19 Kasım 2015, Perşembe 18:26:10

Germania Bodrum'dan Almanya tarifeli seferlere başlıyor

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Germania Fluggesellschaft yetkilileri ve TAV pazarlama müdürü Serkan Karahatay, Almaya ile Bodrum arasında tarifeli uçak seferlerinin başlayacağını duyurdular.
  • Haftada 1 cok az. Potansiyel daha fazla. Yetkililere burdan sesleniyorum.
  • Baskan ögrende konus, sunexpress 3 yildir almanyadan tarifeli Sefer duzenliyor. Neyin ilki bu bir anlatsana. Tav'in pazarlamacilarida önce kim nereye ucuyor bunu ogrensinler sonra basinin karsisina ciksinlar. Tav bu kafayla mi dunya sirketi????
  • süper bir haber
  • Sunexpress ucuyor zaten. Yeni birsey degil ki!
  • bursa-dusseldorf seferleri bekliyoruz....
  • Nevsehir hatti da acilsin
  • haftada birer sefer mi ? lütfettiniz.

İlk etapta haftada birer sefer olmak üzere 2016 Mayıs ayından Ekim ayı sonuna kadar Bodrum ile Almanya arasında tarifeli seferlerin başlayacağının açıklandığı basın toplantısında, uçuşların Bodrum ile Hamburg ve Bodrum ile Berlin arasında olacağı açıklandı.

Bodrum Belediye Başkanlığı'nda başkanlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Milas- Bodum Havalimanı terminali işletmeciliğini de yapan TAV Havalimanları Pazarlama Müdürü Serkan Karahatay, Alman havayolu şirketinin uluslar arası satış direktörü Claus Altenburg ve pazarlama direktörü Vicky Kramer ile Bodrum Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Melih Alemdar katıldı.

Toplantıda, 2016 turizm çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini belirten başkan Kocadon, “2016 yılının 2015 yılından daha iyi olacak diye bir belirti şuan yok. Onun için daha iyi bir ekonomi yakalamak için çalışmalarımız Eylül Ayı'ndan itibaren devam ediyor. Bunlardan biride Germania Havayolu Şirketi ile yaptığımız görüşmelerdi. Bodrum'a Almanya'dan tarifeli uçak seferleri koyuyorlar. Bu bir ilk. Tabii ki bizim için çok büyük bir avantaj. Burada esas amacımız kış turizmini geliştirmek. Ekim Ayı'ndan sonrası içinde tur operatörlerinin, acentelerin Germania Havayolu şirketi ile görüşüp Bodrum'un kış turizmine uygunluğunu anlatmaları konusunda çalışmalar yapmak olacak. Gelişen, büyüyen en büyük pazarımız Almanya” dedi.

Basın toplantısında konuşan TAV Havalimanları Pazarlama Müdürü Serkan Karahatay ise, “Dışarıdan bakıldığında sadece uçaklara yer hizmeti veren bir yapıda gibi görünsek bile aslında turizm elçisi gibi, bulunduğumuz bölgelerde turizmin gelişmesi adına da yoğun mesai harcıyoruz. Bunun güzel bir örneği de Germani Havayolu ile oldu. İnşallah bu uçuşlar sadece yolcu taşımayacak. Kültürlerimizi birleştirecek, ticaretimizi geliştirecek, güzel bir köprü olacak” dedi.
Kasım ayında olunmasına rağmen Bodrum'un ikliminin çok güzel olduğunu ve Bodrum'un havasına hayran kaldıklarını belirten Germani Havayolu uluslararası satış direktörü Claus Altenburg ise, “Kasım Ayı'ndayız. Hava çok güzel. Neden burada kimsenin olmadığını merak ediyoruz. Buradaki çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Burada uzun bir hikayemiz olacağına, büyük projeler yapacağımıza inanıyoruz. 6 ay boyunca kesintisiz uçacağız” dedi.

Bodrum dışında Alanya ve Ankara'ya da seferlerin başlayacağını söyleyen Alman havayolu şirketi yetkilisi Altenburg, gerçekleşecek uçuşlarla ilgili ise şunları söyledi; “İlk projemize Bodrum'dan başlıyoruz. TAV'a yapmış olduğu işbirliği ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Mayıs Ayı'ndan itibaren Almanya'nın 2 şehrinden direk Bodrum'a uçuşları Ekim sonuna kadar devam edecek. Bizim için bir başlangıç. Yıl boyunca Almanya'dan Bodrum'a direk uçuşlar içinde çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

Germani Havayolu Şirketi'nin yetkilileri Başkan Kocadon'a toplantı sonunda firmanın uçak maketini hediye ederken, firma yetkilileri kendilerinin 30 yıllık bir havayolu şirketi olduklarını ve uçuşlarında ek bagaj, uçuş esnasında yiyecek ve içecek ikramlarında ücret almadıklarını da sözlerine eklediler.

Germania Bodrum'dan Almanya tarifeli seferlere başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Rezalet ~ 8 yıl önce
Haftada 1 cok az. Potansiyel daha fazla. Yetkililere burdan sesleniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet Kocadan'a ~ 8 yıl önce
Baskan ögrende konus, sunexpress 3 yildir almanyadan tarifeli Sefer duzenliyor. Neyin ilki bu bir anlatsana. Tav'in pazarlamacilarida önce kim nereye ucuyor bunu ogrensinler sonra basinin karsisina ciksinlar. Tav bu kafayla mi dunya sirketi????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zuuuu ~ 8 yıl önce
süper bir haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 8 yıl önce
Sunexpress ucuyor zaten. Yeni birsey degil ki!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBR ~ 8 yıl önce
bursa-dusseldorf seferleri bekliyoruz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nevsehir ~ 8 yıl önce
Nevsehir hatti da acilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
halikarnas ~ 8 yıl önce
haftada birer sefer mi ? lütfettiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000