22 Mart 2011, Salı 09:43:19

"GAZİPAŞA YETERİNCE BÜYÜTÜLDÜ"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gazipaşa Havaalanı'na ilişkin sözlerini değerlendiren Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, "Evet, büyük uçaklar inemez ama küçük ve orta ölçekte uçaklar inebilir. Bu tip küçük ve orta gövdeli uçaklar bizim için yeterli" dedi.
  • Herkes bişiler söylüyor konu ile ilgili olarak. Ben hiçbişi söylemiycem uçuşları bekliyorum.
  • yaa sizin gibilerin yüzünden mesleği bırakıp pazarda limon satacam be!! ne bu be alayınız pilot+dispeçer+aim+atc+atfmu+scc+hendlingçi+arffçi+hat analizci+bilet satışçı+tur operatörü hepsi bir arada uzmansınız yaa!?!
  • Yalnızca denizden karaya doğru inişe mi müsait bu alan? Ayrıca Başbakan iner diyor. Ondan iyi mi bilen var mı?
  • Bu haber üzerine Google den Gazipaşaya baktımda bayaa ufak bir havalimanı ??? Kısacık pisti var. Bence piste gereken önem verilmeli
  • bir cingözde dağ tarafından inin, sonra istediğiniz gibi go around yaparsınız diyor. yahu amaç go around yapmak değil, piste sağ sağlim inebilmek. o taraftan inince pistin neresine teker koyacaksın? muhtemelen son 700-800 metresine ancak teker koyarsın o'da dik bir alçalış ile olur ancak, sonrasındada muhtemelen önündeki antalya-mersin yoluna girip birkaç otobüse çarpıp durursun 130 knot süratle, 50-60 tonluk uçakla:)))) unutmayalım ki bahsettiğimiz f-5 değil. 737 uçağından bahsediyoruz, içinde bomba değil yolcu var.
  • Amma büyüttünüz şu işi. Birazcık pilot istiyor sadece. Bir de son yaklaşmayı dağ tarafından yapmayı deneseniz. Şöyle denize doğru ince uzun. Sonra istediğin yere go-around yap. Herşeyin kolayı var.
  • Evet büyük uçaklar inemez ama küçük ve orta ölçekli uçaklar inebilir demişler.kardeşim açıklayın şu meydana bu standartlar la hangi uçaklar inebilir herkes öğrensin.320 mi 757 mi 380 mi ne iner buraya
  • Belediye Baskani'na da uyari gitmis anlasilan, 180 derecelik bir manevra goruyoruz kendisinden.. Daha 10 gun oncesine kadar veryansin ediyordu, hukumet ve sivil havacilik buraya ucak indirmemek icin elinden geleni yapiyor diye..
  • thomas cook dusunemez orayi cunku 737-500 yok ellerinde. ancak olsa olsa baska şirketlerden ucak kiralarlar. ryan air ise imkansiz. sacmalamyin. adamalrda sadece 737-800 baska ucaklari yok. aritk hayatta oraya gitmezler..
  • thomas cook amsterdam antalya seferlerini buradan yapacak ve ryanair bir süpriz yapabilir.

Sipahioğlu şunları söyledi:

"Gazipaşa Havaalanı'nın yeteri kadar büyütüldüğünü düşünüyoruz. Şu anda 2 bin metrelik boyu ve 48 metre genişliği var. Yani oldukça iyi bir noktaya geldik. Başbakanımızın ve Ulaştırma Bakanımızın açıklamaları büyük uçakların inemeyeceği doğrultusundaydı. Evet, büyük uçaklar inemez ama küçük ve orta ölçekte uçaklar inebilir. Orta gövdeli dediğimiz tek koridorlu ve belli standartları olan uçaklar var. Büyük gövdeli uçakları oraya indirme şansımız olsa bile boş gelecekler ve doldurmak zor olacak. Bu tip küçük ve orta gövdeli uçaklar bizim için yeterli." (Turizmdebusabah)

 

"GAZİPAŞA YETERİNCE BÜYÜTÜLDÜ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Herkes bişiler söylüyor konu ile ilgili olarak. Ben hiçbişi söylemiycem uçuşları bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaa sizin gibilerin yüzünden mesleği bırakıp pazarda limon satacam be!! ne bu be alayınız pilot+dispeçer+aim+atc+atfmu+scc+hendlingçi+arffçi+hat analizci+bilet satışçı+tur operatörü hepsi bir arada uzmansınız yaa!?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yalnızca denizden karaya doğru inişe mi müsait bu alan? Ayrıca Başbakan iner diyor. Ondan iyi mi bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu haber üzerine Google den Gazipaşaya baktımda bayaa ufak bir havalimanı ??? Kısacık pisti var. Bence piste gereken önem verilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir cingözde dağ tarafından inin, sonra istediğiniz gibi go around yaparsınız diyor. yahu amaç go around yapmak değil, piste sağ sağlim inebilmek. o taraftan inince pistin neresine teker koyacaksın? muhtemelen son 700-800 metresine ancak teker koyarsın o'da dik bir alçalış ile olur ancak, sonrasındada muhtemelen önündeki antalya-mersin yoluna girip birkaç otobüse çarpıp durursun 130 knot süratle, 50-60 tonluk uçakla:)))) unutmayalım ki bahsettiğimiz f-5 değil. 737 uçağından bahsediyoruz, içinde bomba değil yolcu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Amma büyüttünüz şu işi. Birazcık pilot istiyor sadece. Bir de son yaklaşmayı dağ tarafından yapmayı deneseniz. Şöyle denize doğru ince uzun. Sonra istediğin yere go-around yap. Herşeyin kolayı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet büyük uçaklar inemez ama küçük ve orta ölçekli uçaklar inebilir demişler.kardeşim açıklayın şu meydana bu standartlar la hangi uçaklar inebilir herkes öğrensin.320 mi 757 mi 380 mi ne iner buraya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Belediye Baskani'na da uyari gitmis anlasilan, 180 derecelik bir manevra goruyoruz kendisinden.. Daha 10 gun oncesine kadar veryansin ediyordu, hukumet ve sivil havacilik buraya ucak indirmemek icin elinden geleni yapiyor diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thomas cook dusunemez orayi cunku 737-500 yok ellerinde. ancak olsa olsa baska şirketlerden ucak kiralarlar. ryan air ise imkansiz. sacmalamyin. adamalrda sadece 737-800 baska ucaklari yok. aritk hayatta oraya gitmezler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thomas cook amsterdam antalya seferlerini buradan yapacak ve ryanair bir süpriz yapabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000