03 Temmuz 2022, Pazar 13:12:39

Galatasaray'dan Kuwait Airways açıklaması

Galatasaray ilk kez Kuwait Airways hakkında açıklama yaptı: Sponsorluk iddiaları doğru, başlangıç noktasındayız
  • herkes ne de meraklı araplara. kimileri hisse satar, liman satar, toprak satar, kimisi de sponsorluk peşinde arapların kapısını mı aşındırıyor. Yazık milletimin geldiği hale bak. Ah Atam ne günlere kaldık...
  • Ilk firsatta alim acilsin kurtulcam buradan.
  • Stadın çevresi tüm İstanbul mu? Bu ne biçim piar! Çevreye duyurmak için azami ihtimam göstermişler!!! Birşeyi de doğru yapın
  • Tk daha çok versin diye mi

Kuwait Airways ile sponsorluk anlaşması imzalayacağı öne sürülen Galatasaray, konuya ilişkin ilk kez resmi bir açıklama yaptı.

Sarı-kırmızılılar çıkan iddialar hakkında, "Uluslararası havayolu firması Kuwait Airways ile olan görüşmelerimiz henüz başlangıç noktasındadır. Yönetimimizin benimsediği şeffaflık ilkeleri çerçevesinde kamuoyuna saygılarımızla duyururuz." ifadelerine yer verdi.

Galatasaray'ın, Kuwait Airways ile sponsorluk anlaşması imzalayacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarı-kırmızılılar basındaki iddiaların artmasının ardından açıklama yaptı.

"İŞ BİRLİKLER ÜZERİNE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEKTEYİZ"
Sarı-kırmızılıların yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimiz günden bu yana gerek mevcut iş ortaklarımızla ilişkilerimizi güçlendirme yönünde, gerekse yeni iş birlikler üzerinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu çerçevede çeşitli kurumlarla farklı aşamalara gelmiş çalışmalarımız devam etmektedir.

"KUWAIT AIRWAYS İLE GÖRÜŞMELERİMİZ HENÜZ BAŞLANGIÇ NOKTASINDA"
Uluslararası havayolu firması Kuwait Airways ile olan görüşmelerimiz henüz başlangıç noktasındadır. Yönetimimizin benimsediği şeffaflık ilkeleri çerçevesinde kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

5 YIL İÇİN 80 MİLYON DOLAR İDDİASI
Kuveyt Devlet Fonu heyetiyle Galatasaray Yönetimi arasında yapıldığı iddia edilen görüşmede, fona bağlı Kuveyt Havayolları'nın (Kuwait Airways), stat isim sporsorluğunun masaya yatırıldığı ortaya atılmıştı.

Bu sponsorluk karşılığında Galatasaray stat çevresindeki reklam işleri de dahil olmak üzere, 5 yıllığına toplam 80 milyon Dolar’lık (1.3 milyar TL) bir gelir elde edeceği öne sürülmüştü.

Galatasaray'dan Kuwait Airways açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

tgs ~ 2 yıl önce
herkes ne de meraklı araplara. kimileri hisse satar, liman satar, toprak satar, kimisi de sponsorluk peşinde arapların kapısını mı aşındırıyor. Yazık milletimin geldiği hale bak. Ah Atam ne günlere kaldık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77 cpt ~ 2 yıl önce
Ilk firsatta alim acilsin kurtulcam buradan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Futbol yerde ~ 2 yıl önce
Stadın çevresi tüm İstanbul mu? Bu ne biçim piar! Çevreye duyurmak için azami ihtimam göstermişler!!! Birşeyi de doğru yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bre ahmak ~ 2 yıl önce
Stat kullanım alanı içerisindeki Billboard kardan bahsediyor.
Niye? ~ 2 yıl önce
Tk daha çok versin diye mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000