27 Kasım 2021, Cumartesi 23:21:22

Freebird Havayolları kabin memuru arıyor

Antalya merkezli havayolu şirketi Freebird Havayolları kabin memuru arıyor.
  • Maaşlar çok düşük 400€ tecrübesz 5€ uçuş saati ücreti,düzen değiştirmeye değmez
  • Başvuracak arkadaşlara birkaç tavsiye vermek istedim. Sürekli alım olmadığı için içerideki herkes tecrübeli, eski. Sizin yeni başlayan olarak hiçbir söz hakkınız olmayacak bunu baştan kabul edin. Amirler, kaptanlar, yönetim, ekip planlama her zaman haklı, derdinizi anlatmaya dahi kalkışmayın, dinlemeyecekler zaten. Uçuşun güvenliği ve sorumluluklarınız dışındaki tırı vırı her şey aşırı önemli. Tırnağınız, saçınız, makyajınız, kafanızdaki kepi rüzgarda bile takmanız, ekibin üniformasının aynı olması gerekli(üşüyor yanıyor olmanız fark etmez), yolcu servisi( ilk süt sonra su koymanız ya da tam tersi yapıyor olmanız) vs uzar gider. Yatılara hep aynı insanlar gidecek kabullenin, hele vizeniz yok ve Türk vatandaşıysanız ben bu işi gezmek için yapıyorum derseniz çok beklersiniz. Hasta olmayın, çünkü sizin suçunuz. Hastalığınız ne olursa olsun dikkat etseydiniz (korona dahil). Düşmeyin, ertesi gün çantanızı düzgün taşısaydınız düşmezdiniz diye mail geliyor. Dertlerinizi kimseyle konuşmayın içinize atın. Konuşuyormuşsunuz konuşturtmam diyor tepedeki külyutmaz. Herhangi bir adaletsizliği kafanıza takmayın çünkü siz bu işi para için mi yapıyorsunuz, ne kadar ayıp. Para mevzuları çok çirkin zaten, kim ne kadar aldığını asla konuşmamalı, zira diğerlerinin çok sizin az aldığınızı duyunca üzülüyor insan. İşler iyi olunca prim bekliyorsanız çok beklersiniz. Bonustur, bir partidir, yemektir, yılbaşı kutusudur böyle tatlışlıklar beklemiyoruz, hepsi maaşa dahil. Zaten uçuşlarda kullandığınız çoraptır, makyaj malzemesidir, kartınızdaki vesikalıklar, yurtdışı harç pulunuz, talep ettikleri ekstra pasaportunuz, noter işlemleri hepsi hepsi maaşa dahil. Maaşınız da neyse artık...
  • Ekiplerini ve ucaklarini gordugumuzde mutlu oldugumuz; uniformalariyla, duruslariyla ornek olan bu ozel ve guzel sirketin bir an once eski mutlu gunlerine donmesini diliyorum. Sektor hepimizin.
  • Koltuk sevdasına, kabin ekiplerine ve üst yönetime herşeyin yolunda olduğuna inandırma çabası.. yukarıdakiler bu palavraları yedi sizde yemek isterseniz buyrun..
  • Ne para verirlerse versinler her şeye katlanırım diyorsanız buyurun gelin. Çalışanına asla değer, imkan, para ve saygı göstermeyen bu şirkete bayılacaksınız. Tanıdığınızın tanıdığı olur çalışan birinden mutlaka dinleyin, personel mutsuz, hepsi aynı şeyleri söyleyecektir zaten. Daha elindekilerin maaşını düzeltmeden yeni ilan açmışlar bir de ayıptır artık. Az paraya çok eleman çalıştırıyor, işlerine geliyor. Bu hesaplar mantıklı geliyor şu an ama kaliteli herkes gidip elinize çer çöp kalınca, kalitenizin neden düştüğünü, yolcu memnuniyetinin neden azaldığını anlayacaksınız. Özetle, bim kasiyeri maaşı verip üst düzey hizmet, disiplin bekleyen, sadece her şeyi talep edip karşılığında asla değer görmediğiniz, kabin müdürünün susun susun herkes çok mutlu diye sürekli sizi bastırdığı şirket.
  • Personel dusmani ik ile premium vip hizmet beklentisi, getir kuryesi maasi.( Getir kuryesi olan arkadaslarim yanlis anlamasin.) Kosun kosun. Siz gelin de ik mud. b. y. ses cikaran tecrubelileri cikarsin. Eski freebird eskide kaldi ona gore. Sirketin patronu da mevzuyu guzelim freebird onuraire donunce anlar artik.(!)
  • Haydi tk daki çok konuşanlar. Kokpite laf edersiniz. Ama bir yere gidemezsiniz. Çünkü yaptıgınız işe göre gayet iyisiniz. Bu rahatlıgı baska yerde bulamazsınız. Boşsunuz
  • Hayatını düzensizleştirip 5000 maaşa köleniz olmaz

Antalya merkezli havayolu şirketi Freebird Havayolları kabin memuru arıyor.

Şirket Antalya merkezli uçuşları için deneyimli ve deneyimsiz kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. 

20-34 yaş arasında deneyimsiz ve 38 yaşını aşmamış deneyimli personel arayan şirket İngilizce'ye ek olarak Almanca, Farsça, Arapça, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca, Felemenkçe dillerinden birinde akıcı konuşma istiyor. 

İşte Freebird tarafından yayınlanan kabin memuru ilanı detayları;
       To be a graduate of a high school or similar school providing at least 10 years of education in the country or abroad.
       Age; Inexperienced candidatesbetween the 20- 34 years old; experienced candidates who are not over 38 years of age,
       In addition to excellent command of written and spoken English preferably fluency speaking in one of the languages of German, Persian, Arabic, Italian, Spanish, French, Dutch
        Arm reach of 212 cm while standing on tiptoes/ 1.60m -1.80m height and proportioned weight ,
         To be able to swim and confident in water
         To be T.C citizen or dual nationality,
         To be residents in Antalya
         To be medically and physically fit to meet regulatory and role requirements (if successful, you will be required to attend Medical Assessment).
        No visible tattoos or piercings while you’re in Freebird Airlines cabin crew uniform (cosmetic and bandage coverings are not permitted) 

Freebird Havayolları kabin memuru arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Free ~ 2 yıl önce
Maaşlar çok düşük 400€ tecrübesz 5€ uçuş saati ücreti,düzen değiştirmeye değmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yönetim ~ 2 yıl önce
Lütfetmişler size ŞÜKREDİN. 6 yıldır uçanla sıfırdan giren aynı maaşı ve saat ücretini alıyor YAZIKLAR OLSUN önerene de kabul edene de
Freebird ~ 2 yıl önce
Başvuracak arkadaşlara birkaç tavsiye vermek istedim. Sürekli alım olmadığı için içerideki herkes tecrübeli, eski. Sizin yeni başlayan olarak hiçbir söz hakkınız olmayacak bunu baştan kabul edin. Amirler, kaptanlar, yönetim, ekip planlama her zaman haklı, derdinizi anlatmaya dahi kalkışmayın, dinlemeyecekler zaten. Uçuşun güvenliği ve sorumluluklarınız dışındaki tırı vırı her şey aşırı önemli. Tırnağınız, saçınız, makyajınız, kafanızdaki kepi rüzgarda bile takmanız, ekibin üniformasının aynı olması gerekli(üşüyor yanıyor olmanız fark etmez), yolcu servisi( ilk süt sonra su koymanız ya da tam tersi yapıyor olmanız) vs uzar gider. Yatılara hep aynı insanlar gidecek kabullenin, hele vizeniz yok ve Türk vatandaşıysanız ben bu işi gezmek için yapıyorum derseniz çok beklersiniz. Hasta olmayın, çünkü sizin suçunuz. Hastalığınız ne olursa olsun dikkat etseydiniz (korona dahil). Düşmeyin, ertesi gün çantanızı düzgün taşısaydınız düşmezdiniz diye mail geliyor. Dertlerinizi kimseyle konuşmayın içinize atın. Konuşuyormuşsunuz konuşturtmam diyor tepedeki külyutmaz. Herhangi bir adaletsizliği kafanıza takmayın çünkü siz bu işi para için mi yapıyorsunuz, ne kadar ayıp. Para mevzuları çok çirkin zaten, kim ne kadar aldığını asla konuşmamalı, zira diğerlerinin çok sizin az aldığınızı duyunca üzülüyor insan. İşler iyi olunca prim bekliyorsanız çok beklersiniz. Bonustur, bir partidir, yemektir, yılbaşı kutusudur böyle tatlışlıklar beklemiyoruz, hepsi maaşa dahil. Zaten uçuşlarda kullandığınız çoraptır, makyaj malzemesidir, kartınızdaki vesikalıklar, yurtdışı harç pulunuz, talep ettikleri ekstra pasaportunuz, noter işlemleri hepsi hepsi maaşa dahil. Maaşınız da neyse artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CHD ~ 2 yıl önce
Harika bir özet.Son havadis, Kabin ekibi euro maaşın %50 sine imza atarken, CHD ve yardımcıları %80 e imza atmışlar. Tabii ki check uçuşlarına da onlar gidecek. Tabii ki CHD durup durup kendine uçuş yazdıracak.Doymadılar yemelere....
Az bile ~ 12 ay önce
Yazmışsın şirket tamamen yigici ekiple dolmuş herkes yerini yapmış yemelere doyamıyorlar sonradan girenler yanarsınız o kadar soyliyeyim bin pişman olmak isteyen hemen gelsin bu kadar kotu bir sirket gormedim birde aile şirketiyiz derler yalan dolan
Guzel gunlere ~ 2 yıl önce
Ekiplerini ve ucaklarini gordugumuzde mutlu oldugumuz; uniformalariyla, duruslariyla ornek olan bu ozel ve guzel sirketin bir an once eski mutlu gunlerine donmesini diliyorum. Sektor hepimizin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koltuk sevdası ~ 2 yıl önce
Koltuk sevdasına, kabin ekiplerine ve üst yönetime herşeyin yolunda olduğuna inandırma çabası.. yukarıdakiler bu palavraları yedi sizde yemek isterseniz buyrun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelmeyin ~ 2 yıl önce
Ne para verirlerse versinler her şeye katlanırım diyorsanız buyurun gelin. Çalışanına asla değer, imkan, para ve saygı göstermeyen bu şirkete bayılacaksınız. Tanıdığınızın tanıdığı olur çalışan birinden mutlaka dinleyin, personel mutsuz, hepsi aynı şeyleri söyleyecektir zaten. Daha elindekilerin maaşını düzeltmeden yeni ilan açmışlar bir de ayıptır artık. Az paraya çok eleman çalıştırıyor, işlerine geliyor. Bu hesaplar mantıklı geliyor şu an ama kaliteli herkes gidip elinize çer çöp kalınca, kalitenizin neden düştüğünü, yolcu memnuniyetinin neden azaldığını anlayacaksınız. Özetle, bim kasiyeri maaşı verip üst düzey hizmet, disiplin bekleyen, sadece her şeyi talep edip karşılığında asla değer görmediğiniz, kabin müdürünün susun susun herkes çok mutlu diye sürekli sizi bastırdığı şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpit ~ 2 yıl önce
Herşeyden önce şirketimize yeni başlayacak olan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Şirketimizden ayrılacak olan arkadaşlarımızın da verdikleri bu kararın kendileri için hayırlı olmasını dilerim. Gönül isterdi ki bu zor süreçte şirketimiz ve çalışma arkadaşlarımızla el ele bu süreci en az hasarla atlatalım. Ancak gerek mevcut şartlar, gerekse şirketimizin içinde bulunduğu durumdan dolayı hem kokpit, hem de kabin ekibi arkadaşlarmızın maddi beklentileri karşılanamadı. Biz kokpit ekibi olarak kabin ekibi arkadaşlarımızı kendimizden bildik ve onların yanında durması gerekenler durmadıkları halde biz onların yanlarında durmaya çalıştık. Umarım önümüzdeki süreçte arkadaşlarımızın beklentileri karşılanır ve biz freebird ailesi olarak tekrar eskisi gibi güleryüzlü, kaliteli ve mutlu bir şekilde hayatımıza devam ederiz.
IK MUD. b. y. ~ 2 yıl önce
Personel dusmani ik ile premium vip hizmet beklentisi, getir kuryesi maasi.( Getir kuryesi olan arkadaslarim yanlis anlamasin.) Kosun kosun. Siz gelin de ik mud. b. y. ses cikaran tecrubelileri cikarsin. Eski freebird eskide kaldi ona gore. Sirketin patronu da mevzuyu guzelim freebird onuraire donunce anlar artik.(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin müdürü ~ 2 yıl önce
Kabin müdürü toplantıda "bizim kabin ekibi durumdan memnun, idare ediyorlar" derse Gözen Holding'in sahibi ne desin.
330 ~ 2 yıl önce
Haydi tk daki çok konuşanlar. Kokpite laf edersiniz. Ama bir yere gidemezsiniz. Çünkü yaptıgınız işe göre gayet iyisiniz. Bu rahatlıgı baska yerde bulamazsınız. Boşsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 2 yıl önce
Tk daki konuşanlar mı? Konuşmayan var mı ki? Herkes atarlı giderli de çıkan yok.
2 dil bilen adam ~ 2 yıl önce
Hayatını düzensizleştirip 5000 maaşa köleniz olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beleş Kuş ~ 2 yıl önce
Şirkete ilk alım sürecinde hürkuş adı altında hür iradenizle kariyer yapacağınız bir gelecek sahibi olmayı düşünürken c.denin yalakası olmayınca yerinizde saydığınız sevgilinizi dinozor amirlere tanıştırıp iki gün sonra sevgilinize asıldığını duyduğunuz, bir kaptanla en az 30 amir 25 memur yattığını vietnam operasyonlarında kendini bi bok sanan checker B.Y nın üniformayla. Kaptanla havuza atlayıp evli olan ayni kaptanla en yakın arkadaşına peşkeş çeken bir firma burası aklınız varsa hiç hayatınız heba edip ruhsal olarak çökmeyin derim.
Yazık ~ 2 yıl önce
Aslında kabin ekibi açısından çok uzun yıllardır tam bir korku krallığıydı.Herkes susuyordu çünkü euro üzerinden iyi para kazanıyorlardı.Yani KHM CHD çok iyi bir yönetici olduğundan değil,her şeyi çok bilip mükemmel olduğundan filan hiç değil. Ne zamanki maaşlar düştü, umut kalmadı,kabin ekibi ek işler yapmak zorunda kaldı(bez çanta satmak,kirpik,tırnak yapmak gibi)ve yinede geçinemedi,konuşulmaya başlandı.Bir de üzerine IK B.Y. geldi, tuz biber oldu.Nerde görülmüş bir önceki şirketinde insan kaynağı olup ta insanları kendinden nefret ettiren birinin bilindiği halde işe alındığı.Üst yönetim yeter artık uyuma.Yıllardır size anlatılan masallara artık inanma.Kokpitte de 2-3 adamı başa getirdiniz, gizli yöneticileri ile birlikte zevk-i sefa içinde yatıdan yatıya koşuyorlar. Ellerinde ekip planlama, ohh.Şimdi şöyle bir baktım da çiftlik, balı tutan parmağını yalıyor.yazık....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000