24 Nisan 2020, Cuma 11:35:44

Fransa'dan tahliye uçuşları devam ediyor

Fransa'dan Türkiye'ye getirilen 181 Türk vatandaşı, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, Kütahya'da Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı öğrenci yurtlarına yerleştirildi.
  • Ramazanı burda geçirsin ne demek anlamadım ? ? orda ibadetini yapamıyor mu orucunu tutamıyor mu ? Madem çok kötü Fransa ?? hiç gitmeseydin arkadaş ???
  • Yemek yok bişe yok ya ucus var ama
  • Tahliye ucusu yurtdisinda kalan yolcuların Ulkelerine donusunu sağlamaktır. Bu teyzem resmen Ramazan ayini Turkiyede geçirmek icin Ulkesine donen gurbetçi vatandasimiz. Bunlar secim yatirimi bunun tahliye ile ilgisi yok.
  • Türkiye'ye dönmekten çok mutluysanız ne işiniz var Fransa'da? Niye temelli gelemiyorsunuz? Oradaki imkanlar,para tatlı geliyor değil mi?
  • 198 yolcu alabiliyor demekki insanlar balık istifi gibi getirildiği yetmezmiş gibi ekiplerin saglıgı hiçe sayılıyor. Millet ramazanı burda gecırsın diye iyilik yaptogını sanan hökümett memleketin ocağına incir dikecek haberi yok
  • nebu ya talimatiyla emriyle kararnamesiyle hicbi bakan hür iradesiyle görevini yapamacakmi emir talimat verin yunana verdiniz 18 adayi geri alin talimat emir verin süleyman sah türbesini eski yerine koyun yeter artik tramta yok böyle yetki

Fransa'dan Türkiye'ye getirilen 181 Türk vatandaşı, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, Kütahya'da Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı öğrenci yurtlarına yerleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın koordinasyonunda, ilgili bakanlıkların yürüttüğü ortak çalışmayla 181 Türk vatandaşı, Fransa'dan Türk Hava Yolları'na ait uçakla Kütahya Zafer Havalimanı'na getirildi.

Uçaktan inen bazı yolcuların, sağlık kontrollerinde ateşlerinin yüksek çıkması, hareketli anların yaşanmasına neden oldu. Ateşi yüksek çıkan ve fenalık geçiren yaşlı bir kadına, sağlık ekiplerince ambulansta müdahalede bulunuldu. Daha sonra otobüslere bindirilen vatandaşlar, polis ve AFAD ekipleri eşliğinde otobüslerle kent merkezine taşındı.

Türk vatandaşları, Türkiye'ye dönmekten çok mutlu olduğunu dile getirdiler.

Güvenlik önlemleri eşliğinde şehre getirilen vatandaşlar, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Yerleşkesindeki Yesevi ve Dumlupınar yurtlarına yerleştirildi.

14 gün gözlem altında tutulacak vatandaşların ihtiyaçlarının, Kütahya Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü, AFAD, Türk Kızılay ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce karşılanacağı belirtildi.





Fransa'dan tahliye uçuşları devam ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

İsmail ~ 4 yıl önce
Ramazanı burda geçirsin ne demek anlamadım ? ? orda ibadetini yapamıyor mu orucunu tutamıyor mu ? Madem çok kötü Fransa ?? hiç gitmeseydin arkadaş ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 4 yıl önce
Yemek yok bişe yok ya ucus var ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbet ~ 4 yıl önce
Tahliye ucusu yurtdisinda kalan yolcuların Ulkelerine donusunu sağlamaktır. Bu teyzem resmen Ramazan ayini Turkiyede geçirmek icin Ulkesine donen gurbetçi vatandasimiz. Bunlar secim yatirimi bunun tahliye ile ilgisi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 4 yıl önce
Türkiye'ye dönmekten çok mutluysanız ne işiniz var Fransa'da? Niye temelli gelemiyorsunuz? Oradaki imkanlar,para tatlı geliyor değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ucak ~ 4 yıl önce
198 yolcu alabiliyor demekki insanlar balık istifi gibi getirildiği yetmezmiş gibi ekiplerin saglıgı hiçe sayılıyor. Millet ramazanı burda gecırsın diye iyilik yaptogını sanan hökümett memleketin ocağına incir dikecek haberi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 4 yıl önce
nebu ya talimatiyla emriyle kararnamesiyle hicbi bakan hür iradesiyle görevini yapamacakmi emir talimat verin yunana verdiniz 18 adayi geri alin talimat emir verin süleyman sah türbesini eski yerine koyun yeter artik tramta yok böyle yetki

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000