi pilot olan kızları Menekşe ve Manolya ile sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz.

GÖKLERE VEDA ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 13 yıl önce
ne kadar asker kökenli varsa alayına..tıpış tıpış..hadi canım hadi bakiimm yediniz yıllarca doymadınız..çekin gidin artık..yaşasın sivil iradeeeeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
airport haber sana mı soracak neyi yayınlayıp neyi yayınlamayacagını..git den kendi işine bak tabiki onuda dogru düzgün yapabiliyorsan :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ey asker düüşmanı mahluk ben şahsen sivil kökenli bir pilot olarak böyle bir uğurlama olayında insanlar bir büyüğüne hocasına arkadaşına burada güle güle mesajları gönderirken senin yorumunu esefle kınıyorum tüm sivil kökenli pilotlar adına. Amacını anlamak mümkün değil. Ailenden herhangi bir kimse asker kökenli pilotlardan zararmı gördü. Bir yerinimi incitti bu askerler nediir bu nefretin. Airport directorlerinden özel olarak rica ediyorum bu tip adamların yorumlarını lütfen kısıtlayın. luzumsuz yere askerlerle sivillerin arasını germekten başka bir işe yaramıyor bu tip yorumlar Tüm asker kendine sakla burada insanların keyfini bozma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TÜM HAVACILIK ÇALIŞANLARINA SENİN GİBİ ONURLU VE SAĞLIKLI EMEKLİLİK TEMENNİLERİMLE, DARISI KIZLARININ BAŞINA FUAT ERDEM HOCAM..Ö.B

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hadi yavaş yavaş kapı dışına dogru...sivil havacılıktan çekin elinizide ülkede birşeyler degişsin gelişme olsun...elinizi attıgınız yerde torpil,devre muhabbetinden geçilmiyor..az kaldı kısa devre yapmanıza :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy de son uçuşunu beraber yapmıştık.sağlık dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım (diyeyim hadi) asker pilotlarla ne alıp veremediğin var? Zamanı dolan emekli oluyor, siviller sanki ilelebet kazık mı çakacak kokpite? Asker pilot hiç olmayacağını sanıyorsan büyük yanılgı içindesin, başka derdin varsa da tedavi olmanı öneririm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
asker pilotlar teker teker tarih oluyor ne güzel :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen adam ol,seni de yayınlarlar...ama önce adam ol...e mi?? FUAT KAPTANIM,SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM..İZ BIRAKTINIZ...ADAM YETİŞTİRDİNİZ...NE MUTLU SİZE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Değerli hocam,biz THY personelinden sonra Tailwind çalışanlarının da gönlünde taht kurarak emekli olmuşsunuz.Size aileniz ile birlikte huzurlu,sağlıklı bir emeklilik hayatı dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000