15 Ocak 2013, Salı 08:19:55

GAZİPAŞA İÇİN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR!

Gazipaşa Belediye Başkanı Özgenç, havaalanının büyütülmesi için neden beklendiğine anlam veremediğini belirterek, "Fantastik bir durum var burada. Belli paylaşımlar var. Bunu da anlamıyor değiliz" dedi.
  • Antalya şu gazipaşayı bir türlü içine sindiremedi. Halbuki kaliteli hizmet vermeye çalışsan da kimse senden kaçmasa daha iyi olmaz mı ?
  • Bir tarafta 3 milyar dolar ödenerek işletilen bir havalimanı, diğer tarafta 50-60 milyon dolarla pastadan pay kapmak isteyenler. Orayı alamadım buradan girerim zihniyeti. Orayı işletenlere bir sor Başkan Antalya'yı alsalardı sizin oraya tek kurum yatırım yaparlarmıydı??
  • Sayın başkan neden bu soruyu AYT havalimanına sormuyor. Belki onlar bilir kimin engellediğini.
  • Dürüst olmak gerekirse Başkan başından beri bu işin doğru takipçisi. Helal olsun.

Gazipaşa Havaalanı'nda yaşanan gelişmeleri değerlendiren Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, anlamadığı bir gücün havaalanının gelişmesini engellediğini savundu. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a teşekkür eden Özgenç, “Ancak yapılanlar yetersiz. 5 yılda gelinen nokta bu olmamalıydı" dedi.

"DEVLET YÜKLENMELİ"

Havaalanından elde edilecek karın yüzde 65’inin devlete ait olduğunu hatırlatan Özgenç, "O zaman devlet bu havaalanına yüklenmesi gerekir. Bu yaz 5 uçak aynı anda gelmek istese gelemez. Apron 2,5 uçaklık. Farklı bir güç, fantastik bir durum var burada. Belli paylaşımlar var. Bunu da anlamıyor değiliz yani" dedi.

"SORGULAMAK HAKKIM"

Terminal binasının biran önce büyütülmesi gerektiğinin altını çizen Özgenç, "Neden bekliyoruz anlamıyorum. Böyle olunca benim de bölgemizin geleceği adına soru sormak, sorgulamak en doğal hakkım olur. Bu noktadan sonra durulursa aklımıza bin soru gelir" diye konuştu.

"HİKAYE ANLATIYORLAR"

Özgenç, şöyle devam etti: "Geçmişte 'uçak inemez' diyenlere 'hikaye anlatıyorlar' diyorduk, şimdi de hikaye anlatıyorlar, gene aynısını söylüyoruz. Havaalanını biraz daha üst noktaya taşıyın diyoruz. Bunu istemek bizim hakkımız. Neden böyle bir fırsat değerlendirilmiyor?" dedi. (Haber Alanya)

GAZİPAŞA İÇİN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR!

Yorumlar

Hizmet ~ 11 yıl önce
Antalya şu gazipaşayı bir türlü içine sindiremedi. Halbuki kaliteli hizmet vermeye çalışsan da kimse senden kaçmasa daha iyi olmaz mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrusu ~ 11 yıl önce
Bir tarafta 3 milyar dolar ödenerek işletilen bir havalimanı, diğer tarafta 50-60 milyon dolarla pastadan pay kapmak isteyenler. Orayı alamadım buradan girerim zihniyeti. Orayı işletenlere bir sor Başkan Antalya'yı alsalardı sizin oraya tek kurum yatırım yaparlarmıydı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkan ~ 11 yıl önce
Sayın başkan neden bu soruyu AYT havalimanına sormuyor. Belki onlar bilir kimin engellediğini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo başkan ~ 11 yıl önce
Dürüst olmak gerekirse Başkan başından beri bu işin doğru takipçisi. Helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000