10 Temmuz 2013, Çarşamba 13:03:32

GAP HAVALİMANI'NDA KAÇAKÇILIK OPERASYONU

Dubai'den Şanlıurfa'ya gelen 2 yolcunun valizlerinde 615 adet kaçak cep telefonu bulundu.
  • Burası Türkiye ! Hiç bir şey olmaz... Teröristi bile sokağa salan bir ülkede bu suç bile sayılmaz !! Hatta bu adamları yakalayan görevliye adamlar tazminat davası bile acıp kazanırlar. Bizim ileri demokrasimiz var arkadaş !
  • Yakalanmış bunca telefon ne olacak ? Geçmiş olsaydı devletin nekadar vergi kaybı olacaktı ? Kambio sorarmı bu parayı yurt dışına nasıl götü- rdünüz diye acaba? Kaçakçılar ceza alırlar mı alırlarsa nekadar olur para ve hapis olarak, telefonlar'a ne olacak daha sonra tasfiyeden filan satılır mı ?

GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Akçakale Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ile Akçakale Gümrük Müdürlüğü ekipleri, Dubai'den Şanlıurfa GAP Havalimanı'na gelen 2 yolcunun bagajını şüphe üzerine inceledi. X-Ray cihazından geçirilen üç valizde toplam 615 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Piyasa değeri yaklaşık 850 bin TL olduğu belirtilen cep telefonlarına el konulduğu, olayla ilgili S.M. ve A.D. hakkında Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.

GAP HAVALİMANI'NDA KAÇAKÇILIK OPERASYONU

Yorumlar

Merallı ya ~ 11 yıl önce
Burası Türkiye ! Hiç bir şey olmaz... Teröristi bile sokağa salan bir ülkede bu suç bile sayılmaz !! Hatta bu adamları yakalayan görevliye adamlar tazminat davası bile acıp kazanırlar. Bizim ileri demokrasimiz var arkadaş !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meraklı ~ 11 yıl önce
Yakalanmış bunca telefon ne olacak ? Geçmiş olsaydı devletin nekadar vergi kaybı olacaktı ? Kambio sorarmı bu parayı yurt dışına nasıl götü- rdünüz diye acaba? Kaçakçılar ceza alırlar mı alırlarsa nekadar olur para ve hapis olarak, telefonlar'a ne olacak daha sonra tasfiyeden filan satılır mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
telefonlarin ~ 11 yıl önce
Akibetini hemen soyleyeyim. Hoooooop indiregandi olacak. Kayitlara 65 tane gecerler, kalani pay edilir. Kayit altindakilerde halk görmeden acik artirmada yandaslara 3-5 kurusa verilir. Aksi olursa merkebim diye anırırım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000