28 Şubat 2010, Pazar 12:25:01

Free Shop yasakları kalkıyor!

Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'dan Avrupa Birliği Ülkelerine uçan ve Avrupa Birliği'ne dahil tüm ülkelere aktarma yapacak yolcular için Duty Free yasaları yumuşatılıyor.
  • dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar kardeşim bende karşıyım neden biz havalimanı çalışanları olarak FREE SHOP'dan alışveriş yapamıyoruzki illaki avrupayamı çıkalım kardeşim uygulama yanlış havalimanı çalışanları hangi firma olursa olsun FREE SHOP'dan alışveriş yapmalı
  • e özendiysen gel sana da çukulata vereyimm :) çuku çuku seniiii....
  • Hangi havayolu olursa olsun, personele bazi imtiyazlar taninmalidir. Suistimal etmek isteyen bir kutu cikolata ile de eder, dunyanin kacak malini getirerek te. Personeli mutlu etmek lazim ki, kendini isine adasin, kendini kurumuna ait hissetsin, yolculari ictenlikle agirlasin. Bana "yok, ben bu goruse katilmiyorum" diyorsaniz, bugunku durum karsilar sizi. Sikayet sitelerine ve havayollari icin yorumlara bakin bakalim. Turk havaciliginda agirlama sektorundeki calisanlar nes'e mi saciyor, yolcularina buz gibi mi daraniyor. Kimbilir iclerinde ne firtinalar kopuyor. Yoksa 1 kutu cikolata yada 1 sise parfumden elde edilecek vergi, istenirse baska bir kanalla zaten tahsil edilebilir. Istemek lazim gorusundeyim.
  • Sayın 20:04 , Bir Thy personeli olarak sizi esefle kınıyorum. Ne demek '' değilmisiniz yani ? '' Çok ama çok ayıp. Çalışanlarda parasını ödeyerek alıyorlar herkes gibi.
  • Ne kadar masum konuşuyorsunuz. Yeğenine çukulata getiremiyormuş. Markete gidin istediğiniz marka çikolatayı alabilirsiniz. Sizin amacınız bu yasağı delerek içkileri, parfümleri getirmek. Nasılsa size kontrol yok.
  • bir çok ülkede crew freeshop u var yada özel indirimler ya bizde ailene bir çukulata bile alamazsın kendi crew ine hırsız muamelesi yapan tek ülke

Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'dan Avrupa Birliği Ülkelerine uçan ve Avrupa Birliği'ne dahil tüm ülkelere aktarma yapacak yolcular Duty-Free-Shop'lardan aldıkları tüm alkollü ve parfüm gibi sıvı maddeleri yanlarında taşıyabilecekler.

Avrupa Birliği'nin bir yetkilisinin verdigi bilgiye göre alkollü sıvılar ve parfüm gibi maddelere içi görülebilen ve ağzi kapatılmış plastik torbalar içinde, yolcu beraberinde taşıyabilecek.

2011 yılı Nisan ayından itibaren AB'ye dahil olmayan ülke vatandaşlarının da aynı haktan yararlanabilmesi de sağlanacak.

Avrupa Birliği yetkilisi, 2006 yılında başlatılan, yolcu beraberindeki sıvı maddeleri taşıma yasaklarını 2013 yılında kaldıracağını açıkladı.

Free Shop yasakları kalkıyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar kardeşim bende karşıyım neden biz havalimanı çalışanları olarak FREE SHOP'dan alışveriş yapamıyoruzki illaki avrupayamı çıkalım kardeşim uygulama yanlış havalimanı çalışanları hangi firma olursa olsun FREE SHOP'dan alışveriş yapmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
e özendiysen gel sana da çukulata vereyimm :) çuku çuku seniiii....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hangi havayolu olursa olsun, personele bazi imtiyazlar taninmalidir. Suistimal etmek isteyen bir kutu cikolata ile de eder, dunyanin kacak malini getirerek te. Personeli mutlu etmek lazim ki, kendini isine adasin, kendini kurumuna ait hissetsin, yolculari ictenlikle agirlasin. Bana "yok, ben bu goruse katilmiyorum" diyorsaniz, bugunku durum karsilar sizi. Sikayet sitelerine ve havayollari icin yorumlara bakin bakalim. Turk havaciliginda agirlama sektorundeki calisanlar nes'e mi saciyor, yolcularina buz gibi mi daraniyor. Kimbilir iclerinde ne firtinalar kopuyor. Yoksa 1 kutu cikolata yada 1 sise parfumden elde edilecek vergi, istenirse baska bir kanalla zaten tahsil edilebilir. Istemek lazim gorusundeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın 20:04 , Bir Thy personeli olarak sizi esefle kınıyorum. Ne demek '' değilmisiniz yani ? '' Çok ama çok ayıp. Çalışanlarda parasını ödeyerek alıyorlar herkes gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne kadar masum konuşuyorsunuz. Yeğenine çukulata getiremiyormuş. Markete gidin istediğiniz marka çikolatayı alabilirsiniz. Sizin amacınız bu yasağı delerek içkileri, parfümleri getirmek. Nasılsa size kontrol yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir çok ülkede crew freeshop u var yada özel indirimler ya bizde ailene bir çukulata bile alamazsın kendi crew ine hırsız muamelesi yapan tek ülke

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000