24 Mayıs 2023, Çarşamba 09:18:44

FlyArystan Astana-Ankara seferlerine başladı

Kazakistan'ın ulusal havayolu şirketi Air Astana'nın düşük maliyetli iştiraki FlyArystan, Ankara Esenboğa Havalimanı seferlerine başladı.
  • Öğrendiğim kadarıyla yokmuş. Sizden olmayana pasta (o paralarla bizim gibi ekmek yemezsiniz ya) yok desenize. Ondan sonra heryerde bunun havasını atmıyormusunuz!
  • İşim gereği çok sık uçuyorum ve Esenboğa havaalanı maalesef içlerinde en rezili. Bir yolcu bir müşteri ve bir vatandaş olarak siz emeği geçen herkese teşekkürler(!)
  • Çalşanlara ne faydası var daha fazla yolcu daha fazla çalışma az maaş Prim Banka Promosyonu Bayram ikramiyesi Doğum günü izni Havalimanında Başka firmaya başvurma imkanı Yok Yok Global Bakkal dükkanı Kurumsal Firma Eskiden Türklerden kaynaklanıyor diyprduk sattılar yabancı oldu gene değiien birşey yok
  • Gece ne zaman uçuşum olsa danışmalar sürekli kapalı oluyor.Yabancı dil bileneyse denk gelemedim henüz
  • Sonra demeç verirsiniz
  • Sadece para diyen bir işletme varda ondan

Kazakistan'ın ulusal havayolu şirketi Air Astana'nın düşük maliyetli iştiraki FlyArystan, Ankara Esenboğa Havalimanı seferlerine başladı.

FlyArystan'ın, Ankara-Astana arasında direkt seferlere başlaması dolayısıyla Esenboğa Havalimanı'nda su takı töreni gerçekleştirildi.

Kazakistan'ın başkenti Astana'dan düzenlenen ilk uçuşla Ankara'ya gelen Airbus A319 tipi uçak, apronda su takı ile karşılandı. Yolcular ve uçuş ekibine çiçek takdim edildi.

İki başkent arasında düzenli uçuşların başlamasını kutlamak için düzenlenen kokteyle, Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Yerkebulan Sapiyev, TAV Esenboğa Genel Müdür Yardımcısı Alp Karayalçın ve diğer ilgililer katıldı.

Büyükelçi Sapiyev, FlyArystan'ın, Astana'dan "Anadolu'nun kalbi" Ankara'ya ilk seferini düzenlediğini, bugünün kendileri için bir bayram olduğunu söyledi.

Sapiyev, "Direkt uçuşların açılması iki ülke için çok önemli. Ülkelerimiz arasında ticari yatırım ilişkilerine mutlaka yeni bir ivme kazandıracaktır." dedi.

Karayalçın da iki ülke arasında bu uçuşların başlamasının önemine işaret ederek, "TAV Havalimanları olarak bizim en son işletmeye başladığımız Almatı Havalimanı'nın ülkesine sefer başlatmış olmaktan ekstra mutluyuz. Umarım ileriki günlerde yeni uçuşlarla tekrar birlikte olacağız." diye konuştu.

Kazakistan'ın havayolu Air Astana'nın düşük maliyetli markası olarak hizmet sunan FlyArystan, 18 Ekim'e kadar salı ve cumartesi günleri Ankara-Astana arasında karşılıklı uçuş gerçekleştirecek.

AnadoluJet'in aynı rotada çarşamba ve pazar günleri düzenlediği uçuşlarla iki başkent arasındaki direkt uçuş sayısı haftada 4'e çıkmış oldu.

FlyArystan Astana-Ankara seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Torpilsiz yöneticiniz varmı? ~ 11 ay önce
Öğrendiğim kadarıyla yokmuş. Sizden olmayana pasta (o paralarla bizim gibi ekmek yemezsiniz ya) yok desenize. Ondan sonra heryerde bunun havasını atmıyormusunuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maalesef en kötüsü ~ 11 ay önce
İşim gereği çok sık uçuyorum ve Esenboğa havaalanı maalesef içlerinde en rezili. Bir yolcu bir müşteri ve bir vatandaş olarak siz emeği geçen herkese teşekkürler(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 11 ay önce
Çalşanlara ne faydası var daha fazla yolcu daha fazla çalışma az maaş Prim Banka Promosyonu Bayram ikramiyesi Doğum günü izni Havalimanında Başka firmaya başvurma imkanı Yok Yok Global Bakkal dükkanı Kurumsal Firma Eskiden Türklerden kaynaklanıyor diyprduk sattılar yabancı oldu gene değiien birşey yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok canımmm ~ 11 ay önce
İşletmelerdeki bir avuç torpillileri hayatlarından ve çokkk yüksek maaşlarından gayet memnunlar. Manevi olarakta zaten havacılık onlar olduğu için var. Daha ne olsun
Danışmalar ~ 11 ay önce
Gece ne zaman uçuşum olsa danışmalar sürekli kapalı oluyor.Yabancı dil bileneyse denk gelemedim henüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 11 ay önce
Bende kaç kez yaşadım bu sıkıntıyı. Lafa gelince özenle hazırlanmış metinler dillendiriliyor ama söz konusu vatandaşa hizmet olunca yoksay gitsin anlayışı hakim anlaşılan
Çalışan ~ 11 ay önce
Riyakat yok torpil var devlette olmayan torpil hemde
Önce dökülen terminali toplayın ~ 11 ay önce
Sonra demeç verirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tutmazzzz ~ 11 ay önce
Sadece para diyen bir işletme varda ondan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000