28 Haziran 2013, Cuma 14:57:22

GAZİPAŞA İÇİN ONAY ÇIKTI

Antalya'nın Gazipaşa İlçe Kaymakamı ve Havalimanı Mülki Amiri Muhittin Pamuk, havalimanına Güvenlik Şube Müdürlüğü açılması için yaptıkları girişime olumlu yanıt geldiğini bildirdi.

Havalimanının işlevselliğinin ve yolcu sayısının her geçen gün arttığını belirten Gazipaşa Kaymakamı ve Havalimanı Mülki Amiri Muhittin Pamuk, konuyu Ekim 2012 tarihinde dönemin Antalya Valisi Ahmet Altıparmak’a ilettiklerini, Vali Altıparmak’ın ilden ayrılmasına karşın konunun peşini bırakmadıklarını söyledi. Valilikten gelen bir heyetin geçtiğimiz günlerde havalimanında inceleme yaptığını dile getiren Pamuk, heyetin raporundan sonra taleplerinin olumlu karşılandığını söyledi.

İçişleri Bakanlığı’nın 17 Haziran 2013 tarihinde taleplerine olumlu yanıt verdiğini belirten Pamuk, “Geçtiğimiz yıl Ekim ayında havalimanına Güvenlik Şube Müdürlüğü kurulması yönünde Antalya Valiliği’ne hem sözlü, hem de yazılı başvurumuzu yapmıştık. Başvurumuzun ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü personelinden 10 memur Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Yani personelimiz aslında gönderilmişti ancak Güvenlik Şube Müdürlüğü’müz kurulmamıştı. Sanırım önümüzdeki günlerde Güvenlik Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak personel belirlenecek. Çok kısa bir süre sonra da Havalimanımızda Güvenlik Şube Müdürlüğü görev yapmaya başlayacak” dedi.

GAZİPAŞA İÇİN ONAY ÇIKTI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000