26 Ocak 2018, Cuma 13:06:18

Genel Havacılık A.Ş. satılıyor mu?

Dünyanın en büyük business jet operatörlerinden biri olan Jet Aviation, Türkiye’nin en köklü genel havacılık şirketlerinden Genel Havacılık A.Ş’yi satın almak için görüşmelere başladı.
  • Sahipleri ve yöneticisi kadar yalan bir haberdi. Konusu olan firma Jet Aviation değil, Jetex diye bir firma idi. Ama adamlar Genel Havacılık'ın dünya kadar borçlarını öğrendikten sonra işten vazgeçtiler. Sgk, vergi, personeller, küçük esnaf da dahil uçan kuşa borçları var. Yalancıların önde gidenleri. 3 - 5 ayda bir maaş ödemesi yapıyorlar. Çalışanlar çok mağdur durumda. Keza Sgk ücretlerini bile düşükten gösterip yolsuzluk yapıyorlar. Ama kendileri lüks yaşamlarından ödün vermezler, garibanın hakkını yerler. Yazıklar olsun..
  • Alanda yok ortak olanda.kaç aydır maaş alınmıyor.ne kita ödendi ne fatura.çocuğumun hakkı da dahil helal etmiyorum..çileden çıkmam an meselesi...
  • Büyük yalan. Personele maaşlar düzene girecek sabredin safsatalarının everest noktasında uydurulmuş dedikodu haline gelmiş bir söylenti. 50 60 kişinin maaşını, amiyane tabirle garibanın parasını ödemeyen ve gösteriş israf içinde yaşayan yöneticileri. Esnaf mantığıyla havacılık şirketi yönetilmez. Batması yakındır.
  • Üç ay filan
  • Adamlara maaş veriyorlar ki. Tüm personel minimum 3 aylık maaş geriden geliyor
  • Hayirlisi olsun.
  • Satilmiyor ortaklik ali abi...
  • Sze o konuda çok dargınım, halen daha telefon bekliyorum.
  • Türk sivil havacılığı ve iki taraf için hayırlısı olması dileğiyle.
  • Türkiye'deki business havacılık sektörü için çok büyük bir adım olur

Dünyanın en büyük business jet operatörlerinden biri olan Jet Aviation, Türkiye’nin en köklü genel havacılık şirketlerinden Genel Havacılık A.Ş’yi satın almak için görüşmelere başladı.

Avrupa, Ortadoğu, Asya ve Kuzey Amerika’da faaliyet gösteren genel havacılık şirketi Jet Aviation, Türkiye’de önemli bir yatırıma hazırlanıyor.

Türkiye’nin en büyük genel havacılık işletmelerinden Genel Havacılık A.Ş’yi satın almak için görüşmelere başlayan Jet Aviation, satın alma sürecinde önemli aşama kaydetti. Bir süredir mali sıkıntılar yaşadığı iddia edilen Genel Havacılık A.Ş’nin, İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda hangarları ve işletmesinde çok sayıda hava aracı bulunuyor. Görüşmelerin büyük gizlilik içerisinde devam ettiği belirtilirken satış rakamlarına ilişkin bir bilgi edinilemedi.

DÜNYADA BİRÇOK ŞEHİRDE VAR

İsviçre merkezli olarak kurulan Jet Aviation, Cenevre ve Zürih’ten sonra Berlin, Duseldorf, Münih, Viyana, Dubai, Cidde, Medine, Riyad ve Singapur ile birlikte ABD’de de çok sayıda şehirde merkezleri var. Uçak kiralama, yönetim ve personel sağlama konularında faaliyet gösteren Jet Aviation’un, teknik bakım konusunda da önemli yatırımları bulunuyor. Türkiye’de de son yıllarda genel havacılık hizmetleri veren Jet Aviation, Türkiye içinde iki nokta arasında yolcu taşımasından dolayı zaman zaman Kabotaj Kanunu’na aykırı davranmakla suçlanıyor.

GENEL HAVACILIK A.Ş SÜLYAK AİLESİNE AİT

Havacı bir aileye ait olarak Genel Havacılık A.Ş., 1980’li yıllarda Nesu Air’i kuran Nedim Sülyak tarafından kuruldu. Genel Havacılık A.Ş. işletmesinde Falcon 900EX, Hawker 850XP, Citation Excel, Learjet 60, Challenger 300, Eclipse 500  uçaklarla birlikte Bell 407 tipi helikopter yer alıyor.

©AirportHaber özel

Genel Havacılık A.Ş. satılıyor mu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Eski Personel ~ 6 yıl önce
Sahipleri ve yöneticisi kadar yalan bir haberdi. Konusu olan firma Jet Aviation değil, Jetex diye bir firma idi. Ama adamlar Genel Havacılık'ın dünya kadar borçlarını öğrendikten sonra işten vazgeçtiler. Sgk, vergi, personeller, küçük esnaf da dahil uçan kuşa borçları var. Yalancıların önde gidenleri. 3 - 5 ayda bir maaş ödemesi yapıyorlar. Çalışanlar çok mağdur durumda. Keza Sgk ücretlerini bile düşükten gösterip yolsuzluk yapıyorlar. Ama kendileri lüks yaşamlarından ödün vermezler, garibanın hakkını yerler. Yazıklar olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gariban ~ 6 yıl önce
Alanda yok ortak olanda.kaç aydır maaş alınmıyor.ne kita ödendi ne fatura.çocuğumun hakkı da dahil helal etmiyorum..çileden çıkmam an meselesi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her şey çok güzel olacak. ~ 6 yıl önce
Büyük yalan. Personele maaşlar düzene girecek sabredin safsatalarının everest noktasında uydurulmuş dedikodu haline gelmiş bir söylenti. 50 60 kişinin maaşını, amiyane tabirle garibanın parasını ödemeyen ve gösteriş israf içinde yaşayan yöneticileri. Esnaf mantığıyla havacılık şirketi yönetilmez. Batması yakındır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abartmasak ~ 6 yıl önce
Üç ay filan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tg ~ 6 yıl önce
Adamlara maaş veriyorlar ki. Tüm personel minimum 3 aylık maaş geriden geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ertesi gün ~ 6 yıl önce
Hayirlisi olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly ~ 6 yıl önce
Satilmiyor ortaklik ali abi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan bey ~ 6 yıl önce
Sze o konuda çok dargınım, halen daha telefon bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 1 yıl önce
Konu neydi acaba
Sierra ~ 6 yıl önce
Türk sivil havacılığı ve iki taraf için hayırlısı olması dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
Türkiye'deki business havacılık sektörü için çok büyük bir adım olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000