17 Mayıs 2014, Cumartesi 17:19:18

GENÇ PİLOT ADAYI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan ve geçen Nisan ayında THY’nin açtığı sınavı kazanarak pilotaj eğitimi almak için gittiği Amerika’da bunalıma girmesi sonucu intihar ettiği iddia edilen Sercan Karamustafaoğlu (27), baba ocağı Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesi'nde toprağa verildi.
  • Selam ben Sercan Karamustafaoğlu-nun akrabasıyım rahmetleriniz için teşekkür ederim intihar olduğu söyleniyor ama annesi inanmıyor pilotluk zor olduğu için bırakmak istedi ama baştan ona sözleşme imzalatmışlardı 120 bin euro mu ne ödemesi gerekiyormuş o yüzden o çok neşeli ve saygılıydı
  • aslında işin ucunda 120 kilo € varsa bunun sebebi THY 'deki paralel örgütün uzantılarından şüphe duymak gerek. Piyasada bir sürü işsiz pilot var ve her türlü uçağı havada takla bile attırır ancak bu işin ucunda o paralar ve komisyonlar varsa, merhum pilot adayı bu işi yapamayacağını düşünerek strese girip hayatında son verdiyse, vah vah ki vah ..yani 1 ton kömür içi üç beş kuruşun hesabına 301 can gidiyorsa bu ülkede, 120 k€ için bir okumuş,üniversite bitirmiş çift anadilde öğrenim yapmış birinin hayatının değeri THY için 120 bin avro ise, bunun hesabını THY çoktan yapmıştır ki bu parayı muhakkak sigortadan karşılığını alır. THY mutlaka bunu düşünmüştür....kazançlı bir iş.
  • Genç pilot adayı atkadaşımıza Allah tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum... TARKİM ÖĞRENCİLERİ...
  • Herkes kafasina gore dusunmeden arastirmadan yorumlar yaziyorlar.Kardesimize once Allahtan rahmet diliyorum.Pilot adayi olarak olarak giren butun Arkadaslarin uzerinde cok buyuk baski var heleki CAE ucus okulun da ogrenci leri hep tehdid edercesine baski uyguluyorlar atilirsiniz kovulursunuz korkusu ve bunun uzerine pilot adayi olarak alindiklari ve Egitime baslamadan once imzaladiklari 120.000€ luk kontrat eger ayrilmak isterlerse ogrenci nin odemesi gereken para bunlar Zaten insani bunalima ve stress e sokmaya yeter.Butun adaylarin Allah yardimcisi olsun ozellikle CAE ucus okulunda egitim gonren kardeslerimizin THY yetkililerinin bu adaylarin sikintikarini,Onerilerini ve dertlerini dinleyip cozum bulmali.
  • Şu pilot adaylarını sağlam bir psikolojik muayeneden geçirin artık. Pilot olmaya çalışan birsürü çürük yumurta tanıyorum
  • Her intihar bir cinayettir !!! Mezardan öteye yol yok !!! Bir cok insanin hayal edemedigi bir basariya ulasmis bu rahmetli kardesimiz ve hemsehrimiz. Huzur icinde yatsin ! Allah kimsenin basina vermesin !!
  • konunun thy ile ilgisi oldugu dusunmuyorum. sonucta egitimli bir arkadas. pilotluk son sansi degil. birakip gidebilirdi.
  • allah rahmet eylesin. biz de ordayız ve çok üzüldük ama elin conisi diye aşağıladığın adamlar senden benden daha iyi adamlar. bu nasıl bi ırkçılık ya
  • ALLAH RAHMET ETSIN ailesinede sabir , ve soguklugunu versin. Ben egitimin Amerikada oldugunu yeni ogrendim ve cok sacma buldum.Kendi akademisini neden acmislar o zaman? Turkiyedeki ucusokullarila'da beraber calisabilirlerdi.Amma yinede CAE secmisler cok sacma vede mesala bir ER-AH ucus okulundan CAE in neyi daha fazla sanirim saclari sari gozleri renkli diyemi daha iyiler.Asla dostumuzu dusmanimizi ogrenemeyecegiz.
  • Allah rahmet eylesin, ailesine Allah sabırlar versin..

Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan ve geçen Nisan ayında THY’nin açtığı sınavı kazanarak pilotaj eğitimi almak için gittiği Amerika’da bunalıma girmesi sonucu intihar ettiği iddia edilen Sercan Karamustafaoğlu (27), baba ocağı Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesi'nde toprağa verildi.

12 Mayıs tarihinde öldüğü öğrenilen ve yapılan otopsi işlemlerinden sonra havayolu ile Türkiye’ye getirilen Sercan Karamustafaoğlu’nun cenazesi dün gece geç saatlerde baba ocağına getirildi. Sercan Karamustafaoğlu’nun cenaze namazı Yalıköy Merkez Camisi'nde öğlen namazından sonra kılındı.

“EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORDU”

Sercan Karamustafaoğlu’nun amcası Murat Karamustafaoğlu, Sercan’ın eğitim uçuşları ile ilgili bir takım sıkıntıları olduğunu bildiklerini belirterek, “Bu sorunu ya bizlere anlatamadı ya da biz algılayamadık. Kendisi yakın zamanda evlenmeyi düşünüyordu. Sözlüsü de burada. O da çok üzgün. Söylenecek çok fazla bir şey, hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Sercan Karamustafaoğlu’nun cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında aile kabristanlığında toprağa verildi.







GENÇ PİLOT ADAYI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Saolun ~ 9 yıl önce
Selam ben Sercan Karamustafaoğlu-nun akrabasıyım rahmetleriniz için teşekkür ederim intihar olduğu söyleniyor ama annesi inanmıyor pilotluk zor olduğu için bırakmak istedi ama baştan ona sözleşme imzalatmışlardı 120 bin euro mu ne ödemesi gerekiyormuş o yüzden o çok neşeli ve saygılıydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 10 yıl önce
aslında işin ucunda 120 kilo € varsa bunun sebebi THY 'deki paralel örgütün uzantılarından şüphe duymak gerek. Piyasada bir sürü işsiz pilot var ve her türlü uçağı havada takla bile attırır ancak bu işin ucunda o paralar ve komisyonlar varsa, merhum pilot adayı bu işi yapamayacağını düşünerek strese girip hayatında son verdiyse, vah vah ki vah ..yani 1 ton kömür içi üç beş kuruşun hesabına 301 can gidiyorsa bu ülkede, 120 k€ için bir okumuş,üniversite bitirmiş çift anadilde öğrenim yapmış birinin hayatının değeri THY için 120 bin avro ise, bunun hesabını THY çoktan yapmıştır ki bu parayı muhakkak sigortadan karşılığını alır. THY mutlaka bunu düşünmüştür....kazançlı bir iş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Genç pilot adayı atkadaşımıza Allah tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum... TARKİM ÖĞRENCİLERİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Herkes kafasina gore dusunmeden arastirmadan yorumlar yaziyorlar.Kardesimize once Allahtan rahmet diliyorum.Pilot adayi olarak olarak giren butun Arkadaslarin uzerinde cok buyuk baski var heleki CAE ucus okulun da ogrenci leri hep tehdid edercesine baski uyguluyorlar atilirsiniz kovulursunuz korkusu ve bunun uzerine pilot adayi olarak alindiklari ve Egitime baslamadan once imzaladiklari 120.000€ luk kontrat eger ayrilmak isterlerse ogrenci nin odemesi gereken para bunlar Zaten insani bunalima ve stress e sokmaya yeter.Butun adaylarin Allah yardimcisi olsun ozellikle CAE ucus okulunda egitim gonren kardeslerimizin THY yetkililerinin bu adaylarin sikintikarini,Onerilerini ve dertlerini dinleyip cozum bulmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Haklısınız, herkes düşünmeden araştırmadan yalan yanlış yorumlar yazıyor, tıpkı sizin gibi. Önce araştırıp doğru bilgiler edinin sonra çıkıp insanlara ahkam kesin.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şu pilot adaylarını sağlam bir psikolojik muayeneden geçirin artık. Pilot olmaya çalışan birsürü çürük yumurta tanıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim curuk yumurta ~ 10 yıl önce
bir insanın pilot olabilecek psikolojiye sahip olmaması onu çürük yumurta yapmaz.Örnek rahmetli senin hayal bile edemeyeceğin bir okuldan mezun olmuş
Ruhi Tatlidil ~ 10 yıl önce
Cicegim cok zekisin. Harcarlar seni uzak dur bu pilotluk isinden. Daha faydali islerde calis. Mesela odun oldugunu kabul edip musade buyur ki seni bir baltaya sap yapsinlar baska bir yerde.
Re:Yumurta ~ 10 yıl önce
ölmüş bir insanın arkasından bunu yazarak bence sensin çürük olan yumurta ;)
UZUN YOL ~ 10 yıl önce
Her intihar bir cinayettir !!! Mezardan öteye yol yok !!! Bir cok insanin hayal edemedigi bir basariya ulasmis bu rahmetli kardesimiz ve hemsehrimiz. Huzur icinde yatsin ! Allah kimsenin basina vermesin !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
konunun thy ile ilgisi oldugu dusunmuyorum. sonucta egitimli bir arkadas. pilotluk son sansi degil. birakip gidebilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tkkk ~ 10 yıl önce
allah rahmet eylesin. biz de ordayız ve çok üzüldük ama elin conisi diye aşağıladığın adamlar senden benden daha iyi adamlar. bu nasıl bi ırkçılık ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALLAH RAHMET ETSIN ~ 10 yıl önce
ALLAH RAHMET ETSIN ailesinede sabir , ve soguklugunu versin. Ben egitimin Amerikada oldugunu yeni ogrendim ve cok sacma buldum.Kendi akademisini neden acmislar o zaman? Turkiyedeki ucusokullarila'da beraber calisabilirlerdi.Amma yinede CAE secmisler cok sacma vede mesala bir ER-AH ucus okulundan CAE in neyi daha fazla sanirim saclari sari gozleri renkli diyemi daha iyiler.Asla dostumuzu dusmanimizi ogrenemeyecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok artık ~ 10 yıl önce
arkadaşımıza Allah rahmet eylesin, çok yazık oldu. Burada okul tartışmak uygun bir davranış değil ama CAE Oxford dünyada oldukça saygın bir kurumdur yani yurdumuzdaki okullar ile kıyaslamak pek doğru değil.
bilgi ~ 10 yıl önce
adamlar atpl lisansını 1 senede veriyorlar. türkiye o hava koşullarına sahip değil. ayrıca türkiye'de de yetiştiriyor. Aydın-Çıldır havalimanı bunun için var.
unknown ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin, ailesine Allah sabırlar versin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000