28 Mayıs 2016, Cumartesi 11:32:29

Gaziantep Havalimanı yakınına Suriye'den roket atıldı

Suriye tarafından atılan iki roket mermisi, sınırı geçerek Gaziantep Havalimanı yakınlarına isabet etti. Olayda ilk belirlemere göre, yaralanan olmadı.
  • sxd ucuslari iptal, sxs devam. demek ki sxs ucaklari okunmus, uflenmis...
  • aman istikrarımız bozulmasın ali rıza bey
  • Antepten de batıya go ç başlar yakında. Milyonluk evler üç para olur. Bu teroristler herkesi batıya doğru sürecek gibi
  • Siyaset Sevmem, Ama Insanin Aklına TÜRKIYEmizin Yüzbinlerce Tanklari Ve Mühimmat Depolu Uçaklari Bulunmakta Idi, Bunlar Fuarlarda Ve Boy Boy Resimlerde Dünyaya Tanıtılmış Mühimmatlar, Hadi Tahmin Edelim Akıllara Gelen Ilk Soruyu ; NEDEN KULLANILMIYOR ? :) Bir Gaziantep li olarak Ve Sağlığım Açısından Her Ay Uctugum Uçmaktan Keyif Aldigim Ve Similator Dahilinde Uzun Yillardir Uctugum İçin Mutluyum Bu Tür Terör Eylemleri Asla Yıldıramayacaktir Uçuş Keyfimizi..
  • Her zaman ki duymadim gormedim bilmiyorum
  • Dikkat edinde Gaziantep'liler Suriye'ye girip hepinizi havaya uçurmasın. Yanlış sehre çatıyorsunuz. !!!!
  • Roket atılmış mı düşmüş mü. Genelde düşüyor.
  • Olan guneydogudaki iyi vatandaslarimiza oluyor herkes gucunu doğu bolgelerde gosteriyor asıl amac herkesin suriyede govde gösterisi yapmak ben daha güçlüyüm ayağı yani. Olan. Suçsuz halkimiza oluyor
  • suriyeye girsen ayrı bir dert girmesen ayrı bir dert sınırın öbür tarafında cadı kazanı var bundan etkilenmemek mümkün değil allah yardımcımız olsun .
  • oğuzeli ile suriye sınırı arasında 25 km var ışidin elinde bu kadar uzun menzilli füze var mı buraya atan antebe de atar mazallah

Suriye'den atılan 2 roketatar mermisinden biri Gaziantep Havalimanı lojmanlarının bahçesine, diğeri ise boş araziye düştü.

Korku ve paniğe neden olan roketler saat 10.50 sıralarında atıldı.

Olayda ilk belirlemere göre, yaralanan olmadı.

Güncelleme | Gaziantep Havalimanı'nın yan tarafına düşen roket mermilerinin imha çalışmaları sürerken, havalimanında uçakların iniş ve kalkışları normal şekilde devam ediyor.

Gaziantep Havalimanı yakınlarına düşen 2 roket mermisi havalimanı ile lojmanların arasındaki inşaatta kullanılan kum yığınına saplanırken, bir diğeri ise havalimanı lojmanlarının yanındaki boş araziye düştü. Düşen roketlerden birinin büyük bir gürültüyle patladığı öğrenildi.

Füzenin geldiği anda havalimanı üzerinden herhangi bir uçağın kalkmaması büyük bir facianın önüne geçti. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren olay yerindeki incelemelerini sürdürürken, bomba imha ekiplerin çalışması sürüyor. Lojmanların bahçesine saplanan roketin ise imha çalışmaları titizlikle yürütülüyor.

Patlamanın olduğu havalimanı lojmanlarının önünden geçen ve Oğuzeli ilçesi Merkezi'ne giden yol tamamen araç ve yaya trafiğine kapatılırken Jandarma ve polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemlerini almaya devam ediyor.

Gaziantep Havalimanı yakınına Suriye'den roket atıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

ayni sirket ~ 8 yıl önce
sxd ucuslari iptal, sxs devam. demek ki sxs ucaklari okunmus, uflenmis...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istikrar ~ 8 yıl önce
aman istikrarımız bozulmasın ali rıza bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
goc ~ 8 yıl önce
Antepten de batıya go ç başlar yakında. Milyonluk evler üç para olur. Bu teroristler herkesi batıya doğru sürecek gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mikail ~ 8 yıl önce
Siyaset Sevmem, Ama Insanin Aklına TÜRKIYEmizin Yüzbinlerce Tanklari Ve Mühimmat Depolu Uçaklari Bulunmakta Idi, Bunlar Fuarlarda Ve Boy Boy Resimlerde Dünyaya Tanıtılmış Mühimmatlar, Hadi Tahmin Edelim Akıllara Gelen Ilk Soruyu ; NEDEN KULLANILMIYOR ? :) Bir Gaziantep li olarak Ve Sağlığım Açısından Her Ay Uctugum Uçmaktan Keyif Aldigim Ve Similator Dahilinde Uzun Yillardir Uctugum İçin Mutluyum Bu Tür Terör Eylemleri Asla Yıldıramayacaktir Uçuş Keyfimizi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hukumet ~ 8 yıl önce
Her zaman ki duymadim gormedim bilmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gaziantep ~ 8 yıl önce
Dikkat edinde Gaziantep'liler Suriye'ye girip hepinizi havaya uçurmasın. Yanlış sehre çatıyorsunuz. !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 8 yıl önce
Roket atılmış mı düşmüş mü. Genelde düşüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
D ~ 8 yıl önce
Olan guneydogudaki iyi vatandaslarimiza oluyor herkes gucunu doğu bolgelerde gosteriyor asıl amac herkesin suriyede govde gösterisi yapmak ben daha güçlüyüm ayağı yani. Olan. Suçsuz halkimiza oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
daeş ~ 8 yıl önce
suriyeye girsen ayrı bir dert girmesen ayrı bir dert sınırın öbür tarafında cadı kazanı var bundan etkilenmemek mümkün değil allah yardımcımız olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ısıl ~ 8 yıl önce
oğuzeli ile suriye sınırı arasında 25 km var ışidin elinde bu kadar uzun menzilli füze var mı buraya atan antebe de atar mazallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000