14 Mayıs 2009, Perşembe 08:08:26

Futbolcu eşleri derbi için özel uçak kiraladılar

Beşiktaş ve Fenerli yabancı futbolcuların eşleri, İstanbul’dan İzmir’e özel uçak kiralayarak birlikte gitti.
  • aynen katılıyorum, yabancıya verilen paranın bir kısmını geri aldık.
  • 1. Paraları var ki harcıyorlar... 10.000 usd / 8 kişi olsa adam başı 1.500 gibi eder... Çılgın bir para değil yani aslında.... Keşke daha uzak yerlere kiralasalardı da daha çok para verselerdi... ÇÜNKÜ: 2. O kiralanmış uçağı işletenler de aynı krizi yaşıyorlar- yabancı eşlerden çıkan para bir Türk firmasının cebine girdi , fena mı? 3. Hangi şirketten kiralanmış uçak bilmiyorum ama bu sözlerim hepsi için doğru : O uçağın sahibi Türk, pilotu Türk, hostesi Türk, teknisyeni, ikramcısı, şirket sekreteri, temizlikçisi vsvsvs... İllaki birilerinin uçak kiralaması lazım bu insanların maaş alabilmesi için... Keşke çok parası olan herkes bir kısmını harcasa da, diğer insanlar da krize rağmen evlerine maaş götürebilseler... Yanlış mı düşünüyorum????
  • kriz mriz dinlşemez bunlar her türlü rezilliği yaparlar gitmeyin maçlara kardeşim bak nasıl hepsinin burnu sürtüyoo

Birbirleriyle ailece görüşen Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı yabancı futbolcuların eşleri, Fortis Türkiye Kupası finali için 10 bin dolara özel uçak kiralayarak, İstanbul’dan İzmir’e birlikte gitti. Roberto Carlos’un sevgilisi Marianna, Güiza’nın sevgilisi Rocio, Alex’in eşi Dianne, Nobre’nin eşi Priscilla ve Bobo’nun eşi Raquel, Atatürk Stadı’ndaki maçı büyük bir heyecan içinde izledi. Dianne de Souza, sakatlığının ardından uzun süre sonra ilk onbirde sahaya çıkan Alex’e, üzerinde fotoğrafının bulunduğu bir tişört giyerek destek verdi.

Futbolcu eşleri, kupayı kendi takımlarının kazanacağı konusunda sık sık tartıştı. Maç sonunda Raquel ve Priscilla, sahaya inerek eşlerini kutladı.

Futbolcu eşleri derbi için özel uçak kiraladılar

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
aynen katılıyorum, yabancıya verilen paranın bir kısmını geri aldık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1. Paraları var ki harcıyorlar... 10.000 usd / 8 kişi olsa adam başı 1.500 gibi eder... Çılgın bir para değil yani aslında.... Keşke daha uzak yerlere kiralasalardı da daha çok para verselerdi... ÇÜNKÜ: 2. O kiralanmış uçağı işletenler de aynı krizi yaşıyorlar- yabancı eşlerden çıkan para bir Türk firmasının cebine girdi , fena mı? 3. Hangi şirketten kiralanmış uçak bilmiyorum ama bu sözlerim hepsi için doğru : O uçağın sahibi Türk, pilotu Türk, hostesi Türk, teknisyeni, ikramcısı, şirket sekreteri, temizlikçisi vsvsvs... İllaki birilerinin uçak kiralaması lazım bu insanların maaş alabilmesi için... Keşke çok parası olan herkes bir kısmını harcasa da, diğer insanlar da krize rağmen evlerine maaş götürebilseler... Yanlış mı düşünüyorum????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kriz mriz dinlşemez bunlar her türlü rezilliği yaparlar gitmeyin maçlara kardeşim bak nasıl hepsinin burnu sürtüyoo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000