18 Haziran 2010, Cuma 13:59:12

flydubai artık İstanbul'da...

Dubai’nin ilk düşük maliyetli havayolu flydubai, rota ağını Türkiye’nin en büyük şehri İstanbul’a başlayan uçuşlarla, Avrupa’ya kadar genişletti.
  • Sol baştan başlarsak tanımıyorum . 2. kişi Türk Havayolları Eski Dubai Müdürü İbrahim Köymen , Şimdi FLy Dubai Gsa Müdürü, 3. kişi Barış Öztürk Fly Express Genel Müdürü , 4. Kişi Emrah Gulsan Fly Express Ortağı sağındaki 5. kişi Nihat çimen Fly Express ortağı ... Demek oluyor ki Fly Express Air Arabia dan sonra Fly Dubai 'de Türkiye ye kazandırdı .... Bundan sonra ne diyelim Hayırlısı olsun ....
  • Flydubai artık istanbulda değil. Artık SAW da olması lazım. Orası izmit sayılmıyor mu ?
  • Kim biner bu arapların uçağına. Hele şu fotoğrafları gördükten sonra !
  • Sabiha gokceni secmelerindeki etkenin handling+terminal bs dahs iyi olmasi degil dahs ucuz olmasidir. Renkleride hic yabanci gelmedi:)
  • Ucuzcuların AHL de işi yok.
  • AHL'de slot olsa TAV "bu ucuzcular" dediklerinizi havada kapmak ister.
  • O resimdekilerden birisi Air Arabia'nın TR temsilciliğini yapan Nihat Çimen'dir. Bir tek onu tanıyabildim. Acaba bu şirketi de mi temsil edecek?
  • HİÇ KİMSELERMİ SİZİN GÖZÜNÜZDE İYİ DEĞİL?BİRTEK SİZMİ DÜRÜSTSÜNÜZ? ONA UCUZCU,BUNA PARKÇI,ÖBÜRÜNE REZİL? NEDİR BU HAZIMSIZLIK ANLAYAMADIM!! KİMLERİN GELMESİNİ İSTİYORSUNUZ PEKİ? KRİTERLERİNİZİ BELİRTİNDE ONA GÖRE BULSUNLAR ŞİRKETLERİ,ONA GÖRE ÇALIŞMA ORTAMI YARATILSIN! BİRAZDA BU ÜLKENİN ÇIKARLARINA ,BU ÜLKENİN LEHİNE BİR YORUM YAZIN.YAZIKTIR,GÜNAHTIR..
  • Allahtan bu ucuzcular AHL den uçmuyor
  • fly dubai sabiha gökçeni beğeniyor madem keşke yer hizmetlerini de çelebiden alsaydı o zaman daha fazla memnun kalırdı. ama yine de davet ediyorum onları çelebiye. kaliteli ve güler yüzlü hizmeti görsünler. m. yazar

Türkiye’ye ilk uçuşunu 17 Haziran gecesi gerçekleştiren flydubai’nin CEO’su Ghaith Al Ghaith Hilton Otel'inin konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuyla ilgili şunları söyledi: “Güçlü bir ağa sahip olmak flydubai’nin başarısında çok önemli bir rol oynuyor. Avrupa’ya açılan kapı olarak İstanbul’u da ağımızın 18.noktası olarak saymaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İstanbul kısa bir tatil yapmak isteyen Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) vatandaşları için en popüler noktalardan biri. Tarihi zenginlikleri ve geniş alışveriş seçenekleriyle, İstanbul’da ziyaretçilerin ilgisini çekecek birçok nokta var. Bu yıl İstanbul’un Avrupa Kültür Başkenti olmasıyla flydubai’nin basit, karmaşıklıktan uzak ve düşük ücretlerini bir araya getirdiğinizde, bu tarihi kenti ziyaret etmek amacıyla daha iyi bir zaman düşünülemez.”

Konuşmasında Türk yetkililere de teşekkür eden Al Gaith “ Bütün bunları gerçekleştirmemize sağladıkları destek için Türk yetkililerine teşekkür ediyor ve her iki ülkenin ekonomisinin ve uluslarımız arasında seyahat eden insanların iyiliği için, kurduğumuz bu ortaklığın sürmesini umut ediyoruz” diyerek noktaladı.

Tek yön İstanbul uçuşları, tüm vergiler ve bir parça el bagajı dahil olmak üzere 450 BAE Dinarı (90 Avro)’ dan satışa sunuluyor.

HAFTADA BEŞ SEFER

Uçuş noktası olarak Sabiha Gökçen Havaalanı’nı seçtiklerini bunu seçmelerindeki en büyük etkenin SAW’ de çalışan kişilerin işlerine gerçekten çok ciddi şekilde önem veriyor olduğunu belirten Al Gaith, Sabiha Gökçen’deki slot, handling ve işletme düzenini çok beğendiğini de sözlerine ekledi.

AirportHaber’in sorularını yanıtlayan Al Gaith Türk pilot ve Türk kabin memurlarına ciddi derecede önem verdiklerini ve ellerinde bulunan Türk personel’in çok yetersiz olduğunu ve daha fazla Türk vatandaşına ihtiyaç duyduklarını, Türk’lerle çalışmaktan onur duyacağını da sözlerine ekledi.

Haftada beş sefer uçacak olan FZ751 Dubai’den saat 18.55’te hareket ederek yerel saatle 22.55’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniyor. Dönüş uçuşu FZ752, 23.55’te hareket ederek, yerel saatle 05.00’da Dubai’ye varıyor.

Uçuşlar için biletlerin, flydubai web sitesinden (www.flydubai.com) ve 212 343 98 88 numaralı çağrı merkezinden ve seyahat acentelerinden temin edilebileceği ifade edildi.









flydubai artık İstanbul'da...

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sol baştan başlarsak tanımıyorum . 2. kişi Türk Havayolları Eski Dubai Müdürü İbrahim Köymen , Şimdi FLy Dubai Gsa Müdürü, 3. kişi Barış Öztürk Fly Express Genel Müdürü , 4. Kişi Emrah Gulsan Fly Express Ortağı sağındaki 5. kişi Nihat çimen Fly Express ortağı ... Demek oluyor ki Fly Express Air Arabia dan sonra Fly Dubai 'de Türkiye ye kazandırdı .... Bundan sonra ne diyelim Hayırlısı olsun ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Flydubai artık istanbulda değil. Artık SAW da olması lazım. Orası izmit sayılmıyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kim biner bu arapların uçağına. Hele şu fotoğrafları gördükten sonra !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sabiha gokceni secmelerindeki etkenin handling+terminal bs dahs iyi olmasi degil dahs ucuz olmasidir. Renkleride hic yabanci gelmedi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ucuzcuların AHL de işi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL'de slot olsa TAV "bu ucuzcular" dediklerinizi havada kapmak ister.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O resimdekilerden birisi Air Arabia'nın TR temsilciliğini yapan Nihat Çimen'dir. Bir tek onu tanıyabildim. Acaba bu şirketi de mi temsil edecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HİÇ KİMSELERMİ SİZİN GÖZÜNÜZDE İYİ DEĞİL?BİRTEK SİZMİ DÜRÜSTSÜNÜZ? ONA UCUZCU,BUNA PARKÇI,ÖBÜRÜNE REZİL? NEDİR BU HAZIMSIZLIK ANLAYAMADIM!! KİMLERİN GELMESİNİ İSTİYORSUNUZ PEKİ? KRİTERLERİNİZİ BELİRTİNDE ONA GÖRE BULSUNLAR ŞİRKETLERİ,ONA GÖRE ÇALIŞMA ORTAMI YARATILSIN! BİRAZDA BU ÜLKENİN ÇIKARLARINA ,BU ÜLKENİN LEHİNE BİR YORUM YAZIN.YAZIKTIR,GÜNAHTIR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allahtan bu ucuzcular AHL den uçmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fly dubai sabiha gökçeni beğeniyor madem keşke yer hizmetlerini de çelebiden alsaydı o zaman daha fazla memnun kalırdı. ama yine de davet ediyorum onları çelebiye. kaliteli ve güler yüzlü hizmeti görsünler. m. yazar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000