20 Ekim 2019, Pazar 15:02:38

"Genel Müdür havalimanı inşaatı için talimat verdi"

Gaziantep Milletvekilleri, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü”nü ziyaret ederek, havalimanında inşaat çalışmalarının hızlandırılmasını istedi.
  • Antep'te fazla yemek yoktu burda göbekler kalavi oldu .karışımda TK gel keyfim gel yan gel Osman Atatürk personeli huzursuz bu adamdan
  • Bu inşaat aslında yap işlet devret yöntemi ile yapılsa çok daha hızlı kaliteli ve işlevsel olurdu. Örnek vermek gerekirse TAV havalimanları firmasının bu konudaki tecrübesi ortada. Hem terminal yapma hemde işletme konusunda çok tecrübeli bir firma.
  • Gaziantep havalimanının düzelmesi için Timur Beyin yeniden buraya gelmesi lazım. Başkası burada ki olumsuzlukların altından kalkamaz.
  • milletvekilleri terminalin nasıl yapıldığından çok yapılmasını başmüdüründe alınmasını istiyor ama onlar en çokta kendi adamlarından birinin başmüdür, başmüdür yardımcısı olmasını istiyorlar onun için gelmişlerdir.
  • Bu havalimani insaati bir milat olmali. Nasil ki korfez ulkeleri ve Turk Cumhuriyetlerinde insaat isi ustlenen insaat sirketlerimiz malzeme kalitesinden taviz veremiyorsa DHMI nin insaatlarinda da verememeli. Genel Mudurumuzun bu konuda cok hassas davranacagindan suphemiz yok.
  • para da verseydi!
  • Güzel gelişme ; - Milletvekillerinin el atması ile seçmen adına ihtiyacın peşinde olma fikri yerine gelmiş olacak. - Hüseyin Bey'in her iki yönlü aktivasyonu gerçekleşecek. - Çok önemli iki kaynağı da aktif hale getirmek mümkün olacak bunlar ; Timur bey ve AHL'nin kapatılması ile boşa çıkan sistem ve makinelerin değerlendirilmesidir.
  • Sayin Genel Mudurum Tokat ta bir arkadaş(!) var ki havaalanınin derin devleti,gladyosu,çiban başi,yilan başi ne derseniz ona cuk diye oturur.İsmi Yuri Derdiçokoğlu.O görev yaptikca tokatta kimseye huzur yok mudurleri bile yörüngesine sokuyo, kendi devreleri bile sevmez Allah Kuran aşkina bi el atin daa.Tokat eski Güzel gunlerine donsun huzur gelsin.
  • En yakın zamanda zam talimatı da verilmeli.

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Ahmet Uzer, Müslüm Yüksel, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Sait Kirazoğlu, Gaziantep Havalimanı'nda yeni terminal binası, apron, pist çalışmalarını görüşmek üzere Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Hüseyin Keskin’i geçtiğimiz günlerde ziyaret etti.

"GENEL MÜDÜR TALİMAT VERDİ"

Havalimanında inşaat çalışmalarının hızlanmasını istediklerini belirten Mehmet Erdoğan, “İnşaat çalışmalarının biraz ağır gittiğini söyledik. Buranın en kısa sürede bitirilmesini istedik. Genel Müdür inşaat daire başkanına talimat verdi. Bu işin üzerinde ciddi şekilde durulacak, sıkı takibe alacaklar. İnşaat çalışmalarının 1 yılı aşmayacak şekilde bitmesini istedik" dedi.

Gaziantep Havalimanı Terminal Binası ve Apron Yapımı İşi Kapsamında; Gaziantep Havalimanı'na 67 bin 85 metrekare büyüklüğünde yıllık 5 milyon yolcu kapasiteli, 6 adet yolcu köprülü yeni iç hatlar terminal binası yapımı, mevcut terminalin dış hatlar olarak düzenlenmesi ile 6 uçak park yerine sahip ilave apron ve otopark yapılacak.

"Genel Müdür havalimanı inşaatı için talimat verdi"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Lengo ~ 5 yıl önce
Antep'te fazla yemek yoktu burda göbekler kalavi oldu .karışımda TK gel keyfim gel yan gel Osman Atatürk personeli huzursuz bu adamdan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boris ~ 5 yıl önce
Bu inşaat aslında yap işlet devret yöntemi ile yapılsa çok daha hızlı kaliteli ve işlevsel olurdu. Örnek vermek gerekirse TAV havalimanları firmasının bu konudaki tecrübesi ortada. Hem terminal yapma hemde işletme konusunda çok tecrübeli bir firma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shmyo ~ 5 yıl önce
Tav yapacak ve gelecek komisyonlarla masrafını çıkartacak? İmkansız bir şey
dhmli ~ 5 yıl önce
Gaziantep havalimanının düzelmesi için Timur Beyin yeniden buraya gelmesi lazım. Başkası burada ki olumsuzlukların altından kalkamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmili mi ~ 5 yıl önce
Tüm bu olumsuzlukların sebibi zaten Timur. Timur Antebi batırdı, sıra İstanbulda.
antep ~ 5 yıl önce
milletvekilleri terminalin nasıl yapıldığından çok yapılmasını başmüdüründe alınmasını istiyor ama onlar en çokta kendi adamlarından birinin başmüdür, başmüdür yardımcısı olmasını istiyorlar onun için gelmişlerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 5 yıl önce
Başmüdüründe değil başmüdürün de, çokta değil çok da. Yorum yazmadan önce dilbilgisi kurallarını öğren.
Kalite ve surdurebilirlik ~ 5 yıl önce
Bu havalimani insaati bir milat olmali. Nasil ki korfez ulkeleri ve Turk Cumhuriyetlerinde insaat isi ustlenen insaat sirketlerimiz malzeme kalitesinden taviz veremiyorsa DHMI nin insaatlarinda da verememeli. Genel Mudurumuzun bu konuda cok hassas davranacagindan suphemiz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 5 yıl önce
para da verseydi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORTAYA ~ 5 yıl önce
Güzel gelişme ; - Milletvekillerinin el atması ile seçmen adına ihtiyacın peşinde olma fikri yerine gelmiş olacak. - Hüseyin Bey'in her iki yönlü aktivasyonu gerçekleşecek. - Çok önemli iki kaynağı da aktif hale getirmek mümkün olacak bunlar ; Timur bey ve AHL'nin kapatılması ile boşa çıkan sistem ve makinelerin değerlendirilmesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TJK ~ 5 yıl önce
Sayin Genel Mudurum Tokat ta bir arkadaş(!) var ki havaalanınin derin devleti,gladyosu,çiban başi,yilan başi ne derseniz ona cuk diye oturur.İsmi Yuri Derdiçokoğlu.O görev yaptikca tokatta kimseye huzur yok mudurleri bile yörüngesine sokuyo, kendi devreleri bile sevmez Allah Kuran aşkina bi el atin daa.Tokat eski Güzel gunlerine donsun huzur gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 5 yıl önce
En yakın zamanda zam talimatı da verilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000