11 Ağustos 2020, Salı 09:57:39

Fransız uçakları Rum Kesimi'nde konuşlandı

Güney Kıbrıs Rum Kesimi ile Fransa arasında imzalanan anlaşma sonrasında Fransız savaş uçakları adanın güneyinde konuşlandı.
  • Kıbrısa 2 batarya s400 koy. Uçaklarınız 1 metre dahi KKTC nin hava sahasını geçerse indidiriz Fransızı de , ve de indir. Bi gece vakti Fransızın bulunduğu havalanına iki parlama uçak kalkacak pist bulamaz ne akıl bunlardaki yaw. Daha Antep in intikamı tam alınmadı Fransa..... Türk halkı bu durumlarda tek bir beden olur kimse siyaset ırk vb ayrımı gözetmez. En büyük gücümüz bu.
  • Siz de yunan pilotlari thy’ye istihdam etmeye devam edin
  • adamlarin isi gucu turkiye. ne pis bir ulkeymis bunlar boyle. heryerde dusmanlik sacip duruyorlar. abye girecegiz karsimizda ilk fransa... ey halk kalkip parise gidip bunlara para kazandirmayin. fransiz mali almayin. hem bizim bahcede otla hemde git baskasinin kumesine yumurtla hemde dusmanlik yap.sen hangi hakla kibrisa gidip tarf oluyorsun. tamam bir zamanlar buyuk devlettin ama artik bitti. git kinini baskasina kus. senin o guzel parisinin binalarinda harc olarak kullandigin milyonlarca somurgenin kaninin,terinin hesabini ver once.
  • Bizde bayraktarllari gonderelim

Güney Kıbrıs Rum Kesimi ile Fransa arasında geçtiğimiz günlerde imzalanan Askeri İşbirliği Protokolü çerçevesinde, Fransız Hava Kuvvetlerine ait 2 Rafale tipi savaş uçağı ve Fransız askeri personelini taşıyan nakliye askeri uçağı dün öğlenden sonra Andreas Papandreu Havva Üssü’ne ulaştı.

Bu askeri hareketlilik Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden Nikos Anastasiadis arasında imzalanan askeri işbirliği protokolünün ilk adımı atılmış oldu.

Fransız uçakları Rum Kesimi'nde konuşlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Sözcü ~ 4 yıl önce
Kıbrısa 2 batarya s400 koy. Uçaklarınız 1 metre dahi KKTC nin hava sahasını geçerse indidiriz Fransızı de , ve de indir. Bi gece vakti Fransızın bulunduğu havalanına iki parlama uçak kalkacak pist bulamaz ne akıl bunlardaki yaw. Daha Antep in intikamı tam alınmadı Fransa..... Türk halkı bu durumlarda tek bir beden olur kimse siyaset ırk vb ayrımı gözetmez. En büyük gücümüz bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 4 yıl önce
Siz de yunan pilotlari thy’ye istihdam etmeye devam edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fransa ~ 4 yıl önce
adamlarin isi gucu turkiye. ne pis bir ulkeymis bunlar boyle. heryerde dusmanlik sacip duruyorlar. abye girecegiz karsimizda ilk fransa... ey halk kalkip parise gidip bunlara para kazandirmayin. fransiz mali almayin. hem bizim bahcede otla hemde git baskasinin kumesine yumurtla hemde dusmanlik yap.sen hangi hakla kibrisa gidip tarf oluyorsun. tamam bir zamanlar buyuk devlettin ama artik bitti. git kinini baskasina kus. senin o guzel parisinin binalarinda harc olarak kullandigin milyonlarca somurgenin kaninin,terinin hesabini ver once.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heh heh ~ 4 yıl önce
Bizde bayraktarllari gonderelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000