03 Aralık 2017, Pazar 10:44:54

Freebird o uçağını kiraladı

Uzun yıllardır Freebird Havayolları filosunda uçuş yapan TC-FBR kuyruk tescilli uçak yine bir Türk şirketine kiralandı.
  • FreeBird başından beri uçaklarını AtlasGlobal'e wet lease verseydi şimdi bayağı kar yapacaktı. Gözen olarak Güvenlik hizmeti ve simülatör merkezleri olarak yoluna devam etmeli. AtlaGlobal uçaklarını uçursun bakımlarını yapsın, pilotlarının maaşını ödesin daha ne istersin bea.Sen yeterki mutlu ol. Al 0 km uçağı taksidini öderken wet lease kirala gitsin bea. çağrı kodunuda FB* al. ne de olsa fenevlisin .
  • Temiz kullanılmış bakımlı bir 320. Atlas'ın en çok sevdiği uçak tipi. Şuan full olarak Zurih e uçuyor. Yeni yılda daha genç 321 ve 330 bekliyoruz. Kiralık Boeing de hala devam ediyor, tutuldu Kopenhag İsveç hattında
  • freebıed yerinde olsan 5 uçakla sabiha gökçenden iç ve dış hatlar uçuşlarına başlarım kışın uçaklar yerde kalmaz hub yapsın fiyatı iyi olsun pegasus ve anadolu jetle rekabet eder.
  • iki şirket ve Türk Sivil Havacılığı adına kazasız emniyetli bereketli uçuşlar dilerim.
  • Al daha fazla yaşlı uçak al yaş ortalaması 40 olsun.
  • Bir kaç tane daha kiralamalı, bir taneyle olmaz.
  • Kaptan arıyorlar mı?

Türkiye'nin önde gelen havayolu şirketlerinden Atlasglobal, Freebird Havayolları filosunda uzun süre uçuş yapan Airbus A320-200 tipi yolcu uçağını kiraladı.

2009 yılından bu yana Freebird adına uçuş yapan TC-FBR kuyruk tescilli uçak, Atlasglobal renklerine boyanarak geçtiğimiz ayın son günlerinden itibaren yeni şirketi adına yolcu taşımaya başladı.

Freebird'den kiralanan uçağın ne kadar süreyle filoya katıldığı bilinmezken, uçağın ilk seferini 2005 yılında gerçekleştirerek göklerdeki yerini aldığı öğrenildi.

Freebird o uçağını kiraladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

GözenAir ~ 6 yıl önce
FreeBird başından beri uçaklarını AtlasGlobal'e wet lease verseydi şimdi bayağı kar yapacaktı. Gözen olarak Güvenlik hizmeti ve simülatör merkezleri olarak yoluna devam etmeli. AtlaGlobal uçaklarını uçursun bakımlarını yapsın, pilotlarının maaşını ödesin daha ne istersin bea.Sen yeterki mutlu ol. Al 0 km uçağı taksidini öderken wet lease kirala gitsin bea. çağrı kodunuda FB* al. ne de olsa fenevlisin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlı olsun ~ 6 yıl önce
Temiz kullanılmış bakımlı bir 320. Atlas'ın en çok sevdiği uçak tipi. Şuan full olarak Zurih e uçuyor. Yeni yılda daha genç 321 ve 330 bekliyoruz. Kiralık Boeing de hala devam ediyor, tutuldu Kopenhag İsveç hattında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 6 yıl önce
freebıed yerinde olsan 5 uçakla sabiha gökçenden iç ve dış hatlar uçuşlarına başlarım kışın uçaklar yerde kalmaz hub yapsın fiyatı iyi olsun pegasus ve anadolu jetle rekabet eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlısı ~ 6 yıl önce
iki şirket ve Türk Sivil Havacılığı adına kazasız emniyetli bereketli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AL al ~ 6 yıl önce
Al daha fazla yaşlı uçak al yaş ortalaması 40 olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orhan ~ 6 yıl önce
Bir kaç tane daha kiralamalı, bir taneyle olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 6 yıl önce
Kaptan arıyorlar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzak ~ 6 yıl önce
Uzak dur kardeşim yanarsın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000