27 Şubat 2020, Perşembe 10:01:15

Gazipaşa Havalimanı masaya yatırıldı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nı (GZP-Alanya) için geliştirme çalışmalarının yapılmasını talep etti.
  • Bence acilen Alanya Antalya havalimanı arası hızlı tren gibi projelerin yapılması lazım çünkü burdan 55 TL verip transferle gidebiliyoruz Gazipaşa daha yakın fakat orda da direk uçuş yok olsada 5 katı pahalı Havaş zaten yok bence bu büyük bir sorun dikkate alinmalı dır.
  • gazipaşa işletmeyi dhmi almalıdır fikren ve stratejik olarak usta bir beyin olan üstün havacılık nosyonuyla eğitilmiş personeliyle kaliteli bir havacılık hizmetini alanya gazipaşaya getirmelidir.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nı (GZP-Alanya) için geliştirme çalışmalarının yapılmasını talep etti.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun davetiyle gerçekleştirilen 2020 Turizm Değerlendirme Toplantısı'na İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Sururi Çorabatır, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı, ilçe belediye başkanları ve turizm sektöründen çok sayıda isim katıldı.

Toplantıda konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, GZP-Alanya Havalimanı’nı gündeme taşıdı. Başkan Yücel, “GZP-Alanya Havalimanı bölgemizin en önemli ulaşım noktalarından birisi. Geçtiğimiz yıl 1 milyonun üzerinde yolcu taşıdı. Havalimanımızın büyüyerek geliştirilmesi bölge turizmimiz adına 2020 yılı ve sonrası için büyük önem arz etmektedir. 2020 yılı için şu aşamada kaynak pazar olarak gördüğümüz ülkelerden oldukça güzel geri dönüşler alıyoruz. Alanya başta olmak üzere bölgemize ciddi bir talep var. Hem telefonla hem sosyal medya üzerinden bu geri dönüşler görmek mümkün. Bu talebi karşılayabilmek, misafirlerimizin sayısını daha da arttırabilmek adına GZP-Alanya Havalimanı’na ihtiyacımız var. Alanya, turizmde her geçen yıl üstüne koyan bir ivme yakaladı. Bu ivmeyi sürdürmek en büyük hedefimiz” dedi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu da, GZP-Alanya Havalimanı'nın önemini bildiklerini belirterek gerekli çalışmaların ivedilikle yapılacağını müjdeledi.

Gazipaşa Havalimanı masaya yatırıldı

Yorumlar

Hsiekensb ~ 4 yıl önce
Bence acilen Alanya Antalya havalimanı arası hızlı tren gibi projelerin yapılması lazım çünkü burdan 55 TL verip transferle gidebiliyoruz Gazipaşa daha yakın fakat orda da direk uçuş yok olsada 5 katı pahalı Havaş zaten yok bence bu büyük bir sorun dikkate alinmalı dır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi arff ~ 4 yıl önce
gazipaşa işletmeyi dhmi almalıdır fikren ve stratejik olarak usta bir beyin olan üstün havacılık nosyonuyla eğitilmiş personeliyle kaliteli bir havacılık hizmetini alanya gazipaşaya getirmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
umit yetkin ~ 4 yıl önce
benim bildigim hava alani gazipasa topraklarinda nasil alanysya ait oluyor madem oyle gazipasa alanya yat limani olsun ama su gazipasa yat limaninida kullanilir hakune getirseniz artik alanyali olarak gazipasadan cikarlarinizi cekin ne aklima geliyor biliyormusunuz tarihini tam hatirlayamiyorum bir zamanlar kargicagi bile gazipasa sinirlari icersinde gostermistiniz nedenmi iki turiste tecavuz olayi sonrasi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000