02 Mart 2011, Çarşamba 23:41:39

FRANKFURT HAVAALANI'NDA SİLAHLAR KONUŞTU!

Almanya'nın Frankfurt Havaalanı'nda ABD askerlerini taşıyan bir otobüse düzenlenen silahlı saldırıda iki kişinin öldüğü bildirildi.
  • ABD askerine dünyanın her yerinde büyük öfke ve nefret var. Nedenine gelince Abd nin petrol olan her yerde kan dökmesidir... Abd nin 1991 ve 2003 yılında Irak daki katlıamları halkı Saddamdan kurtarmak için değil petrolun geleceğini garanti altına almak için idi... Şimdide Libya ya savaş gemisi gönderen Abd nin amacı halkı Kaddafiden kurtarmak değil, petrolu kurtarmaktır...
Sky News, ölenlerin ABD askeri olduğunu bildirdi. Olayda muhtemelen otobüs şoförü ile bir askerin öldüğünü, asker olduğu tahmin edilen iki kişinin de ağır yaralandığını belirtti.
 
BBC, Avrupa'nın en büyük ikinci havalimanı olan Frankfurt Havaalanı'nın 2 numaralı terminali yakınlarında gerçekleştiği belirtilen saldırının ardından 21 yaşında bir Kosovalı'nın tutuklandığını ifade etti. 
 
Frankfurt bölgesinde çok sayıda askeri üssü bulunan ABD, buradaki birliklerini Afganistan ve Irak'taki operasyonlarına lojistik destek sağlamak için kullanıyor.
 
MERKEL: "HENÜZ AYRINTILARI BİLMİYORUZ"
 
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Frankfurt Havaalanının önünde bir Kosovalı saldırganın Amerikan askerlerine ateş açmasının sebebini henüz bilmediklerini söyledi.
 
"Henüz ayrıntıları bilmiyoruz" diyen Merkel, olayda hayatını kaybeden askerlerin ailelerine başsağlığı diledi.
 
Merkel ile Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle, olaydan büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.
 
Westerwelle, öldürülen askerlerin ailelerinin acısını paylaştığını belirterek, bu olayın en kısa zamanda aydınlatılacağına inandığını kaydetti.
 
Kosovalı zanlının, İngiltere’den Frankfurt’a gelen bir grup Amerikan askerini Ramstein Amerikan üssüne götürecek otobüse ateş açması sonucunda 2 asker hayatını kaybetmiş, iki asker ağır yaralanmıştı.
FRANKFURT HAVAALANI'NDA SİLAHLAR KONUŞTU!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ABD askerine dünyanın her yerinde büyük öfke ve nefret var. Nedenine gelince Abd nin petrol olan her yerde kan dökmesidir... Abd nin 1991 ve 2003 yılında Irak daki katlıamları halkı Saddamdan kurtarmak için değil petrolun geleceğini garanti altına almak için idi... Şimdide Libya ya savaş gemisi gönderen Abd nin amacı halkı Kaddafiden kurtarmak değil, petrolu kurtarmaktır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000