23 Haziran 2011, Perşembe 08:30:33

GELİŞİ DE OLAY GİDİŞİ DE!

Sırbistan'da alkollü sahneye çıktığı için yuhlanan ve Türkiye'de konserini iptal ederek otele kapanan Amy Winehouse'un gidişi olaylı oldu. Şarkıcının korumaları apronda gazetecilere saldırdı...
  • ... Elbise vardı da adam yoktu , deyişini tekrar hatırladım da bu zavallının üzerinde onu adam sınıfına koyacak elbisesi de yok ki, kendine yazık eden bir kişi inşallah tekrar tedavisini olsunda .. elbisesini üzerine giysin.
  • Gereksiz insan,yazık onca para verip bunu izlemek isteyenlere..
Belgrad konserine alkollü çıkıp yerlerde sürünen ünlü şarkıcı, şarkı sözlerini de unutunca seyirciler tarafından yuhalanmış, yaşadığı moral bozukluğu nedeniyle İstanbul konserini de içeren Avrupa turnesini iptal etmişti. Belgrad konseri sonrası pazar günü sessiz sedasız İstanbul'a gelen Winehouse, Maslak'ta kaldığı otelden 3 gün boyunca dışarıya çıkmadı.

Pazartesi günü 12 kişilik ekibi Atina'ya giden Winehouse, dün öğle saatlerinde kaldığı otelden ayrılarak korumaları eşliğinde Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne geldi. 28 yaşındaki şarkıcı, DÖYSA VIP Havacılık'tan kiralanan TC-SAB kuyruk tescilli, Challenger 605 tipi özel bir uçakla İstanbul'dan Londra'ya uçtu. Korumaları Winehouse'un uçağa binişini görüntülemeye çalışan gazetecilere saldırarak görüntü alınması ve fotoğraf çekilmesini engellemeye çalıştı. Gazeteciler ısrar edince apronda ortalık birbirine girdi. 

Serdar Canipek - SABAH
GELİŞİ DE OLAY GİDİŞİ DE!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
... Elbise vardı da adam yoktu , deyişini tekrar hatırladım da bu zavallının üzerinde onu adam sınıfına koyacak elbisesi de yok ki, kendine yazık eden bir kişi inşallah tekrar tedavisini olsunda .. elbisesini üzerine giysin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gereksiz insan,yazık onca para verip bunu izlemek isteyenlere..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000