12 Ocak 2013, Cumartesi 17:37:42

FRANSIZ HELİKOPTERLERİNE ŞOK SALDIRI!

Mali operasyonu Fransa için kötü başladı. Düşürülen bir helikopterin pilotu ölürken, iki helikopter de ağır hasar aldı.
  • Herkes artik istedigi yere giriyor. Amerika Afganistana ve Iraka, Fransa Libya Somali ve Maliye. Bir Suriyeye giremiyorlar ama oraya da terörist yolluyorlar. Bir de iyi ve kötü Islamci terörist var Suriyedekiler iyi ve Mali ve Somalide olanlar kötü onun için Francois Hollande birilerine yardim ederken obirlerine de savas açiyor. Bakalim bizim One minute ne düsünüyor ????
  • Beter olsunlar kim bilir mali de ne çıkarı var nasi sömürüyordu ki askeri operasyona kalkıştı.

Mali'de Ensar ed-Din'e karşı yürütülen operasyonlara katılan bir Fransız helikopterinin düşürüldüğü açıklandı. Helikopterin pilotu öldü. Mali'de operasyondan dönen iki helkopterin de ağır hasar aldığı bildirildi.

Fransa Mali'de ülkenin kuzeyini ele geçiren silahlı gruplarla mücadele gerekçesiyle dün operasyon başlatmıştı. Mali yönetimi de kontrolü altındaki bölgelerde olağanüstü hal ilan etmişti.

FRANSIZ HELİKOPTERLERİNE ŞOK SALDIRI!

Yorumlar

b727 ~ 11 yıl önce
Herkes artik istedigi yere giriyor. Amerika Afganistana ve Iraka, Fransa Libya Somali ve Maliye. Bir Suriyeye giremiyorlar ama oraya da terörist yolluyorlar. Bir de iyi ve kötü Islamci terörist var Suriyedekiler iyi ve Mali ve Somalide olanlar kötü onun için Francois Hollande birilerine yardim ederken obirlerine de savas açiyor. Bakalim bizim One minute ne düsünüyor ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
somurgeci fransa ~ 11 yıl önce
Beter olsunlar kim bilir mali de ne çıkarı var nasi sömürüyordu ki askeri operasyona kalkıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000