27 Ekim 2017, Cuma 13:17:44

Funda Ocak Çarşamba Havalimanı'ndaki son durumu açıkladı

7 Ağustos'ta pistteki çökme nedeniyle tadilat için kapatılan Samsun Çarşamba Havalimanı'nda çalışmalar sürüyor.
  • İlgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz Funda Hanım, baştacısınız.
  • Şanlıurfa havalimanınıda denetlemenizi canı gönülden temenni ediyoruz.
  • Funda hanıma gösterdiği duyarlılık nedeniyle alanı kullanan bölge halkı adına teşekkür ederiz. Umarım bu tür çökmeler tekrar yaşanmaz.
  • Samsunlular için güzel ve sevindirici haberler, onlar adına sevinmemek elde değil! Ancak bu güzel gelişmeler DHMİ Genel Müdürü'nün OGU'ya ilgisiz kaldığı gerçeğini değiştirmiyor...Yanılmıyorsam Ordu-Giresun'u hiç ziyaret etmemişken bu tadilat ile ilgili olarak Samsun'a 3 kez geldi, Ziyaret ederse başımız göğe erecek diye bir beklentimiz yok aslını sorarsanız. Ama yaklaşmadaki sorunları bir türlü çözülmeyen bir havalimanı için neden bir çift laf edip kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duymaz, şimdiki açıklamasında yer alan "hassasiyet ve özeni" OGU için neden göstermez ve OGU'yu umursamaz bir tavır içinde olabilir, açıkcası hem anlamak mümkün değil hem de gayet rencide edici. OGU için bir tweeti :)) bile yok. Gerçi Ordu ve Giresunlular alışıktır sahipsizliğe o yüzden de yıllardır tabiri caiz ise talim etmişlerdir Samsun ve Trabzon havalimanlarına. Bir çift laf da Sn. Bakanlarımıza; Allah aşkına kime ne sordunuz,ne cevap aldınız, nasıl ikna oldunuz sorunun çözülemeyeceğine, ltf açıklayın!

7 Ağustos'ta pistteki çökme nedeniyle tadilat için kapatılan Samsun Çarşamba Havalimanı'nda çalışmalar sürüyor.;

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, Çarşamba Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. Twitter'dan çalışmalar hakkında bilgi veren Ocak, uçuşların 7 Kasım'da başlayacağını açıkladı.

Ocak'ın Samsun Çarşamba ziyareti:

 

Funda Ocak Çarşamba Havalimanı'ndaki son durumu açıkladı

Yorumlar

SZF ~ 6 yıl önce
İlgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz Funda Hanım, baştacısınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek ~ 6 yıl önce
Şanlıurfa havalimanınıda denetlemenizi canı gönülden temenni ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SZF LTFH ~ 6 yıl önce
Funda hanıma gösterdiği duyarlılık nedeniyle alanı kullanan bölge halkı adına teşekkür ederiz. Umarım bu tür çökmeler tekrar yaşanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU ~ 6 yıl önce
Samsunlular için güzel ve sevindirici haberler, onlar adına sevinmemek elde değil! Ancak bu güzel gelişmeler DHMİ Genel Müdürü'nün OGU'ya ilgisiz kaldığı gerçeğini değiştirmiyor...Yanılmıyorsam Ordu-Giresun'u hiç ziyaret etmemişken bu tadilat ile ilgili olarak Samsun'a 3 kez geldi, Ziyaret ederse başımız göğe erecek diye bir beklentimiz yok aslını sorarsanız. Ama yaklaşmadaki sorunları bir türlü çözülmeyen bir havalimanı için neden bir çift laf edip kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duymaz, şimdiki açıklamasında yer alan "hassasiyet ve özeni" OGU için neden göstermez ve OGU'yu umursamaz bir tavır içinde olabilir, açıkcası hem anlamak mümkün değil hem de gayet rencide edici. OGU için bir tweeti :)) bile yok. Gerçi Ordu ve Giresunlular alışıktır sahipsizliğe o yüzden de yıllardır tabiri caiz ise talim etmişlerdir Samsun ve Trabzon havalimanlarına. Bir çift laf da Sn. Bakanlarımıza; Allah aşkına kime ne sordunuz,ne cevap aldınız, nasıl ikna oldunuz sorunun çözülemeyeceğine, ltf açıklayın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000