21 Nisan 2016, Perşembe 12:32:50

Gaziantep-KKTC seferleri başlıyor

Gaziantep'ten Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) uçak seferleri 2 Mayıs'ta başlayacak.
  • Onurla kktc ye gideceğine, belediye otobüsü ile karsa git. Ercan hizmetleri insanları bıktırdı.
  • Gaziantep international Airport dan yurtdışına ve yurt içine yeni seferler konulmalı Örneğin İç hatlarda Bodrum, Trabzon, Van,Bursa, Samsun. Dış hatlarda ise Erbil Tahran,Bakü, Dubai,Beyrut, Doha, Amman ve Cidde. Diğer bir husus ise İzmir hattında pegasus sefer artıracağına tam aksine seferleri iptal etti.İstanbul Atatürk havalimanına Atlasglobal ve Onur air daha önceleri 2-3 olan seferlerini tek sefere düşürdü.
  • ERZURUM-KKTC UÇUŞLARININ OLMASI COK IYI OLUR...
  • Habere baktiginiz zaman antepten hic sefer yokmus gibi davranilmis. Zaten bu sehirde pegasusun seferleri yillardir var. Atlasglobal ise 2 senedir yazlari zaten ucus yapiyor. Erbil hatti desen irak havayollaridenedi, 2 yolcuyla gittigi gun var. Zagros ucusa kadar bekledi yolcu cikmayinca seferin ilk gunu yolcularini adana seferine kaydirdi. Gercekci olalim bizim insanimiz antepten erbile ucmaz. O sadece hurafe onurairin hayalleriyle oynamayin.
  • Nevsehir kktc bekliyoruz!
  • Gaziantep hub olsun 150km çapında 8 milyon insan yaşıyor.ekonomik hacmi 12milyar $ sadece ihracatı 7milyar$ turkiyenin 6. Buyuk ekonomisi iiran Irak Lübnan İsrail Dubai ve Katar haftalık seferler olabilir.Gastronomi turizmi yurt içi yurtdışı açılması gerek o güzelim baklavayı kebabı tüm dünya tatması gerek seviyk tama yorum Antepliyik
  • Atlasglobal haftada 4 sefer yapıyor
  • Zaten atlasglobal onur air pegasus ucuyorki
  • pegasus yıllardır uçuyor.. Diyarbakır deseniz doğrudur daha yeni başlayacak
  • Doğrudur,Onur Air uçacak..

Gaziantep'ten Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) uçak seferleri 2 Mayıs'ta başlayacak.

Cemal Alyamaç, 2 Mayıs itibarıyla Gaziantep'ten KKTC'ye haftada 3 gün uçak seferleri yapılacağını söyledi. Kent turizmini hareketlendirmek amacıyla çalışmalar yaptıklarını ve bu kapsamda özel bir havayolu şirketiyle anlaştıklarını vurgulayan Alyamaç, "Gaziantep'e daha fazla yerli ve yabancı turist çekmeyi amaçlıyoruz. 2 Mayıs'tan itibaren Gaziantep'ten Lefkoşa'ya direkt uçuşlar başlayacak. Bunun yanı sıra Gaziantep-Erbil, Gaziantep-Bodrum'a direkt uçuşlar başlatabilmek için çalışmalar içerisindeyiz. Bu çalışmalar da en yakın zamanda sonuçlanacağını umut ediyorum" dedi.

Erbil uçuşlarının da başlamasıyla kente gelen turist sayısında önemli bir artış yaşanacağına inandığını vurgulayan Alyamaç, çalışmalarda kendilerine destek veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve diğer ilgililere teşekkür etti.

Gaziantep-KKTC seferleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Kktc ~ 8 yıl önce
Onurla kktc ye gideceğine, belediye otobüsü ile karsa git. Ercan hizmetleri insanları bıktırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boris ~ 8 yıl önce
Gaziantep international Airport dan yurtdışına ve yurt içine yeni seferler konulmalı Örneğin İç hatlarda Bodrum, Trabzon, Van,Bursa, Samsun. Dış hatlarda ise Erbil Tahran,Bakü, Dubai,Beyrut, Doha, Amman ve Cidde. Diğer bir husus ise İzmir hattında pegasus sefer artıracağına tam aksine seferleri iptal etti.İstanbul Atatürk havalimanına Atlasglobal ve Onur air daha önceleri 2-3 olan seferlerini tek sefere düşürdü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2525 ~ 8 yıl önce
ERZURUM-KKTC UÇUŞLARININ OLMASI COK IYI OLUR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antep antep ~ 8 yıl önce
Habere baktiginiz zaman antepten hic sefer yokmus gibi davranilmis. Zaten bu sehirde pegasusun seferleri yillardir var. Atlasglobal ise 2 senedir yazlari zaten ucus yapiyor. Erbil hatti desen irak havayollaridenedi, 2 yolcuyla gittigi gun var. Zagros ucusa kadar bekledi yolcu cikmayinca seferin ilk gunu yolcularini adana seferine kaydirdi. Gercekci olalim bizim insanimiz antepten erbile ucmaz. O sadece hurafe onurairin hayalleriyle oynamayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nevsehir kktc ~ 8 yıl önce
Nevsehir kktc bekliyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahaha ~ 8 yıl önce
daha cok beklersin
Gaziantep ~ 8 yıl önce
Gaziantep hub olsun 150km çapında 8 milyon insan yaşıyor.ekonomik hacmi 12milyar $ sadece ihracatı 7milyar$ turkiyenin 6. Buyuk ekonomisi iiran Irak Lübnan İsrail Dubai ve Katar haftalık seferler olabilir.Gastronomi turizmi yurt içi yurtdışı açılması gerek o güzelim baklavayı kebabı tüm dünya tatması gerek seviyk tama yorum Antepliyik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gztt ~ 8 yıl önce
Atlasglobal haftada 4 sefer yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaten ~ 8 yıl önce
Zaten atlasglobal onur air pegasus ucuyorki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 8 yıl önce
pegasus yıllardır uçuyor.. Diyarbakır deseniz doğrudur daha yeni başlayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ist- ~ 8 yıl önce
Doğrudur,Onur Air uçacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000