27 Mayıs 2011, Cuma 08:10:45

"GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ"

İzmir Elazığlılar Derneği tarafından düzenlenen yemekli toplantıya Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, İzmir Cumhuriyet Savcısı Emin Özler, İzmir Elazığlı İşadamları Derneği Başkanı Nejat Ak, Elazığlılar Kültür Dernek Başkanı Enver Ulucan ve Elazığlılar katıldı...
  • birde ab ile vizeleri kaldırsanız sayın bakanımmmmmmmmmmm
  • Arkadaşım sen görmüyorsun ama Almanyada avrupada yaşayan akrabaların varsa onlara sor farkı görsünler.Sen kiracılık çekmedin veya tuzun kuru ben gecekonduda büyümüş bir insanım.kafaımı koyacak bir kulübem olsun diyen çok insan var.araba pahalı evet vergiden pahalı ama ekmek gibi satılıyor bir bak etrafına.çoğu insan memnun halinden.eskiden devletten özel sektöre geçiş olurdu.şimdi özelden devlete geçiyor herkes. devletteki maaşlar arttıkça özelde maaşları artırıyor.bu ülke bir anda uçamaz ama geleceği parlak.vizyonu dar insanlar bunları düşünemez.2 kere üst üste seçim kazanan parti yine yüzde 80 tek başına gelecek gözüküyor.siz kömür ve benzeri şeylere bağladığınız bu başarıyı halk görüyor. siz böyle dedikçe daha fazla oy alıyorlar.
  • gece gündüz demeden rezaletlerin çoğalması için çalışıyorsunuz....
  • Toki nin dağ başındaki dökülen evlerini mi örnek veriyorsun?? ucuz diyorsan al 2-3 tane o zaman...millet tek maaşla nasıl alacak? bir de kura olayı var..hastane olayı eskiden nasılsa şimdi de hemen hemen aynı değişen pek bi şey yok..enflasyon madem düştü niye dünyanın en pahalı arabası,doğalgazı,elektriği,cep teli,benzini burda ?? ona da cevap versene..benzin bizde üretilmiyor ee avrupada da üretilmiyor..et neden pahalı?? sebze-meyve fiyatları niye fahiş?? sözüm şehitlere değil tabii ki çürük raporu alıp askere gitmeyen başbakaın oğluna onlara laf edenlerde..yorum yapıyorsunuz yandaş olmadan yapın..
  • işiniz hep şehitleri öne sürmek masum anadolu delikanlılarını nasıl kullandıklarını hala görmüyorsunuz.bende askerlik yaptım doğuda askerlik yapanlara sorun orda neler döndüğünü.ben bir çok kişiden bu devlete askerlik yapmam diyenleride biliyorum. teröristlerin gruplar halinde gecerken tankın mevzilindeyken bırakın gecsin diyenleride duymussunuzdur.bu milleti sadece vatan millet sakarya havasıyla cepheye gönderip. bundan nemalananlarıda görün.2 sene önce ülke batıyor imf den para alın diye bağıran para babalarınıda gördü bu millet artık uyandı bu millet.idolojiler eskide kaldı.ben parti tutmam yiğidi öldür ama hakkını yeme.yanlış yok mu hemde çok var.ama yapılanlarıda görmek lazım.terör arttı diyenler biraz gecmişe baksınlar.
  • Arkadaşım airporthaberi niye suçluyorsun. havacılık bu kadar gelişmeseydi airporthaber olurmuydu.Muaynehaneler kapandı halk istediği hastanede muayne oluyor.ilaçlar ucuzladı.Özelde 500 Tl masrafım olurdu 200 li yıllarda..10 sene sonra aynı hastane 130 Tl ile çıkıyorum.Pasaport ücretini 10 sene önceyele5 senelik pasaportla karşılaştır şimdi 10 yıllık pasaportlar.enflasyona bak nasıl düştüğüne.şimdi evsahibi kiracı peşinde.toki sayesinde herkes ev sahibi oldu.telefonu konuşmaya değmez herkes biliyor.eskiden almanayda şöyle hastayı uçakla alıyor derdik. şimdi bizim ülkemizdede var bunlar.siz insana değer vermeyin yok ülke satılıyor yok şöyle ayaklarıyla halkı hizmetten mağdur edin.başarısız olan herkese bu halk tekmeyi vurur.
  • Cevap vermişsin de yorumdaki öteki konular hakkında niye cevap veremiyorsun??? yoksa sen de şehidine ''kelle'', köylüye ''ananı da al git'' diyenlerden misin????
  • DOĞRU..SAYELERİNDE HERŞEY OLDU..TERÖR ARTTI, HERŞEY ATEŞ PAHASI OLDU..ET 40 TL CİVARINA GELDİ..BENZİN 5 TL OLACAK..DURMAK YOK REZALETE DEVAM!!!!
  • Eve 34 tl tel faturası geldi 8,5 tl si konuşma gerisi vergi..Pasaport 2000 de 33.600 tl idi şimdi 338 tl..Uçak bileti alıyorsun 49 tl yazıyor bir bakıyorsun ilave 59 tl vergi var..biletin kendinden pahalı..böyle bir şey nerde var??? tren kazası oldu bakan kendini kurtarmak için makinisti suçladı..aynısı örneğin japonya da olsaydı ne olurdu?? sağlık diyorsun hastaneye bi düş de gör bakalım ne oluyor?? özel hastane anlaşması varmışmış..hepsi hikaye..ssk dan da randevu alabilirsen ne mutlu..memleketi bölüyorlar bunların umurunda değil, herşey fahiş fiyata satılıyor keza öyle..yandaşlar,adamlar zengin oldular hizmet sadece onlar için var böyle yağcılar bunları görmüyorlar yalakalık yapıyorlar airporthaber de onları yayınlıyor bizimkkini değilç.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
'Hemşehrilerim' diye seslendiği Elazığlılarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Binali Yıldırım, "Bu memlekete hizmet eden herkese şükran borcumuz var. Gece gündüz demeden el ele çalışıyoruz. Burada 8 yıldır Elazığ'a yapılan bölünmüş yollardan ve dört bir yana kurulan bağlantılardan söz etmeyeceğim. Elazığ havalimanını 3 milyon insan kapasitesine ulaştırdığımızdan, 2002'de geniş bantlı olmayan 42 bin geniş bant internet kurulduğundan, 267 adet bilgisayar kurulan okuldan söz etmeyeceğim" dedi.

Yıldırım ayrıca, Elazığ'daki yolcu potansiyelinden bahsederken, burada yapılan havacılık anlamındaki hizmetlerin unutulmaması gerektiğini ifade etti.
"GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
birde ab ile vizeleri kaldırsanız sayın bakanımmmmmmmmmmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım sen görmüyorsun ama Almanyada avrupada yaşayan akrabaların varsa onlara sor farkı görsünler.Sen kiracılık çekmedin veya tuzun kuru ben gecekonduda büyümüş bir insanım.kafaımı koyacak bir kulübem olsun diyen çok insan var.araba pahalı evet vergiden pahalı ama ekmek gibi satılıyor bir bak etrafına.çoğu insan memnun halinden.eskiden devletten özel sektöre geçiş olurdu.şimdi özelden devlete geçiyor herkes. devletteki maaşlar arttıkça özelde maaşları artırıyor.bu ülke bir anda uçamaz ama geleceği parlak.vizyonu dar insanlar bunları düşünemez.2 kere üst üste seçim kazanan parti yine yüzde 80 tek başına gelecek gözüküyor.siz kömür ve benzeri şeylere bağladığınız bu başarıyı halk görüyor. siz böyle dedikçe daha fazla oy alıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gece gündüz demeden rezaletlerin çoğalması için çalışıyorsunuz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Toki nin dağ başındaki dökülen evlerini mi örnek veriyorsun?? ucuz diyorsan al 2-3 tane o zaman...millet tek maaşla nasıl alacak? bir de kura olayı var..hastane olayı eskiden nasılsa şimdi de hemen hemen aynı değişen pek bi şey yok..enflasyon madem düştü niye dünyanın en pahalı arabası,doğalgazı,elektriği,cep teli,benzini burda ?? ona da cevap versene..benzin bizde üretilmiyor ee avrupada da üretilmiyor..et neden pahalı?? sebze-meyve fiyatları niye fahiş?? sözüm şehitlere değil tabii ki çürük raporu alıp askere gitmeyen başbakaın oğluna onlara laf edenlerde..yorum yapıyorsunuz yandaş olmadan yapın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işiniz hep şehitleri öne sürmek masum anadolu delikanlılarını nasıl kullandıklarını hala görmüyorsunuz.bende askerlik yaptım doğuda askerlik yapanlara sorun orda neler döndüğünü.ben bir çok kişiden bu devlete askerlik yapmam diyenleride biliyorum. teröristlerin gruplar halinde gecerken tankın mevzilindeyken bırakın gecsin diyenleride duymussunuzdur.bu milleti sadece vatan millet sakarya havasıyla cepheye gönderip. bundan nemalananlarıda görün.2 sene önce ülke batıyor imf den para alın diye bağıran para babalarınıda gördü bu millet artık uyandı bu millet.idolojiler eskide kaldı.ben parti tutmam yiğidi öldür ama hakkını yeme.yanlış yok mu hemde çok var.ama yapılanlarıda görmek lazım.terör arttı diyenler biraz gecmişe baksınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım airporthaberi niye suçluyorsun. havacılık bu kadar gelişmeseydi airporthaber olurmuydu.Muaynehaneler kapandı halk istediği hastanede muayne oluyor.ilaçlar ucuzladı.Özelde 500 Tl masrafım olurdu 200 li yıllarda..10 sene sonra aynı hastane 130 Tl ile çıkıyorum.Pasaport ücretini 10 sene önceyele5 senelik pasaportla karşılaştır şimdi 10 yıllık pasaportlar.enflasyona bak nasıl düştüğüne.şimdi evsahibi kiracı peşinde.toki sayesinde herkes ev sahibi oldu.telefonu konuşmaya değmez herkes biliyor.eskiden almanayda şöyle hastayı uçakla alıyor derdik. şimdi bizim ülkemizdede var bunlar.siz insana değer vermeyin yok ülke satılıyor yok şöyle ayaklarıyla halkı hizmetten mağdur edin.başarısız olan herkese bu halk tekmeyi vurur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cevap vermişsin de yorumdaki öteki konular hakkında niye cevap veremiyorsun??? yoksa sen de şehidine ''kelle'', köylüye ''ananı da al git'' diyenlerden misin????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
DOĞRU..SAYELERİNDE HERŞEY OLDU..TERÖR ARTTI, HERŞEY ATEŞ PAHASI OLDU..ET 40 TL CİVARINA GELDİ..BENZİN 5 TL OLACAK..DURMAK YOK REZALETE DEVAM!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eve 34 tl tel faturası geldi 8,5 tl si konuşma gerisi vergi..Pasaport 2000 de 33.600 tl idi şimdi 338 tl..Uçak bileti alıyorsun 49 tl yazıyor bir bakıyorsun ilave 59 tl vergi var..biletin kendinden pahalı..böyle bir şey nerde var??? tren kazası oldu bakan kendini kurtarmak için makinisti suçladı..aynısı örneğin japonya da olsaydı ne olurdu?? sağlık diyorsun hastaneye bi düş de gör bakalım ne oluyor?? özel hastane anlaşması varmışmış..hepsi hikaye..ssk dan da randevu alabilirsen ne mutlu..memleketi bölüyorlar bunların umurunda değil, herşey fahiş fiyata satılıyor keza öyle..yandaşlar,adamlar zengin oldular hizmet sadece onlar için var böyle yağcılar bunları görmüyorlar yalakalık yapıyorlar airporthaber de onları yayınlıyor bizimkkini değilç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000