04 Mayıs 2010, Salı 08:16:52

Frankfurt'tan Hatay'a ilk sefer...

Almanya’nın Frankfurt şehrinden Hatay’a ilk tarifeli charter uçak seferiyle gelen yolcuları, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Havaalanı'nda çiçeklerle karşıladı.
  • Hatay dan emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
  • Bu ilk ucus heycanını bana yasatan Oger Türk Tura , Hatay Havaalanı yetkılılerı , Sayın Valı mıze cok tesekkurler
  • hayırlı olsun HATAY'LILARA ....
Hatay Valisi Lekesiz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ile birlikte karşıladıkları Öger Tur Şirketi’nin “Tarifeli Charter” seferiyle Frankfurt’tan gelen yolcularla kısa süre sohbet etti ve birer çiçek verdi.

İlk charter sefer dolayısıyla havaalanında düzenlenen karşılama töreninde konuşan Vali Lekesiz, Hatay Havaalanı’nın 9 Aralık 2007’de Başbakan Recep Erdoğan tarafından hizmete açıldığına anımsatarak, şöyle devam etti:

“Hatay Havaalanı sadece ilimizin değil, bölgenin havaalanı konumuna geldi. Frankfurt’tan gelen ilk uçak yolcu getirdiği gibi, Almanya’ya da yolcu götürecek. Bu gelişmeler, ilimizin ve bölgemizin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesine önemli katkı sağlayacak. Haziran ayının ortalarına kadar haftada iki, daha sonra da haftada 5 kez Almanya’nın Frankfurt, Köln, Hannover, Stuttgart ve Berlin şehirlerinden direkt uçuşlar gerçekleşecek.

Yolcu ve sefer sayısında yüzde 80’lere varan artışlar yaşanıyor. Yıl sonunda yeni terminal binasının da hizmete girmesiyle eksiklerimiz tamamlanacak.”

Öger Türk Tur Türkiye Müdürü Adil Serim de, şu an yüzde 50 doluluk oranıyla yolcu taşıdıklarını, Haziran ayından sonra yüzde 90’a ulaşacaklarına inandıklarını söyledi. (Milliyet)
Frankfurt'tan Hatay'a ilk sefer...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Hatay dan emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu ilk ucus heycanını bana yasatan Oger Türk Tura , Hatay Havaalanı yetkılılerı , Sayın Valı mıze cok tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlı olsun HATAY'LILARA ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000