06 Temmuz 2018, Cuma 09:17:32

Funda Ocak Merzifon Havalimanı'nda

Devlet Hava Meydanlar İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, Merzifon Havalimanı'nda ziyarette bulundu.
  • Sabah Düsseldorf'tan uçup, öğleden sonra Kastamonu'ya uçmak güzel olurdu. Ne yazık ki şu anda mümkün değil. Almanya'dan Kastamonu'ya direkt uçuş harika olurdu. En azından yaz aylarında.
  • Sayin Funda Ocak Hanimefendi. Atil duran Gokceada havalimaninada bir destek ziyareti verebilirmisiniz? Belki sefer yok, belki havalimanini normal ucusta kullanma azaliyor devamli, ama sonucta onlarda guzide DHMI icin calisyorlar. Hem onlara destek verirsiniz, hemde diger havayollari sirketlerinin, ucus okullarinin ve ozel ucak sahiplerinin dikkatini cekebilirsiniz bu havalimanina. Saygilarimla, Hakan
  • Sevgili DHMI yönetimi, farklı havaalanlarını ve oradaki gelişmeleri ziyaret edip denetlemeniz çok güzel ancak bunun yanında ülkemizin kazandığı yüzmilyonlarca euronun Eurocontrol teşkilatına geri gönderilmesi sorununa da enerji harcamanız gerekmektedir. Çünkü dövizin bu kadar yükseldiği ve cumhurbaşkanımızın da bu soruna dem vurduğu bu zamanlarda ülkemizin hakettiği yüzmilyonlarca euro boşu boşuna geri gönderilmeyecek kadar değerlidir.

Devlet Hava Meydanlar İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, Merzifon Havalimanı'nda ziyarette bulundu. Havalimanını inceleyen Ocak, Twitter'dan da bilgiler aktardı.

Funda Ocak açıklaması:

Kastamonu Havalimanı’nda dün gerçekleştirdiğimiz tetkik ve incelemelerin ardından Amasya Merzifon Havalimanı’na geçtik. Burada da değerli arkadaşlarımızın misafirperverliği ile karşılanmak mutlu etti bizi.

Çalışmaları yerinde incelediğimiz  ziyaretimizde çalışma arkadaşlarımızla özlem giderip, sohbet imkânı bulduk. Memnuniyetle müşahede ettik ki, tüm arkadaşlarımız, uzakları yakın etmek için büyük çaba gösteriyorlar, bu gayretleriyle istatistiklere yansıyan başarılara imza atıyorlar. 

Haziranda 11.796, yılın ilk 6 ayında ise toplam 97.259 yolcuya hizmet sunulan havalimanımızda yolcu memnuniyetini esas alan bir anlayışla mesai sarf eden kıymetli arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.








 

Funda Ocak Merzifon Havalimanı'nda

Yorumlar

Teoman ~ 6 yıl önce
Sabah Düsseldorf'tan uçup, öğleden sonra Kastamonu'ya uçmak güzel olurdu. Ne yazık ki şu anda mümkün değil. Almanya'dan Kastamonu'ya direkt uçuş harika olurdu. En azından yaz aylarında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 6 yıl önce
Sayin Funda Ocak Hanimefendi. Atil duran Gokceada havalimaninada bir destek ziyareti verebilirmisiniz? Belki sefer yok, belki havalimanini normal ucusta kullanma azaliyor devamli, ama sonucta onlarda guzide DHMI icin calisyorlar. Hem onlara destek verirsiniz, hemde diger havayollari sirketlerinin, ucus okullarinin ve ozel ucak sahiplerinin dikkatini cekebilirsiniz bu havalimanina. Saygilarimla, Hakan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMI ~ 6 yıl önce
Sevgili DHMI yönetimi, farklı havaalanlarını ve oradaki gelişmeleri ziyaret edip denetlemeniz çok güzel ancak bunun yanında ülkemizin kazandığı yüzmilyonlarca euronun Eurocontrol teşkilatına geri gönderilmesi sorununa da enerji harcamanız gerekmektedir. Çünkü dövizin bu kadar yükseldiği ve cumhurbaşkanımızın da bu soruna dem vurduğu bu zamanlarda ülkemizin hakettiği yüzmilyonlarca euro boşu boşuna geri gönderilmeyecek kadar değerlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000