01 Ocak 2011, Cumartesi 09:30:16

GERİ SAYIM BAŞLADI

Ağrı Havaalanı'ndan tadilat nedeniyle ara verilen uçuşların 6 Ocak'ta yeniden başlayacağı bildirildi. Yüklenici firma yetkililerinden son durumla ilgili bilgi alan Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, eksikliklerin 6 Ocak'taki açılışa yetiştirilmesini istedi.
  • çok geç kaldınız şurayı bitirmek için bitti dediniz tekrar tadilata soktunuz ne oluyor anlamıyorum ağrı havalimanı yılan hikayesine döndü bitsede diğer arkadaşın dediği gibi ulaşım çok büyük sıkıntı çözün bunlarıda harcadığınız paraya deysin
  • şehire bağlantılı otobüs hattı yok taksicilerde deseniz asker sivil demeden soyuyorlar.askerken şehir için 60 tl verdiğimizi unutmadım hala .tam bir soyguncular ..
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla açılması planlanan havaalanı için hazırlıklar sürüyor. Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Jandarma Komutanı Ömer Lütfi Mor, Emniyet Müdürü Naci Kuru ile birlikte 6 Ocak'tan itibaren yapılacak seferler için bilet satışının sürdüğü hava havaalanını gezdi.

Pistlerin yanı sıra kule inşaatında incelemelerde bulunan Vali Yerlikaya, yüklenici firma yetkililerinden son durumla ilgili bilgi aldı. Vali Yerlikaya, eksikliklerin 6 Ocak'taki açılışa yetiştirilmesini istedi.

Havaalanının açılmasıyla kentin rahat bir nefes alacağını kaydeden Yerlikaya, "Havaların iyi gitmesiyle havaalanını kış öncesinde vatandaşlarımızın hizmetine açmış olacağız. 6 Ocak'ta Ulaştırma Bakanımızın katımıyla havaalanımızda uçuşlar başlayacak. Acenteler bilet satışlarını dün itibariyle başlattılar. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda sefer sayıları ve sefer yerleri artacak. Havaalanı bütün Ağrılı vatandaşlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Çevre düzenlemesi ve daha iyi bir görünüme kavuşması için zaman içinde çalışmaların devam edeceğini belirten Vali Yerlikaya, "Genişleyen pistiyle uluslararası uçuşların yapılabileceği ve her türlü imkânın sunulabileceği bir havaalanına kavuşacağız" şeklinde konuştu.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
çok geç kaldınız şurayı bitirmek için bitti dediniz tekrar tadilata soktunuz ne oluyor anlamıyorum ağrı havalimanı yılan hikayesine döndü bitsede diğer arkadaşın dediği gibi ulaşım çok büyük sıkıntı çözün bunlarıda harcadığınız paraya deysin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şehire bağlantılı otobüs hattı yok taksicilerde deseniz asker sivil demeden soyuyorlar.askerken şehir için 60 tl verdiğimizi unutmadım hala .tam bir soyguncular ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000