17 Mayıs 2015, Pazar 15:12:39

GENÇ TEKNİSYENE VEDA ETTİLER...

Türk Hava Yolları Teknik Hangarı önünde dün sabah flaplara sıkışarak hayatını kaybeden genç uçak teknisyeni Tuğrul Tuna Beken, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
  • mekanın cennet olsun kardesim...
  • Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun...
  • Kotil... Sen de nasıl bir vicdan var ki ölümlerde bile durmadan sırıtabiliyorsun...
  • medya ; bu cenaze değil mi? yöneticileri aklar gibi 30 resmin 28 i onları gösteriyor!! neyin nesi bu?
  • Yavrumda teknisyen çok yoruluyor. gece gündüz vardiyeli çalışıyor dengesiz yaşıyor çok zor ekmek parası kazanıyor. onlara iyı bakın maddi manevi hiçbir şey eksik etmeyin lütfen, çünkü onlar bunu çok hakkediyor. Hayatının düzensizliği, şartları bu çocuğu dalgında kılmış, yorgun kılmış olabilir, dinlenmeye ihtiyacı olabilirdi kurban olurum ben yavruya, allah sabır versin aileye, ne diyeyim, göz yaşlarım dinmedi, hergün duacıyım ben bu çocuklara
  • srn karaktersiz bir insandın teknisyen olamazsın evet orda müdür yoktu olayda zaten müdür gelip uçağa kumanda veremez onlar senin Maaşını kırpar çalışma saatini artırır emniyetisiz çalışma için baskı yapar yapmadığın işe Mühür basman için seni zorlar senin yalakalarda dereyi yaşayacağını şaşırır ben inanıyorumki sen o yalatanlardansın ve her seferinde teknisyengibi yorum yazan can Şaşmaz ın ta kendisisin hani hangarda dedinya siz şeytanlık düşünmeyin biz yerinize düşünüyoruz diye sen Sıkma canını sen düşünmüyorsun sen Şeytanın Uşağı olmuşsun ama bizde salakdegiliz emin ol herseferinde susuyoruz diye öyle sanıyorsan sanma zamanı gelmesini bekliyoruz Herşeyin Hayırlısı gün gelir devran döner
  • Karaman ne yüzle gelmiş.namaz fotoğrafında göremedim.demekki geç kaldı. anca uyanmıştır.bir genel müdürde olması gereken hiçbir vasıf yok adamda. Anca insanların ekmeğiyle oynamayı bilir.
  • Yaşasın CEHENNEM yalancı müslümanlar için
  • sn kotil melün melün bakıyon senide seçim sonrası o taşa koyacakalr!!! hala susuyon
  • sadece üzgünüz !!! fıtrat, takdiri ilahi ve en son tevekkül!!! yazıklar olsun

Türk Hava Yolları Teknik Hangarı önünde dün sabah flaplara sıkışarak hayatını kaybeden genç uçak teknisyeni Tuğrul Tuna Beken, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Büyükçekmece’deki Kuba Camii’nde öğle namazına müteaip kılınan cenaze namazıyla merhuma son vazifesini yerine getiren Beken’in ailesi göz yaşlarına boğuldu.

36 yaşında hayatını kaybeden Tuna Beken’in annesi Nuran Beken ve babası Tayfun Beken taziyeleri kabul ederken, oğullarının kaybetmenin acısıyla ayakta durmak güçlük çektiler.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Genel Müdür Temel Kotil’in yanı sıra çok sayıda çalışma arkadaşı ve sektör temsilcisinin de hazır bulunduğu cenaze namazında  Beken’in bazı yakınları fenalık geçirdi.

Ailesi çalışma şartlarından şikayet ederek tepki gösterirken, basın mensuplarına kısa bir değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ise; ‘Allah rahmet eylesin. Çok detayı bende şu an yok. Konu inceleniyor, çok değerli bir çalışanımızdı. Allah yakınlarına sabır versin. Ailesinin ne dediğini bilmiyorum ama çalışma şartlarıyla ilgili söylenenler doğru değil. Çok üzgünüz’ dedi.

Cenazeye katılarak aileye başsağlığı dileklerinde bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ise AirportHaber’e yaptığı açıklamada; ‘Konuyu detaylı olarak araştıracağız. Tedbirler mutlaka alınacak ve gerekenler yapılacak. Çok üzgünüz’ ifadelerini kullandı.

Tuna Beken cenaze namazının ardından Güzelce Mezarlığı’na defnedildi.

GENÇ TEKNİSYENE VEDA ETTİLER...

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

teknisyenn ~ 9 yıl önce
mekanın cennet olsun kardesim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pamuk ~ 9 yıl önce
Kotil... Sen de nasıl bir vicdan var ki ölümlerde bile durmadan sırıtabiliyorsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya siz ~ 9 yıl önce
medya ; bu cenaze değil mi? yöneticileri aklar gibi 30 resmin 28 i onları gösteriyor!! neyin nesi bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gül ~ 9 yıl önce
Yavrumda teknisyen çok yoruluyor. gece gündüz vardiyeli çalışıyor dengesiz yaşıyor çok zor ekmek parası kazanıyor. onlara iyı bakın maddi manevi hiçbir şey eksik etmeyin lütfen, çünkü onlar bunu çok hakkediyor. Hayatının düzensizliği, şartları bu çocuğu dalgında kılmış, yorgun kılmış olabilir, dinlenmeye ihtiyacı olabilirdi kurban olurum ben yavruya, allah sabır versin aileye, ne diyeyim, göz yaşlarım dinmedi, hergün duacıyım ben bu çocuklara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tktek ~ 9 yıl önce
srn karaktersiz bir insandın teknisyen olamazsın evet orda müdür yoktu olayda zaten müdür gelip uçağa kumanda veremez onlar senin Maaşını kırpar çalışma saatini artırır emniyetisiz çalışma için baskı yapar yapmadığın işe Mühür basman için seni zorlar senin yalakalarda dereyi yaşayacağını şaşırır ben inanıyorumki sen o yalatanlardansın ve her seferinde teknisyengibi yorum yazan can Şaşmaz ın ta kendisisin hani hangarda dedinya siz şeytanlık düşünmeyin biz yerinize düşünüyoruz diye sen Sıkma canını sen düşünmüyorsun sen Şeytanın Uşağı olmuşsun ama bizde salakdegiliz emin ol herseferinde susuyoruz diye öyle sanıyorsan sanma zamanı gelmesini bekliyoruz Herşeyin Hayırlısı gün gelir devran döner

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karaman ~ 9 yıl önce
Karaman ne yüzle gelmiş.namaz fotoğrafında göremedim.demekki geç kaldı. anca uyanmıştır.bir genel müdürde olması gereken hiçbir vasıf yok adamda. Anca insanların ekmeğiyle oynamayı bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TKONTIME ~ 9 yıl önce
Ahmet Bey adam gibi adamdır.Çalışanı çok sever ve çalışmayanı kovaçak kadarda dirayetlidir.Kimsenin hakkını kimseye yedirmez.Büyük ihtimal senide çok uyanık olduğun için kovmuştur.
yolcu ~ 9 yıl önce
karaman ı tur-avrupa dan beri tanırım üçkağıtcı nın biridir.onur dan niye kovulduğunu bir araştırın gerçeği görürsünüz.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yaşasın CEHENNEM yalancı müslümanlar için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kotil ~ 9 yıl önce
sn kotil melün melün bakıyon senide seçim sonrası o taşa koyacakalr!!! hala susuyon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üzgünüz!! ~ 9 yıl önce
sadece üzgünüz !!! fıtrat, takdiri ilahi ve en son tevekkül!!! yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000