31 Ağustos 2016, Çarşamba 15:12:05

Frankfurt'taki o şahıs yakalandı

Almanya’da Frankfurt Havalimanı’nın bir bölümünün güvenlik nedeniyle boşaltılmasına sebep olan kişinin yakalandığı bildirildi.
  • Hacacı olmadığınız halde ve Almanya'da ikamet ettiğiniz halde (daha önceki zırvalarınızdan bunlar aklımda kalmış )Alman karşıtı tuhaf,köhne bir milliyetçilik anlayışınız var.Almanya'da taşayıp Almanya hükümeti ve halkından tükürürcesine söz etmeniz resmen ikiyüzlülük.Sıkıyorsa gelir burda yaşarsınız.Ama durun tahmin edeyim gelmek isteiyorsunuz ya da gelemiyorsunuz.O halde biraz ölçülü sallayın.Sizdeki Alman düşmanlığı başkasında olsa gezi amaçlı bile gitmeye hicap duyardım.Ayrıca da Almanya kendi ülkesinde Arap,Türk,Kürt vb.miliiyetçiği yapılmasına tepki duymakta haklı.Şeriattan kaçıp Münih'te bira festivali yasakalansın diye imza toplamaya kalkanları ben olsan ertesi gün sınır dışı ederdim.Kendin içmiyorsan içme geleneksel bir festivali engelleneye çalışmak nedir ? Bu kafalarla Almanlar size katlanıyor asıl !
  • Kadin atatürkcü cikti.
  • Şahıs asker kökenliymiş
  • Korkudan altina edecekler. Terroru destekle boyle olur.
  • o kadar yapma dedim

Almanya’da Frankfurt Havalimanı’nın bir bölümünün güvenlik nedeniyle boşaltılmasına sebep olan kişinin yakalandığı bildirildi.

Frankfurt Havalimanı Federal Polis Sözcüsü Christian Altenhofen, basına yaptığı açıklamada, şüpheli bir kadının yakalandığını belirterek, bu kişinin sorgusunun devam ettiğini söyledi.

Altenhofen, havalimanındaki ilgili bölümlerin boşaltılmasının ve aranmanın tamamlandığını, herhangi bir şüpheli cisim bulunmadığını kaydetti.

Söz konusu kadının güvenlik kontrolü bütünüyle tamamlanmadan kontrol bölümünü geçtiğini anlatan Altenhofen, belki de bu kişinin kontrolün bittiğini sanarak buradan ayrılmış olabileceğini ancak bunu henüz doğrulamayacağını belirtti.

Altenhofen, bu durum üzerine Federal Polis'in yeniden kontrol edilmesi için havalimanının ilgili bölümünü boşalttığını aktardı.

Bomba olduğuna ilişkin bilgilerin spekülasyon olduğuna dikkati çeken Altenhofen, şimdi havalimanındaki işlemin düzenli devam etmesi için çalışma yaptıklarını kaydetti.

Frankfurt Havalimanı işletmesini yürüten şirketin Twitter’dan yaptığı açıklamada, yolcuların güvenlik önlemlerine yeterli zaman ayırmaları ve uçuş bilgilerini kontrol etmeleri istendi.

Açıklamada yerel saat ile 12.30'da yeniden işlemlere başlanacağı ve yolcuların, personelin talimatlarına uymaları talep edildi.

Alman basınında yer alan haberlerde, bir kişinin arama bitmeden güvenlik kontrolünden geçmesi ve insanların içine karışması nedeni ile havalimanının boşaltıldığı bilgisi paylaşılmıştı.

Frankfurt'taki o şahıs yakalandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Fenermoda'ya ~ 8 yıl önce
Hacacı olmadığınız halde ve Almanya'da ikamet ettiğiniz halde (daha önceki zırvalarınızdan bunlar aklımda kalmış )Alman karşıtı tuhaf,köhne bir milliyetçilik anlayışınız var.Almanya'da taşayıp Almanya hükümeti ve halkından tükürürcesine söz etmeniz resmen ikiyüzlülük.Sıkıyorsa gelir burda yaşarsınız.Ama durun tahmin edeyim gelmek isteiyorsunuz ya da gelemiyorsunuz.O halde biraz ölçülü sallayın.Sizdeki Alman düşmanlığı başkasında olsa gezi amaçlı bile gitmeye hicap duyardım.Ayrıca da Almanya kendi ülkesinde Arap,Türk,Kürt vb.miliiyetçiği yapılmasına tepki duymakta haklı.Şeriattan kaçıp Münih'te bira festivali yasakalansın diye imza toplamaya kalkanları ben olsan ertesi gün sınır dışı ederdim.Kendin içmiyorsan içme geleneksel bir festivali engelleneye çalışmak nedir ? Bu kafalarla Almanlar size katlanıyor asıl !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bundespolizei gud ~ 8 yıl önce
Kadin atatürkcü cikti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Security man ~ 8 yıl önce
Şahıs asker kökenliymiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaile alınan ~ 8 yıl önce
Bu moda oldu heralde asker kökenli imiş ne alaka.
Y ~ 8 yıl önce
Korkudan altina edecekler. Terroru destekle boyle olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fenermoda ~ 8 yıl önce
Daha bu bir şey değil beter olacaklar,teröre silah ver Besle,yedir içir sakla,Almanya'nın milli işleri bunlar teröre açık açık destek veriyorlar 11 eylül 2000 deki teröristlerin hepsi almanyadan gitme ve hamburg ikametli Besle kargayı oysun gözünü Beter olsunlar Korku dan suçsuz halka da eziyet veriyorlar.
necati ~ 8 yıl önce
o kadar yapma dedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000