07 Ekim 2021, Perşembe 19:44:42

Flydubai Pilot Arıyor

Birleşik Arap Emirlikleri'nin düşük maliyetli hava yolu şirketi Flydubai pilot alımı yapacak.
  • Siz gelin her konuda yardımcı oluruz. Dubai Türk komunitesi her geçen gün büyüyor
  • Duyuyor musun, Uyuyor musun canım?
  • Şirketin içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için acil adımlar atması lazım. Birinci önceliği, kabin ücretlerini asgariye indirmek olmalı. İkincisi Flydubai ye geçecek pilotlara mülakatlara rahat hazırlanabilmeleri için boş gün ataması yapılmalı.
  • Genis govdeye kidem sebebiyle hic bir zaman gecemeyecek olan fo lar flydubai yi yikar. Nasilsa hep dar govdeci olacak adamlar, bu sartlarda neden thy de mahvolsunlar?
  • 15500 Dollar loading...
  • 3 5 güneyok efendim loyalty bonus, yok efendim mayısta çıtır bonus, bilgilendirme yazıları maillere düşer,ya da direk airporthaber e geçin maili geçen seferki gibi buradan daha kolay ulaşırız 18 haneli sifre girmemize gerek klamaz :)))
  • Tk akademi alımı yapar mı?
  • Ayy hadi insallah siz gidin de biz geçelim kokpite :)
  • Dün akşam başvurdum, bu sabah assesment linki geldi. Meselenin para olmadığını hepimiz biliyoruz, uçucuya düşman olan yönetim, farklı müdürlüklerin güç kavgasında arada kalan bizi görmeyenler, insanlık dışı uçuş paternleri, ftlnin adı kalmış kendi gitmiş, yok dual base uçacaksınız, 3 saatte sabihaya gidin ya da 150 lira otoban parası verin Diyenler. Adam yerine konulsam 2000 dolara uçardım, boş uçakta üniformalı pas uçarken fo yu arkada ekonomide uçuran benim derdim. 2 bacak iç hat uçmak için 12 saat mesai yaptıranla.
  • Evet

Birleşik Arap Emirlikleri'nin düşük maliyetli hava yolu şirketi Flydubai pilot alımı yapacak.

Boeing 737 filosunda görevlendirilmek üzere first officer alımı yapacağını duyuran hava yolu şirketi aradığı kriterler de belli oldu. Şirket aynı zaman da kaptan pilot alımı da yapacak.

En az 2 bin 500 saat uçuş süresi bulunan ve B737-300 ile 900 tip sertifikasına sahip kişilerden alım yapılacağı belirtildi. 

Flydubai olası sahtekarlıklara karşı da başvuru yapacak kişileri uyararak, sadece @flydubai.com uzantılı mail yoluyla iletişime geçileceğini ve bunun dışında kullanılan iletişim kaynaklarına itibar edilmemesini açıkladı.

©AirportHaber.com

KAPTAN PİLOT İLANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN


FIRST OFFICER İLANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Flydubai Pilot Arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (231)

Emirates FO ~ 2 yıl önce
Siz gelin her konuda yardımcı oluruz. Dubai Türk komunitesi her geçen gün büyüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şişt İlker Oluuum ~ 2 yıl önce
Duyuyor musun, Uyuyor musun canım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanayan Yara ~ 2 yıl önce
Şirketin içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için acil adımlar atması lazım. Birinci önceliği, kabin ücretlerini asgariye indirmek olmalı. İkincisi Flydubai ye geçecek pilotlara mülakatlara rahat hazırlanabilmeleri için boş gün ataması yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik Thy yazik ~ 2 yıl önce
Genis govdeye kidem sebebiyle hic bir zaman gecemeyecek olan fo lar flydubai yi yikar. Nasilsa hep dar govdeci olacak adamlar, bu sartlarda neden thy de mahvolsunlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
This is Your Captain Speaking ~ 2 yıl önce
15500 Dollar loading...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
payback ~ 2 yıl önce
3 5 güneyok efendim loyalty bonus, yok efendim mayısta çıtır bonus, bilgilendirme yazıları maillere düşer,ya da direk airporthaber e geçin maili geçen seferki gibi buradan daha kolay ulaşırız 18 haneli sifre girmemize gerek klamaz :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk cadet alım ~ 2 yıl önce
Tk akademi alımı yapar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merve ~ 2 yıl önce
Ayy hadi insallah siz gidin de biz geçelim kokpite :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merveye ~ 2 yıl önce
Kokpit içinde de böyle "aylı ayollu" konuşacaksan geçmesen daha iyi.
4000 saat fo ~ 2 yıl önce
Dün akşam başvurdum, bu sabah assesment linki geldi. Meselenin para olmadığını hepimiz biliyoruz, uçucuya düşman olan yönetim, farklı müdürlüklerin güç kavgasında arada kalan bizi görmeyenler, insanlık dışı uçuş paternleri, ftlnin adı kalmış kendi gitmiş, yok dual base uçacaksınız, 3 saatte sabihaya gidin ya da 150 lira otoban parası verin Diyenler. Adam yerine konulsam 2000 dolara uçardım, boş uçakta üniformalı pas uçarken fo yu arkada ekonomide uçuran benim derdim. 2 bacak iç hat uçmak için 12 saat mesai yaptıranla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
duzeltme ~ 2 yıl önce
parada meselelerden biri dostum
Evet,maas fo icin 9000,kaptan icin 12000-13000,kabin amiri icin3500-4000$.AMA ONCELIK ISTE CIKARDIKLARI ESKI PERSONELI ki bunlarin erimesi cok uzun surer ~ 2 yıl önce
Evet

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000