17 Mayıs 2014, Cumartesi 08:10:43

GAZİPAŞA'DA TERMİNAL HEYECANI

Gazipaşa (GZP) Havalimanı İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı, yolcuları perişan eden ilave terminal binasının Haziran ayının ilk haftası biteceğini söyledi
  • Beyaz yakali arkadaslar kizmayin ama patronunuzdaki ufuk hic birinizde yok. Harcadiginiz paralar patronlarinizin ve biz hisse sahiplerinin. Emek ve zamanlarinizi da heba edip durmayin. Hersey yumurta kapiya geldigindemi yapilmali? Teminale eklemeler yaparak neyi, nereye kadar kurtaracaksiniz. Kira suressi belli, trafiginin nasil hizla arttigi ortada. Pist uzatmasi icin istimlak da basladi. Sezon sonu gelmeden yine sikinti yasanmaya baslanacaksiniz. Bu sene yapilan yatirima ilave seneye de 2 bin metrakare daha mi ilave yaptiracaksiniz? Yer kaldimi ? . Sani Beyin bir demecinde: GZP icin "BUTIK Havalimani" sozlerini animsiyorum. BUTIK, kisiye ozel, houtqoture... . Cok ozel bir tasarim ile herkesi hayran birakacak kadar ayricalikli olmali, Gazipasa' nin Terminali. . Imkansiz diye birsey yoktur, sadece biraz zaman alir. TAV... .
  • Gazipaşalı çiftçiler havalimanından rahatsız. Bu havalimanını istemiyoruz. Çevresindeki tüm seralar zarar gördü. İnşaat derhal durdurulmalı...
  • Bıktık gazipaşa haberlerinden. Biraz dünya havacılığından, teknolojiden haber yapın
  • Evet ben kullancam
  • Vip salonu varmi?

Gazipaşa (GZP) Havalimanı İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı, yolcuları perişan eden ilave terminal binasının Haziran ayının ilk haftası biteceğini söyledi.

TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü Aşıklı, 'çalışmalarımız durmadan devam ediyor. Haziran ayında yeni terminalimizi açacağız' dedi.

Aşıklı; "Bölge insanı olarak havalimanına duyulan özlemi ve meydanın işlerliğinin önemini yakından biliyoruz. Gazipaşa Havalimanı’nı işletmeye başladığımız günden bu yana da durmaksızın yöremizin turizmine katkı sağlamak için çalışıyoruz. Genişletilme çalışmaları sonucunda Gazipaşa Havalimanı 6 bin 400 metrekare terminal binası, 6 uçak park pozisyonu ve kapasitesi arttırılmış otobüs otoparkı ile iyi standartlarda hizmet sunma imkanına erişecektir. Büyük bir heyecanla sürdürdüğümüz çalışmalarımızın Haziran ayında bitmesini planlıyoruz. Bahsettiğiniz aksaklıkları en aza indirmek ve yolcu memnuniyetini en üst seviyeye taşımak adına gerekli önlemleri almak üzere tüm ekibimizin 7 gün, 24 saat aralıksız, özveriyle çalışmaya devam edeceğini özellikle belirtmek isterim. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış ve haklı eleştirileriniz için teşekkür ederim." (Yeni Alanya)

GAZİPAŞA'DA TERMİNAL HEYECANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Yakismiyor..... ~ 10 yıl önce
Beyaz yakali arkadaslar kizmayin ama patronunuzdaki ufuk hic birinizde yok. Harcadiginiz paralar patronlarinizin ve biz hisse sahiplerinin. Emek ve zamanlarinizi da heba edip durmayin. Hersey yumurta kapiya geldigindemi yapilmali? Teminale eklemeler yaparak neyi, nereye kadar kurtaracaksiniz. Kira suressi belli, trafiginin nasil hizla arttigi ortada. Pist uzatmasi icin istimlak da basladi. Sezon sonu gelmeden yine sikinti yasanmaya baslanacaksiniz. Bu sene yapilan yatirima ilave seneye de 2 bin metrakare daha mi ilave yaptiracaksiniz? Yer kaldimi ? . Sani Beyin bir demecinde: GZP icin "BUTIK Havalimani" sozlerini animsiyorum. BUTIK, kisiye ozel, houtqoture... . Cok ozel bir tasarim ile herkesi hayran birakacak kadar ayricalikli olmali, Gazipasa' nin Terminali. . Imkansiz diye birsey yoktur, sadece biraz zaman alir. TAV... .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gazipaşalı ~ 10 yıl önce
Gazipaşalı çiftçiler havalimanından rahatsız. Bu havalimanını istemiyoruz. Çevresindeki tüm seralar zarar gördü. İnşaat derhal durdurulmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bıktık gazipaşa haberlerinden. Biraz dünya havacılığından, teknolojiden haber yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Evet ben kullancam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Vip salonu varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 10 yıl önce
Sen mi kullanacaksın ???

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000