19 Mart 2021, Cuma 10:10:05

Fransa'ya seyahat edecekler dikkat!

Fransa'ya seyahat edecek yolcular için önemli bir gelişme yaşandı. Covid-19 vaka sayılarındaki artış nedeniyle başkent Paris'in de içinde bulunduğu 16 bölgede 1 ay boyunca tüm gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.
  • Hemen hemen komşu ülkeler kepenkleri kapattı bizdeki uygulamaya bak valla bravo her yer açık kongreler yapılıyor akla gelen her aktivite var camiilerimiz aktif ama mesela parti yapılınca kameralarla baskın yapıp para cezası kesiliyor.Aşıda yok bu arada.Devletimiz bu süreci çok iyi tutuyor helal olsun
  • Bizde de hersey serbest. Bu konuda birileri buyuk yanlislik yapiyor ama umarim biz degikizdir.

Fransa'da Covid-19 vaka sayılarındaki artış nedeniyle başkent Paris'in de içinde bulunduğu 16 bölgede 20 Mart'tan itibaren tüm gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Fransa’daki Covid-19 salgınının üçüncü dalgaya benzediğini ifade eden Fransa Başbakanı Jean Castex, düzenlediği basın toplantısında, ülkede bölgesel sokağa çıkma yasağının ilan edildiğini açıkladı. Sokağa çıkma yasağı, İle-de-France bölgesinde başkent Paris’in de için bulunduğu 8 il, Alpes Maritimes ili, Seine-Maritime ili, Eure ili, Haut-de-France bölgesinden 5 ilin bulunduğu toplam 16 bölgede yarın gece 00.00’dan itibaren 4 hafta boyunca uygulanacak. Zorunlu seyahatler hariç bölgeler arası seyahatler de kısıtlanacak.

Castex, bu yeni kısıtlamaların uygulanacağı 16 bölgede, okulların ve zaruri ihtiyaç sağlayan mağazaların açık kalacağını ekledi. Castex, yarın gece başlayacak olan kısıtlamalar kapsamında yürüyüş ya da spor yapmak için evin 10 kilometre çevresinde çıkmanın mümkün olacağını belirtti.

Ülke genelinde saat 18.00’den itibaren uygulanan sokağa çıkma yasağının önümüzdeki cumartesi gününden itibaren saat 19.00’da başlayacağını belirten Castex, “Yaz saati uygulamasının yaklaşması ile bağlantılı olan bu ayarlama, önümüzdeki cumartesi gününden itibaren geçerli olacak ve ülke genelinde uygulanacaktır" ifadelerini kullandı.

Fransa'ya seyahat edecekler dikkat!

Yorumlar

XXX ~ 3 yıl önce
Hemen hemen komşu ülkeler kepenkleri kapattı bizdeki uygulamaya bak valla bravo her yer açık kongreler yapılıyor akla gelen her aktivite var camiilerimiz aktif ama mesela parti yapılınca kameralarla baskın yapıp para cezası kesiliyor.Aşıda yok bu arada.Devletimiz bu süreci çok iyi tutuyor helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz de durum ~ 3 yıl önce
Bizde de hersey serbest. Bu konuda birileri buyuk yanlislik yapiyor ama umarim biz degikizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memnunsuzlar ~ 3 yıl önce
Yasak olur begenmez siniz, serbestlik olur beğenmezsiniz, bizdeki sorum nankörlük.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000