12 Nisan 2016, Salı 10:17:39

Fotoğrafını çektiği uçak eline çarptı

St. Barts Havalimanı'na inişe geçen küçük bir uçağın fotoğrafını çeken turist adeta ölümden döndü.
  • Adamın eli başından daha aşağıda. Eline çarpan uçak nasıl olurda başına çarpmaz ? Başlığı atan arkadaş cevaplayabilir mi ?
  • x photography diye facebook sayfası açar haftaya
  • Aslında Karayipler'de oldukça meşhur bir meydan orası (ICAO TFFJ). Sadece 10 pistine iniş mümkün, onun da hemen önünde bir tepe var ve bu şekilde, çok iniş oluyor oraya (videosu da vardı hatta). Şayet sanal uçma imkanınız var ve Princess Juliana (St. Maarteen) ücretli tasarımını bulursanız, bu meydan da hediyedir, deneyin ve görün, nasıl iniliyor :) İlk bir kaç denemem ya pas geçme ya da denizde serinlemeyle son bulmuştu :) Sadece teker koymak maharet değil, frenlemeyi de doğru yapmak gerekiyor :)
  • Benim anlamadığım, orası nasıl bir havalimanı? dikkat ederseniz motosikletli sürücünün bile üzerinden yaklaşık yarım metre üzerinden iniş yapıyor. Ya o sırada yüksek bir araç geçiyor olsaydı? Çok ilginç...

St. Barts Havalimanı'na inişe geçen küçük bir uçağın fotoğrafını çeken turist adeta ölümden döndü. 

Sosyal medya ve video paylaşım sitelerinde paylaşım rekorları kıran görüntülerde bir turistin küçük bir uçağın fotoğrafını çekmeye çalışırken uçakla temas ettiği görülüyor.

Uçağın tekerleğinin turistin eline çarptığı ancak korkulan bir durumun olmadığı belirtildi.

İşte o anlar:

Fotoğrafını çektiği uçak eline çarptı

Yorumlar

Saçmalık ~ 8 yıl önce
Adamın eli başından daha aşağıda. Eline çarpan uçak nasıl olurda başına çarpmaz ? Başlığı atan arkadaş cevaplayabilir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
x photography diye facebook sayfası açar haftaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanal Havacı ~ 8 yıl önce
Aslında Karayipler'de oldukça meşhur bir meydan orası (ICAO TFFJ). Sadece 10 pistine iniş mümkün, onun da hemen önünde bir tepe var ve bu şekilde, çok iniş oluyor oraya (videosu da vardı hatta). Şayet sanal uçma imkanınız var ve Princess Juliana (St. Maarteen) ücretli tasarımını bulursanız, bu meydan da hediyedir, deneyin ve görün, nasıl iniliyor :) İlk bir kaç denemem ya pas geçme ya da denizde serinlemeyle son bulmuştu :) Sadece teker koymak maharet değil, frenlemeyi de doğru yapmak gerekiyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
black mamba ~ 8 yıl önce
Benim anlamadığım, orası nasıl bir havalimanı? dikkat ederseniz motosikletli sürücünün bile üzerinden yaklaşık yarım metre üzerinden iniş yapıyor. Ya o sırada yüksek bir araç geçiyor olsaydı? Çok ilginç...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000