16 Ocak 2020, Perşembe 14:04:06

Ghosn'un kaçısında yeni görüntüler ortaya çıktı

Nissan'ın eski CEO'su Carlos Ghosn'un Japonya'dan Lübnan'a kaçışına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
  • O adamlar milyon dolar para aldilar .Yabanci televizyonda interview bahsediyordu
  • Bu Carlos'u Osaka'dan İstanbul'a getiren uçağın pilotları bence kesinlikle suçlu değil. Kurallara aykırı hiçbir şey yapmamışlar. Ancak İstanbul-Beyrut bacağının pilotlarının manifestoda tahrifat/eksik beyan yaptıkları söylenmekte. Uçakta 2 kişi (Carlos ve MNG Elemanı) varken gidiş ve gelişte yolcu sayısını 1 (bir) kişi gösterdikleri iddia edilmekte... Doğru mudur, bilemiyorum.
  • Pilot bagajların içini kontrol etmez .Pilot pasaport kontrolü yapmaz.Hostes yolcular rahatsız edilmek istemiyorsa çağırılmadığı müddetçe yolcu kabinine girmez yerinde oturur.Bu adamlar kontroollü bir meydandan kalkmış kontrollü bir meydana inmiş. Polis nerdeymiş ,gümrük memuru nerdeymiş neden bunlar soruşturulmuyor da pilotlara ceza kesiliyor .Siz yolcu olarak hiç gördünüzmü pilotun çıkarın pasaportları kontrol edicem dediğini ,hiç gördünüzmü kargoyu açıp bagajlarda kutularda ne var diye kontrol ettiğini .
  • Pilotlar suclu muymus peki? Belki de haberleri yoktu.

Nissan'ın eski CEO'su Carlos Ghosn'un Japonya'dan Lübnan'a kaçışına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. İstanbul Havalimanı pasaport kontrolü güvenlik kamerası görüntülerinde, eski CEO'yu Türkiye'ye getiren uçakta oldukları belirlenen ABD'li Michael T. ile Lübnanlı George Antoine Z.'nin ülkesine geri döndüğü görülüyor.

Nissan eski CEO'su Carlos Ghosn'un, Japonya'dan Lübnan'a İstanbul üzerinden kaçmasına ilişkin yürütülen soruşturmada yeni görüntülere ulaşıldı.

Alınan bilgilere göre, 30 Aralık'ta saat 05.30'da Atatürk Havalimanı'na inen TC-TSR kuyruk numaralı özel uçakta bulunan ve Ghosn'un kaçışına yardım eden yabancı uyruklu iki kişi, buradan taksiyle İstanbul Havalimanı'na gitti. ABD vatandaşı Michael T. (60) ile Lübnan vatandaşı George Antoine Z. (61) 10.02 ve 10.04'te pasaport kontrolünden geçerek 12.20'de Lübnan'a gitti. İstanbul Havalimanı pasaport kontrolünde güvenlik kamerasına yansıyan ikili, arka arakaya pasaport kontrolünden geçerken görüldü.



Ghosn'un kaçısında yeni görüntüler ortaya çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Milyon dolar ~ 4 yıl önce
O adamlar milyon dolar para aldilar .Yabanci televizyonda interview bahsediyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 4 yıl önce
Bu Carlos'u Osaka'dan İstanbul'a getiren uçağın pilotları bence kesinlikle suçlu değil. Kurallara aykırı hiçbir şey yapmamışlar. Ancak İstanbul-Beyrut bacağının pilotlarının manifestoda tahrifat/eksik beyan yaptıkları söylenmekte. Uçakta 2 kişi (Carlos ve MNG Elemanı) varken gidiş ve gelişte yolcu sayısını 1 (bir) kişi gösterdikleri iddia edilmekte... Doğru mudur, bilemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner Zahir ~ 4 yıl önce
Pilot bagajların içini kontrol etmez .Pilot pasaport kontrolü yapmaz.Hostes yolcular rahatsız edilmek istemiyorsa çağırılmadığı müddetçe yolcu kabinine girmez yerinde oturur.Bu adamlar kontroollü bir meydandan kalkmış kontrollü bir meydana inmiş. Polis nerdeymiş ,gümrük memuru nerdeymiş neden bunlar soruşturulmuyor da pilotlara ceza kesiliyor .Siz yolcu olarak hiç gördünüzmü pilotun çıkarın pasaportları kontrol edicem dediğini ,hiç gördünüzmü kargoyu açıp bagajlarda kutularda ne var diye kontrol ettiğini .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanırım ~ 4 yıl önce
Bilmediğin birşey var özel jet ile uçmuşlar..
Acaba ~ 4 yıl önce
Pilotlar suclu muymus peki? Belki de haberleri yoktu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000