07 Nisan 2015, Salı 10:30:41

GENÇ PARAŞÜTÇÜ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde motosikletiyle kaldırıma çarpıp düşen paraşütçü, yoldan geçen kamyonun üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybetti.
  • Motosikletin kara yollarında tam şerit yol hakkı vardır, tıpkı otomobil gibi. Yani otomobili nasıl solluyorsanız motosikleti de öyle sollamalısınız. Çekil kenara da geçelim mantığıyla motosikleti sıkıştırmak cinayetten farksızdır.
  • Bu anlattıkların çok bencilce ifadeler. Dikkat edersen duygular demiyorum. Çünkü içinizde biraz duygu olsa, kaza geçirip sakat kaldığınızda yada Allah korusun öldüğünüzde sizi sevenleri, anne babanızı, eşlerinizi ve herşeyden önemlisi çocuklarınızı nasıl acılar içinde bırakacağınızı önceden hisseder ve motorsiklete binmekten vazgeçersiniz. Ama bencilsiniz. Bu zevki ne pahasına olursa olsun yaşamayı herşeye tercih ediyorsunuz, sevdiklerinizin duygularını düşünmeden. Bu zevkinizin, uyuşturucu, alkol, kumar bağımlılığından hiç bir farkı yok. Böyle bencil bir zevkin arkasından gideceğinize, sevdiklerinizle birlikte ortak yapabileceğiniz tehlikesi zevklerin ve aktivitelerin peşinden gitseniz daha iyi olmaz mı? Şu çok acı olaydan sonra bile ısrar ediyorsunuz ya çok yazık. Akıl fikir diliyorum.
  • Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın ... :(((
  • Arkadas acimiz var acimiz...Tutmus burada o densiz,haysiyetsiz,tuyu bitmemis yetim hakki yiyen Osman yıldırım isimli vatan hainini savunuyorsun.Lutfen buralardan vek git...Allah rahmet eylesin.Allah sevenlerine ve yakinlarina sabir versin.Gercekten cok ama cok uzgunuz...
  • Ah be Cenk. Ne iyi adamdın. Çok üzdün çook.
  • Allah rahmet eylesin. Çok trmiz bir arkadaştı.
  • Motora binince kendini bi havaya girdim zannedenler. Dışardan kimsenin umrunda bile değilsiniz. Sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Motora binerken başkaları için bir hiç'siniz ve kendinize zarar verip sizi sevenleri çok üzüyorsunuz. Lütfen motora binmeyin.
  • Binmeyin şu lanet alete ya. Bu kaçıncı kayıp.
  • Bunu da Osman Yıldırım yapti yazmamissin hayret. pek aliskin degilizde sizin Thk basligi atipta osman yildirima camur atmadiginiz haberlere :) Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
  • Görgü tanıklarının bilgisine başvurup iyice araştırılmalı. Kaldırıma bu kadar yaklaşmak zorunda kalması şüpheli. Sıkıştırılmış olabilir.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde motosikletiyle kaldırıma çarpıp düşen paraşütçü, yoldan geçen kamyonun üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Fethiye'nin Cumhuriyet Mahallesi Çarşı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çarşıdan Muğla Makası istikametine gitmekte olan yamaç paraşütü pilotu Cemal Cenk Uygun’un (32) kullandığı 48 JB 920 plakalı motosiklet, ön tekerinin kaldırım ile yol kenarında bulunan su giderine sürtmesi sonucu devrildi. Bu sırada aynı yöne seyir halinde olan Yaşar Yaman (44) yönetimindeki 48 GY 207 plakalı çöp kamyonu, yola düşen Uygun’un başını ezdi. Kaskı parçalanan Uygun, olay yerinde hayatını kaybetti.

1 HAFTA SONRA EVLENECEKTİ

Uygun’un düğün hazırlığında olduğunu ve nişanlısı Füsun S. ile 1 hafta sonra evleneceğini söyleyen arkadaşları, gözyaşlarına hakim olamadı. Uygun’un cenazesi Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan kamyon sürücüsü Yaşar Yaman, "Normal yolda giderken bir anda yanımdan bir motor geçti. Motorun devrilmesi sonucu sürücü tekerin önüne düştü" dedi

KAZA ANI SANİYE SANİYE YANSIDI

Genç paraşütçünün hayatını kaybettiği kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerden normal yolunda seyreden çöp kamyonunu önce bir başka bir motosikletin ardından ise Cemal Cenk Uygun'un kullandığı motosikletin sollamaya çalıştığı tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



GENÇ PARAŞÜTÇÜ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Trafik cahillerine ~ 9 yıl önce
Motosikletin kara yollarında tam şerit yol hakkı vardır, tıpkı otomobil gibi. Yani otomobili nasıl solluyorsanız motosikleti de öyle sollamalısınız. Çekil kenara da geçelim mantığıyla motosikleti sıkıştırmak cinayetten farksızdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 9 yıl önce
Peki o aradan mantar gibi biten motorlara ve nerdeyse sürterek yan aralıktan geçişlere ne demeli?
hiç'den yolcu'ya ~ 9 yıl önce
Bu anlattıkların çok bencilce ifadeler. Dikkat edersen duygular demiyorum. Çünkü içinizde biraz duygu olsa, kaza geçirip sakat kaldığınızda yada Allah korusun öldüğünüzde sizi sevenleri, anne babanızı, eşlerinizi ve herşeyden önemlisi çocuklarınızı nasıl acılar içinde bırakacağınızı önceden hisseder ve motorsiklete binmekten vazgeçersiniz. Ama bencilsiniz. Bu zevki ne pahasına olursa olsun yaşamayı herşeye tercih ediyorsunuz, sevdiklerinizin duygularını düşünmeden. Bu zevkinizin, uyuşturucu, alkol, kumar bağımlılığından hiç bir farkı yok. Böyle bencil bir zevkin arkasından gideceğinize, sevdiklerinizle birlikte ortak yapabileceğiniz tehlikesi zevklerin ve aktivitelerin peşinden gitseniz daha iyi olmaz mı? Şu çok acı olaydan sonra bile ısrar ediyorsunuz ya çok yazık. Akıl fikir diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın ... :(((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadas acimiz var acimiz...Tutmus burada o densiz,haysiyetsiz,tuyu bitmemis yetim hakki yiyen Osman yıldırım isimli vatan hainini savunuyorsun.Lutfen buralardan vek git...Allah rahmet eylesin.Allah sevenlerine ve yakinlarina sabir versin.Gercekten cok ama cok uzgunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ah be Cenk. Ne iyi adamdın. Çok üzdün çook.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Çok trmiz bir arkadaştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hiç ~ 9 yıl önce
Motora binince kendini bi havaya girdim zannedenler. Dışardan kimsenin umrunda bile değilsiniz. Sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Motora binerken başkaları için bir hiç'siniz ve kendinize zarar verip sizi sevenleri çok üzüyorsunuz. Lütfen motora binmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hiclik ~ 9 yıl önce
motorsiklet, bisiklet gibi iki tekerlekli araclari kullananlari hice sayanlar, insan yerine koymayanlar, yokolup gitseniz keske. hic var olmamis olsaniz ne guzel olurdu.
Yolcu ~ 9 yıl önce
İstanbul'da yaşıyorum uzun, yıllardır motosiklet kullanıyorum. Kimsenin umrunda olmak için de binmiyorum. Kaza da geçirdim platin de taktırdım ama canım sağ olsun yeter. Sadece şehiriçi trafiğine alternatif olsun diye kullanmıyorum, 6-7000km lik yurt dışı gezilerine de çıkıyorum. Bir kez olsun rüzgarı yüzünde hissetmeyip küçücük teneke kutunun içinde 2 saatte 5 km yol alabilen sizler bu duyguyu anlayamazsınız. Şirket aracım olduğundan hafta içi mecburen araba kullanmak zorunda kaldığım zamanlar benim için işkence.
Yeter ~ 9 yıl önce
Binmeyin şu lanet alete ya. Bu kaçıncı kayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bunu da Osman Yıldırım yapti yazmamissin hayret. pek aliskin degilizde sizin Thk basligi atipta osman yildirima camur atmadiginiz haberlere :) Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Araştırılmalı! ~ 9 yıl önce
Görgü tanıklarının bilgisine başvurup iyice araştırılmalı. Kaldırıma bu kadar yaklaşmak zorunda kalması şüpheli. Sıkıştırılmış olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000