15 Ocak 2019, Salı 11:40:17

Gaziantep Havalimanı’nda skandal gözaltı!

Gaziantep Havalimanı’nda servis aracında yer olmadığı için bir polis memuru oturduğu yerden kaldırıldı, Havalimanı Emniyet Şube Müdürü, “polisin onurunu kırdı” gerekçesiyle servis sorumlusu DHMİ müdürünü makam odasında gözaltına aldırdı.
  • Polislerin bedavacılıkları sınırsızdır. Bu olay ileri derecede beleşçilik sonucu oluşan bir vukuat. Bu tipleri reddetmezseniz kendi servisinizde ayakta kalırsınız, kendi yemekhanenizde yemek yiyemez, dinlenme odanızda oturacak yer bulamazsınız.
  • Allah elektrik müdürüyle çalışana muhattap olana komşu olana yardım etsin.Sıfır uyum sıfır iletişim
  • Hiçbir geçerli gerekçe yok iken keyfi bir şekilde kamu personelini makamında gözaltı kararı veren ilgililer hk.umarım gereken yapılır. Ne günlere kalmışız.
  • dhmi personeli hiçbir işyapmaz diyen arkadaş günde binlerce uçaga havada iniş isteyen yerdekine kalk diyen herişi güvenli birşekilde inecegi limanakadar pilota gözkulak olan personele hakaret edemezsin sende dhmi yi çekemeyenlerdensin heralde
  • Yorumların hepsini okudum poliste bu vatanın evladı dhmi personelide... arada boş konuşanlar var yok yunan polisimi vs diyerek kardeşim servislerin büyük bir çoğunluğu polis doluyor dhmi personeli kaç defa yer olmadığı için indirilip arkadan gelen servise bindirildi bunlarıda söyleyin o arkadasın gururu kırılmadı mı???? Ve dhmi personelin polise hiç bi kastı yoktur hatta güzergahımzdaki polis arkasları almak için servis şoförünü uyarırız yazık hem polis hem şirket elemnı için ayırt etmeden hepsini alırız... isterdim ki antep limanda çalışan polis arkadaşlar yorum yapıp dhmi personelinin bu güzel tavrını beyan etselerdi ama olumlu bi yorum göremedim bu konuda... Dhmi personeli defalarca ayakta kalmış ve son olarak Müdür bey yer verilmesi konusunda ısrar edince olay olmuştur ve şikayet edilmiş Müdür bey in iftiralarla gurur kırıcı bi şekilde gözaltına alınmıştır eğer Müdür bey in haklı olduğu ıspat edilmiş Sayın Genel Müdürümüz olaya müdahale etmiştir... Peki Müdür bey haklı olduğunu ıspat edemeseydi başına neler gelecekti??? Şuan bu sorunlara sebeb olan polisin ve emniyet müdürünün kurumun itibarını zedelemesine personelin gururunu kırmasına Müdür sıfatındakı çalışanı bu şekilde gözaltına almasına göz mü yumulacak???
  • Gaziantep meydan biri gerçeği yazsa ya. Malum şahsın polis ve askere bakış açısını. En iyi ben bilirim bunu. 20 yıldır tanırım.
  • Kibir bele bağlanmış bir taş gibidir. Onunla ne yüzülür ne de uçulur.Sizinle ankarada çalışmıştım çok kalp kırdınız adınızı olayda duyunca hiç masum olamaz dedim.A.E
  • Bende antepte dhmi personeliyim gerekirse ayakta giderim ama bir polise kalk demem diyemem müdür yanlış yapmıştır.Rabbim onları esirgesin şehit yakını olunca anlarsınız
  • DHM personeline servis tahsis edilir hükmü hangi kanunda var.müdürün polis ile derdimi var
  • Polis dhmi kardeş kurumlar. Ne polisi me dhmi yi yedirmeyiz.

Gaziantep Havalimanı’nda servis aracında yer olmadığı için bir polis memuru oturduğu yerden kaldırıldı, Havalimanı Emniyet Şube Müdürü, “polisin onurunu kırdı” gerekçesiyle servis sorumlusu DHMİ müdürünü makam odasında gözaltına aldırdı.

Gaziantep Havalimanı’nda DHMİ personelini taşıyan servis araçlarında yer krizi sonrası DHMİ müdürü makam odasında gözaltına alındı. Skandal olarak nitelendirilecek olay 9 Ocak sabahı gerçekleşti. İddiaya göre, Gaziantep Havalimanı’nda görev yapan DHMİ çalışanlarının kullandığı servis aracını polis memurları da kullanıyordu. Ancak servis aracında bazı günler yer olmadığı için kurum dışı servis kullananlar araçtan indiriliyor ya da ayakta seyahat ediyor, DHMİ çalışanları öncelikli sayılıyordu.

9 Ocak günü aynı servis aracında, fazladan yolcu olduğu için, DHMİ çalışanı olmayanların yer vermesi istendi.  DHMİ personeline yer verilmemesi halinde aracın hareket etmeyeceği söylendi. Bu uyarı üzerine araçta bulunan bir polis memuru ayağa kalkarak DHMİ personelinin oturmasını sağladı.

Polis memuru konu ile ilgili olarak Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Metin Şen’e şikayette bulundu. Servis aracında ayağa kaldırılarak onurunun kırıldığını iddia eden memurun şikayeti sonrası Şube Müdürü Şen, DHMİ Elektrik Şube Müdürü Abdulkadir Ezgin’i arayarak, “ Sen bugün bizim arkadaşları serviste aşağılamış yerinden kaldırmışsın” diye azarlayarak telefonu yüzüne kapattı.

DHMİ Müdürü Ezgin, servis araçlarında önceliğin DHMİ çalışanlarına ait olduğunu söyleyerek kurum çalışanlarının haklarını korumasının bedelini gözaltına alınarak ödedi. Abdulkadir Ezgin, havalimanı polisleri tarafından “savcılık talimatı var” denilerek makamında gözaltına alındı. Ne olduğunu anlayaman Abdulkadir Ezgin’in soru sormasına bile izin vermeyen polisler, elektrik müdürünü apar topar hastaneye götürerek rapor aldılar. Alınan raporun ardından Gaziantep Havalimanı Emniyeti’ne getirilen Abdulkadir Ezgin burada polisler tarafından sorgulanarak ifadesi alındı.

İfadesi alınan Ezgin, saatler sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili olarak DHMİ Gaziantep Başmüdürlüğü hiçbir girişimde bulunmazken, hastanede yatan başmüdüre vekalet eden başmüdür yardımcısının “Polislerle iyi geçinin” diyerek personeli azarladığı iddia edildi.

Olayların gerçekleştiği sırada Koordinasyon toplantısında olan DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak’a konu ile ilgili bilgi verildi. Ocak’ın durumla ilgili derhal harekete geçerek daire başkanlarına olayı araştırmaları talimatı verdi.

Gaziantep Valisi ve Emniyet Müdürü ile görüşen Ocak, emniyetteki keyfi uygulamalardan dolayı şikayetini iletti.

Öte yandan valilik tarafından skandal niteliğindeki olaydan sonra emniyete yazılı ve SMS yoluyla DHMİ servis araçlarını kullanmamaları talimatı verildiği öğrenildi. Konu ile ilgili tüm meydanlara da yazılı talimat geçileceği bildirildi.

©Airporthaber.com/Özel

Gaziantep Havalimanı’nda skandal gözaltı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (233)

Bedavacılık ~ 5 yıl önce
Polislerin bedavacılıkları sınırsızdır. Bu olay ileri derecede beleşçilik sonucu oluşan bir vukuat. Bu tipleri reddetmezseniz kendi servisinizde ayakta kalırsınız, kendi yemekhanenizde yemek yiyemez, dinlenme odanızda oturacak yer bulamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yırttık ~ 5 yıl önce
Allah elektrik müdürüyle çalışana muhattap olana komşu olana yardım etsin.Sıfır uyum sıfır iletişim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan ~ 5 yıl önce
Hiçbir geçerli gerekçe yok iken keyfi bir şekilde kamu personelini makamında gözaltı kararı veren ilgililer hk.umarım gereken yapılır. Ne günlere kalmışız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gazi ~ 5 yıl önce
dhmi personeli hiçbir işyapmaz diyen arkadaş günde binlerce uçaga havada iniş isteyen yerdekine kalk diyen herişi güvenli birşekilde inecegi limanakadar pilota gözkulak olan personele hakaret edemezsin sende dhmi yi çekemeyenlerdensin heralde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İYİ OKUYUN... TARAFSIZ... ~ 5 yıl önce
Yorumların hepsini okudum poliste bu vatanın evladı dhmi personelide... arada boş konuşanlar var yok yunan polisimi vs diyerek kardeşim servislerin büyük bir çoğunluğu polis doluyor dhmi personeli kaç defa yer olmadığı için indirilip arkadan gelen servise bindirildi bunlarıda söyleyin o arkadasın gururu kırılmadı mı???? Ve dhmi personelin polise hiç bi kastı yoktur hatta güzergahımzdaki polis arkasları almak için servis şoförünü uyarırız yazık hem polis hem şirket elemnı için ayırt etmeden hepsini alırız... isterdim ki antep limanda çalışan polis arkadaşlar yorum yapıp dhmi personelinin bu güzel tavrını beyan etselerdi ama olumlu bi yorum göremedim bu konuda... Dhmi personeli defalarca ayakta kalmış ve son olarak Müdür bey yer verilmesi konusunda ısrar edince olay olmuştur ve şikayet edilmiş Müdür bey in iftiralarla gurur kırıcı bi şekilde gözaltına alınmıştır eğer Müdür bey in haklı olduğu ıspat edilmiş Sayın Genel Müdürümüz olaya müdahale etmiştir... Peki Müdür bey haklı olduğunu ıspat edemeseydi başına neler gelecekti??? Şuan bu sorunlara sebeb olan polisin ve emniyet müdürünün kurumun itibarını zedelemesine personelin gururunu kırmasına Müdür sıfatındakı çalışanı bu şekilde gözaltına almasına göz mü yumulacak???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilip bilmeden yazana ~ 5 yıl önce
Gaziantep meydan biri gerçeği yazsa ya. Malum şahsın polis ve askere bakış açısını. En iyi ben bilirim bunu. 20 yıldır tanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğruya ne denir. ~ 5 yıl önce
Kardeş tespitlerin doğru. Kurumumun personeli diye savunamam. Kimse kusura bakmasın
Kibirlisin ~ 5 yıl önce
Kibir bele bağlanmış bir taş gibidir. Onunla ne yüzülür ne de uçulur.Sizinle ankarada çalışmıştım çok kalp kırdınız adınızı olayda duyunca hiç masum olamaz dedim.A.E

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 5 yıl önce
Başmüdür de elektrik müdürü de Ankaradan geldi hangisini kastediyorsan isim ver, bilenler için al birini vur ötekine
Dhmi ~ 5 yıl önce
Bende antepte dhmi personeliyim gerekirse ayakta giderim ama bir polise kalk demem diyemem müdür yanlış yapmıştır.Rabbim onları esirgesin şehit yakını olunca anlarsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zarar ~ 5 yıl önce
DHM personeline servis tahsis edilir hükmü hangi kanunda var.müdürün polis ile derdimi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Polis Dhmi ~ 5 yıl önce
Polis dhmi kardeş kurumlar. Ne polisi me dhmi yi yedirmeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aydnlık ~ 5 yıl önce
Bu yorumu yapsa yapsa muhterem başmüdür yrd aydın yapar.Hiçmi faktörü olmaz katkısı olmazki bir insanın limana yazıkkk

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000