11 Ağustos 2009, Salı 12:08:03

GARCIA'NIN UÇAĞININ CAMI ÇATLADI, ACİL İNİŞ YAPTI

Peru Devlet Başkanı Alan Garcia'yı taşıyan uçağın acil iniş yaptığı bildirildi.
  • eski camlar bardak mı oluyor diyerek esprili bir yaklaşımla merak ettiğim konuyu sormuştum ki bir üstadımız cevap vermiş. cevabı için teşekkür ederim. çünkü havacılığı seven ama kendi profesyonel alanları farklı olan tıpkı benim gibi çok sayıda kişinin bu haber ve yorumları büyük merakla okuduğunu biliyorum. yorum kısımlarında kavga değil, bilgi paylaşımı görmeyi çok arzuladığımı belirtmek istiyorum. saygılarımla.
  • Hocam Hava Koşulları Kötü Olursa 2000 Kere çatlasın Yeterki İnsanlara birşey Olsun ayrıca bu tür şeyler olur.HAVACILIK bu.
  • 3 dunya ulkesı bız ulu lıder aydınlık yolun ınsanı sn başbakanımızı taşıyacak acılen 3 A380 ve donanım ıçın 5 c5 lazım turkıye buyuk devlettır boyle rezıl oluyoz ıran bıle 747 kullanıyor yakında aydınlığın ışıgını abd den getırıncede kullanırız ve yuzumuzde gulun nuru açar saygılarımla
  • uçak camı bu kadar sık çatlayan bişey mi acaba ? bir hafta içinde 3. cam haberi bu

Yetkililer, Alan Garcia'yı Ekvador'a götüren Peru Hava Kuvvetleri'ne ait Boeing 737 tipi uçağın ön camının çatlaması üzerine kalkış yeri olan başkent Lima'nın 770 kilometre kuzeyindeki Çiclayo kıyı kentine acil iniş yaptığını açıkladılar.

Garcia'nın, Güney Amerika Ülkeleri Zirvesi'ne katılmak üzere Ekvador'un başkenti Quito'ya gittiği ve yolculuğunu başka bir uçakla sürdüreceği kaydedildi.

GARCIA'NIN UÇAĞININ CAMI ÇATLADI, ACİL İNİŞ YAPTI

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
eski camlar bardak mı oluyor diyerek esprili bir yaklaşımla merak ettiğim konuyu sormuştum ki bir üstadımız cevap vermiş. cevabı için teşekkür ederim. çünkü havacılığı seven ama kendi profesyonel alanları farklı olan tıpkı benim gibi çok sayıda kişinin bu haber ve yorumları büyük merakla okuduğunu biliyorum. yorum kısımlarında kavga değil, bilgi paylaşımı görmeyi çok arzuladığımı belirtmek istiyorum. saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hocam Hava Koşulları Kötü Olursa 2000 Kere çatlasın Yeterki İnsanlara birşey Olsun ayrıca bu tür şeyler olur.HAVACILIK bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
3 dunya ulkesı bız ulu lıder aydınlık yolun ınsanı sn başbakanımızı taşıyacak acılen 3 A380 ve donanım ıçın 5 c5 lazım turkıye buyuk devlettır boyle rezıl oluyoz ıran bıle 747 kullanıyor yakında aydınlığın ışıgını abd den getırıncede kullanırız ve yuzumuzde gulun nuru açar saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uçak camı bu kadar sık çatlayan bişey mi acaba ? bir hafta içinde 3. cam haberi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000