11 Aralık 2017, Pazartesi 10:44:26

Genç oyuncuya uçakta taciz şoku!

Hindistan sineması Bollywood'un genç aktrislerinden Zaira Wasim, (17) uçak seyahatinde yaşadığı tacizi sosyal medyadan paylaştı.
  • Ne olur cok onemli degil ucakta dirsek temasi olmus fazla buyutmeyin gelirim onagore,
  • Adam pehlivan seviyormuş.
  • Gecmis olsun kismet
  • Bu adam tacizci mi yoksa bildiğin ayı mı
  • Merak ettim , fotoyu buldum baktım, ayak bildiğin alien-4 ..Yalnız konu tacizden ziyade ayılık, lakin adam arka koltukda otururken ayak ön koltukda oturuyor, bir nevi şuursuz ayak sendromu, adam ayağı ile geçinemiyor, aayak biraz yalnız takılmak istiyor. artık ayak bayana ne dediyse, olay adama patlamış.

Hindistan sineması Bollywood'un genç aktrislerinden Zaira Wasim, (17) uçak seyahatinde yaşadığı tacizi sosyal medyadan paylaştı. Genç oyuncunun paylaşımı sonrası iş adamı olduğu açıklanan Vikash Sachdev isimli taciz yakalanarak gözaltına alındı.

Bollywood’un genç yıldızlarından Zaira Wasim, yaşadığı tacizi sosyal medyadan paylaştı. Wasim, Hindistan’ın Delhi eyaletinden Mumbai eyaletine yaptığı uçuşta, arka koltuğunda oturan orta yaşlı bir kişi tarafından tacize uğradığını açıkladı.

“Önce türbülanstan dolayı olduğunu sandım ancak daha sonra arkamdaki yolcunun sürekli ayağını sırtıma ve boynuma değdirdiğini fark ettim” ifadelerini kullanan Wasim, tacizcisinin ayağının fotoğrafını çekip Instagram hesabından paylaştı.

 

Genç oyuncuya uçakta taciz şoku!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Sevda ~ 6 yıl önce
Ne olur cok onemli degil ucakta dirsek temasi olmus fazla buyutmeyin gelirim onagore,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 6 yıl önce
Adam pehlivan seviyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmail ~ 6 yıl önce
Gecmis olsun kismet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayak ön koltukta mı ~ 6 yıl önce
Bu adam tacizci mi yoksa bildiğin ayı mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ® ~ 6 yıl önce
Merak ettim , fotoyu buldum baktım, ayak bildiğin alien-4 ..Yalnız konu tacizden ziyade ayılık, lakin adam arka koltukda otururken ayak ön koltukda oturuyor, bir nevi şuursuz ayak sendromu, adam ayağı ile geçinemiyor, aayak biraz yalnız takılmak istiyor. artık ayak bayana ne dediyse, olay adama patlamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir, ~ 6 yıl önce
Sobelendiğin de savunman bu mu oluyor acaba?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000